På min önskelista

Det är ju länge tills jag fyller år men jag har redan några små önskningar =)


Dockningsstation till Iphonen (Pidda säger att han ska köpa den till mig:))



En ny blender, den jag har nu sjunger på sista versen



En spegel till hallen. Jondal heter den, finns på Ikea 399:- ;)


3 apor

vinet var mkt gott. Har fått veta att det inte finns alltid i systembolagets sortiment så jag får väl köpa på mig några boxar :) 
 
I fredags smakade jag då mitt vin och kollade på Lets Dance. Sen kollade vi på en Wallander film, den var nog den bästa än så länge.

Igår hade jag en dejt med Linda. Vi åkte ner till Lund och gick runt och tittade i en massa affärer. Jävligt kallt var det. Så vi ska åka ner igen när det är lite varmare. Det finns ju en massa mysiga små butiker i Lund som inte finns här. Bland annat
Village där jag köpte en jättefin ljuslykta, ska visa foto på den sen när jag kan ta ett fint kort på den :) Ja sen köpte jag lite annat smått o gott. På kvällen var vi ute och käkade med mamma & Håkan eftersom mamma fyllde år igår. Vi bestämde oss för att käka på Brooklyn, där Jannica jobbar. Men såklart så var hon ju ledig igår. Mycket god mat hade dom där iallafall. Sen åkte Pidda på party men jag åkte hem. Somnade kl 11 haha. Skönt att komma i säng i tid. Blev visserligen väckt av Pidda när han kom hem men det var inte så farligt :)

Väcktes i morse av ett sms från Danny där han skrev att hans mormor gått bort :( Sorgligt, hon var en mycket trevlig dam som jag tyckte om:(

Just nu kollar vi Arsenal-United och United leder med 3-0 =) Inte så poppis hos Pidda & Håkan.. Hahahaha...

Ska prova på att göra Köttfärslimpa idag. Blir spännande, har jag aldrig gjort.


Söndagsshopping

Vi ska kasta ut våra fåtöljer (äntligen) Katterna har rivit på dem och de är allmänt fula tycker jag :)
Så nu har jag beställt 2 såna här istället. Skitsnygga tycker jag. Vi ska ha 4 st tänkte vi men vi börjar med 2! Beställt från
Ellos

Köpt vin...

0-419c7fa76d754b4195fb04e42898778d.png

Köpt vin på lunchen. Kanske smakar skit men namnet var ju kul :) 


Tatueringsbilder

Före :



Efter:

Är mycket nöjd. Ska förmodligen bygga till lite men det får bli ett senare projekt ;)


Systermys

Idag har jag umgåtts med Jannica & Matilda lite. Vi var på Pärlgården och tittade och handlade lite pärlor. Sen åkte vi hem till Pappa & Anne och pysslade lite med det. Eller jag gjorde inte så mkt. Missade ju att köpa spänne så att jag kunde få ihop det men men. Jag fick hjälpa småflickorna istället ;) De har fan inget tålamod nån av dem.. hahaha... Vet ju iallafall var Matilda har fått sitt humör, från pappa.. :)


Halli hallå

Har precis ätit en delikat paj, lagad av mig själv så då får man säga att den e god :) Gjorde bara en pajdeg, köttfärssås och sen la jag rödlök & smulad fetaost ovanpå. Mycket smarrigt :)

Helgen var lugn tycker jag. Eller i fredags kanske jag drack lite för mkt vin. Men jag var hemma hos Annika. Drack vin, kollade söta Rabih på Lets Dance. Eller söt var han fan inte i fredags. Jävla brallor han hade fått på sig ;) Sen spelade vi Super Mario 1. Skit kul förrutom att Annika har övat som en tok så när jag dog kunde hon ju spela hur länge som helst. Men hon var snäll och dog för att jag skulle få spela :)
Pidda hämtade mig vid 12 och jag somnade som en stock när vi kom hem.

I lördags hade jag bokat tid på Träningsakademin för en konsultation. Så kl 12 var jag där. Satt och pratade med Rolf som han heter och vi la upp ett program. Och sen gick vi ut och provade övingarna. Inga nyheter precis men det kändes ändå bra. Så efter att vi hade gått igenom allt så körde jag 20 minuter på Crosstrainern. Kändes sjukt bra. Så nu jävlar gäller det. Beach 2lax10 :)

Egentligen skulle jag hjälpt chefen och hans kompisar på deras pokerkväll. Dom ville att jag skulle servera drinkar men jag avstyrde det. Chefen blev inte så nöjd men vad fan ska jag göra där med massa gubbar?
Så jag var hemma och kollade tv i min ensamhet, det var faktiskt jävligt skönt.

Igår var vi ute i Rydebäck & hälsade på. Fikade lite och fick äntligen fotona från nyår :)



Några små nyårsbilder

Visar bara dessa 3 nu, ska försöka mecka över de andra från skivan till datorn ikväll... Kanske :)

Jag & Svärmor

 

Hela familjen Kronholm & så jag såklart :)

 



Me and my monkey ;)


Mys med...

2ff0a39be031198ec14ccfac07d4577d.png

Mys med Nemo :)


Das weekend

I fredags hade jag o Linda en dejt. Vi skulle käka och sen scrappa. Vi gjorde en fantastiskt god pasta sallad med kyckling, feta & mozarella ost o en massa andra godsaker. Till det drack vi vin. När vi druckit upp flaskan kom vi fram till att scrappandet inte skulle bli så bra så vi kollade på vår film från när vi var i London. Har inte skrattat så mkt på länge... Så jävla pinsamma vi var! Ska delge er ett litet citat från filmen "Detta är Hyde Park, den parken är jättekänd men vi vet inte varför. Kanske är det ngt med Arsenal" hahahahaha...

Sen kollade vi på massa gamla foton. Massa skratt igen. Sen avslutade vi kvällen med att yla lite till Singstar :)

Igår lördag var jag hos pappa kl 10 för att hjälpa dem att flytta. Det gick bra. Men satan så kallt. Sen hjälpte jag Matilda att organisera hennes rum. Snäll syster som jag är. Sen åkte jag hem & duschade & åkte sen tillbaka till pappa. De bjöd flyttlaget på pizza och vin. Jättetrevlig kväll. Tog en taxi till Pub Norrbro för att träffa Pidda & Mehmet. Men var inte så långvarig där utan åkte hem. Mehmets lillebror var snäll & skjutsade mej.

Idag var det tänkt att jag & Linda skulle scrappa men de hade lite problems som de var tvungna att fixa så vi sköt upp det till nästa helg.  I morse när jag & Twix låg och mös så skulle han "pussa" mig och hans andedräkt stank vitlök! Han har säkert slickat i vasken eller ngt för det luktade inte gott ;) Sen har jag även lyckats skada mitt finger idag. Glas-hyllan i vår kyl har spruckit och vi har inte blivit färdiga att köpa en ny. Och naturligtvis så skar jag mig på den idag. AJ AJ AJ! Blodet sprutade och inga plåster hittade vi. Men så kom jag på att jag hade kvar tejpen och kompresserna som jag hade till foten så det var bara att emballera fingret :)

Nu ska vi käka. Sen ska jag berätta om en rolig sak som hände idag ;)


Nu dricker...

0-4ed717eae6bd7ed0bdafc9562eb9d2e0.png

Nu dricker vi vin :)


Linda &...

0-634907183b4ec4ab278460a523e7dc4d.png

Linda & jag har romantisk middag :)


Tatuering

Jag har tatueringstid den 26 januari. Och hade då tänkt att tatuera in en text:

Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken


Som en hyllning till morfar typ för att jag tänker på honom när jag hör den. Nu är det inte så att jag inte vill hylla morfar men det kändes som att jag tog det bara för att jag skulle göra nåt. Så istället ska jag vänta och hitta något som verkligen symboliserar min morfar. Vill att det ska vara perfekt!

Så idag var jag & Jesper hos Evil Twins och snackade med tatueraren om min tatuering. Har ju en ful som jag gjorde på fyllan på Rodhos för 8 år sen. Och den är så fruktansvärt ful och dåligt gjord. Så jag hade med mig en bild som jag vill tatuera över denna fula. Var lite osäker på om det skulle gå och plus att detta blir ju ett större arbete än texten så jag tänkte ju lite på kostnaden oxå. Men han kunde göra den och han ville bara ha 200 mer än för texten så det kändes bra =)

Så nu längtar jag verkligen tills den 26 januari när jag ska dit! Då ska jag visa före och efter bilder!
 


Helgen

I fredags hämtade Pidda mig efter jobb (han var ledig) och körde hem mej.Han överlämnade även en flaska vin som jag bett honom köpa. Sen åkte han vidare till Mackan som han för övrigt varit hos sen torsdagen. De hade nån satans Star Wars maraton.

Jag väntade med spänning på Lets Dance. När klockan slog 20 satt jag klistrad vi tv:n med mitt vin. Anlednngen till denna psykos var ju Rabih! Tycker ju att han är otroligt söt ;)

I lördags bestämde jag mig för att promenera till pappas nya hus eller radhus är det ju. Jag var typ 100 på var det låg men när jag kom fram så visade sig att jag skulle gå 1,1 km till :/ Och ni som bor i HBG vet ju att i lördags så var det ju inte det mildaste vädret. Minusgrader + blåst är väl inte så trevligt väder. Dessutom så är ju min fot inte helt ok än så jag kan ju inte gå megasnabbt plus att det var massa snö på de gatorna jag gick i. Men iallafall så var det bara att fortsätta gå. När jag väl kom fram så var benen som 2 isklumpar. Hade ju inte långkallingar eller så eftersom jag inte trodde att det skulle vara så långt. Inte så konstigt att näsan rinner som ett jävla vattenfall nu :(
Väl i huset så satt jag mest & tittade på pappa och Jesper när de slet. Himla underhållande. Men jag kunde ju inte hjälpa till med något eftersom det ska bli någorlunda proffesionellt gjort. Pappa frågade om jag kunde skjutsa dem senare på kvällen till deras kompisar och det kunde jag såklart. Så pappa körde hem sig själv och jag tog deras bil för att komma tillbaka en timme senare för att hämta dem. När jag kom dit & väntade i bilen så såg jag Matildas kille, har aldrig sett honom innan ;) Så sen när jag ställde pappas bil igen efter att ha kört dem så gick jag in och lämnade nyckeln och hälsade på pågvaskern. Artig pojk, tog i hand och allt :)

Egentligen skulle vi hem till Nille och dricka lite vin och öl men jag kunde inte sluta frysa + att jag hade ont i hela kroppen och en jävla hosta så vi stannade hemma och spelade Buzz istället. Trevligt det oxå.

I söndags kände jag mej fortfarande seg & hängig så jag låg i sängen under täcket med massa kläder på. Hade ingen feber konstigt nog. Pidda lagade lasagne som vi gjorde matlådor på. Sen rullade jag 63 st köttbullar som jag frös in. Perfekt att plocka fram när man inte pallar laga mat. Sen lagade jag även kvällens middag, ört  & vitlöksmarinerad fläskytterfilé med klyftpotatis och rödvinssås. Gott som fan blev det.
Sen var det ju dags för en efterlängtad premiär "En annan del av Köping", lätt det bästa programmet som finns =)
Gick och la mig i hyffsad tid men jag kunde fan inte somna. Vände och vred mej hela natten. Dels var det hostan och dels så kunde jag knappt andas med denna förkylning. Så imorse var jag lagom pigg :(

Det var min helg det....

I need some advice

Om man har en sambo som börjar jobba 13.00 VARJE dag, är det då för mkt begärt att denna sambo bäddar sängen, rullar upp persiennerna eller kanske diskar om det finns ngn disk???

Så vad säger ni kära läsare? (Om jag nu har några;))

Och tro mej att gnälla & säga till hela tiden hjälper fan inte. Been there done that.

Bitter

Alltså nu känner jag mig som en bitterkärring. Men vi var ute på Väla nu på lunchen för Erik skulle lämna in sin klocka för lagning och jag tänkte att jag kan ju lika bra passa på att fixa ett nytt batteri.

Så jag lämnade in den och en halvtimme senare så hämta vi ut våra klockor. När han säger vad det kostade att byta batteri så fick jag lust att sätta ett skott i pannan på mig själv. 90 spänn!! Nu ångrar jag mig bittert att jag lämnade in den där när man kan lämna den till nån arab på Söder som gör det för en femma. Tvi sicket rån! Nu är jag otroligt bitter och sur….

 Var tvungen att klaga lite bara ;)


Nemo vaktar...

0-6764b9a7d61e507577176e283c3244ef.png

Nemo vaktar vasken ;)


Spelar spel...

0-75b9ae27110a5eda5ccd926f36857aea.png

Spelar spel med La familja


Simpelt



Det blir enkel mat idag. Fiskpinnar med potatismos. Pallar inget annat idag. Imorgon när vi får besök så blir det mer avancerat =)

Jag & Erik var på City Gross & storhandlade igår. 3 kg köttfärs, karrekotletter, falukorv, ja allt möjligt. Så nu jävlar blir det matlåda resten av livet. Nej men helt ärligt, nu när vi inte har rikskuponger mer så blir det fan dyrt att käka ute så ofta som vi gjort. Plus att det e fan inte ofta vi äter ngt hälsosamt. 2010 ska ju vara ett hälsosamt år har jag bestämt :)

Än så länge känner jag att foten inte är helt 100 än så jag kör lite träning här hemma istället. Simma kan jag göra för det gör inte ont i foten (hoppas jag inte iallafall) så det ska jag ta & göra nästa vecka eller till helgen.  Men jag tycker inte att det är lönt att ge mig ut på powerwalk än iallafall efter som det inte riktigt blir power :)

Så det blir lugn träning nu sen kör vi hårt. Jävligt snart hoppas jag!

Jag borde städa nu

men jag fastnade vid datorn. Jaja, jag har många timmar på mig och det är faktiskt inte så himla stökigt här heller. Ska faktiskt bara damma, dammsuga & torka golv. Det ska jag väl hinna med innan klockan blir för mkt ?

Idag har det varit hektiskt på jobb. Ska jobba lite imorgon oxå. Danmark har ju inte helgdag så det blir alldeles kaos på torsdag annars. Så jag & Erik sticker till jobb några timmar imorgon. Har ju inget annat planerat, förrutom att mamma & Håkan ska komma på middag. Men det är ju på kvällen.

Längtar som fan till på tisdag, då ska jag ta av håret. Alltså extensionen. Det hat börjat tova sej som fan och det är inte alls kul :( Men jag har ju faktiskt haft det i 4 månader nu. Är jävligt nöjd med det. Ska låta mitt hår vila några månader nu & sen sätter jag i det igen. Kanske lagom till Patrik & Sandras bröllop i sommar. Patrik är min kusin. Ska bli kul att få gå på ett bröllop detta året oxå :) Funderar på att beställa en klänning från Erika, min kollega som syr massor med sin kusin. Hon har en hemsida
här . Har ungefär en bild av vad jag vill ha. Men jag får se om hon har tid. Hon ska oxå gifta sig. Den 5/6 tror jag det är. Hon & hennes sambo har varit tillsammans i 17 år den dagen.

Oh well...

Dax & ta tag i det så kan jag slappa sen istället.

Letar resor

I sommar fyller vår syster 15 år. Vi har lovat henne sen hon var liten att vi ska åka utomlands med henne när hon fyller 15. Det har hon såklart inte glömt. Och argumentet att Helsingör ligger utomlands funkar inte riktigt ;) Så nu måste vi hitta en resa, som enligt Jannica MAX får kosta 3800:-. För det betalade hon och Andreas när det åkte till Bulgarien. Och det är säkert minst 3 år sen :)

Och sen vill inte Matilda åka till Turkiet för det ska hon i september. Men då sa Jannica till henne att du åker dit vi bestämmer annars blir det inget. hahaha...


Lite glädje iallafall



I min Iphone finns en rolig funktion, man kan leka lite med foton. Roade mej med att fixa till detta charmerande kort på mig och min lillebror från förra julen :)


Fansanfull upptäckt!

Har ju glömt att berätta om min fasansfulla upptäckt som jag gjorde på nyårsaftons morgon. Jag står i badrummet och ska börja kleta in hårfärg i håret. DÅ ser jag det, ETT GRÅTT HÅRSTRÅ!!! Sen hittade jag 2 till. Jag blev helt förkrossad. Var tvungen och ringa mamma och fråga henne hur tidigt hon fick gråa hårstrån. Det kunde hon inte svara på.

Men det är ju synd och skam att jag ska ha gråa hårstrå innan jag fyllt 28! Om jag inte var sugen på att stoppa ett hagelgevär i munnen innan så är jag det nu iallafall. Kanske lite dramatiskt men så är det.

Nu har jag iallafall färgat över skiten så jag slipper se det än på ett tag :)



Denna bilden liknar mig ganska mkt. Kanske mest såg ut så här när jag var hemma med min arma fot.


Nyår

Ja på nyår så fyllde svärmor 60 år och vi firade ute i Rydebäck. Först fick vi en god fördrink, champagne med äpplemust.

Till förätt fick vi en toast skagen, en bit fincrisp med lax, creme fraiche & hjortronsylt(låter skumt men det var jättegott), en crustad med avocadomousse & en toast med creme fraiche rödlö & löjrom.

Till huvudrätt fick vi oxfile med chevre-gratinerade rotfrukter och dragonsås och rödvinssås.

Till dessert fick vi chokladmousse, vitchokladmousse m kardemummasmak och en expressomousse.

Allt var lagat av Piddas bror och smakade fantastiskt gott. Han borde jobba som kock istället.

Sen åt vi födelsedagstårta som Elsa gjort. Mycket god den också.

Kvällen var lugn och mycket trevligt. Vi delade en taxi hem med Linda & Mathias vid halv 2.

Återkommer med foton så fort jag fått dem från svärfar. Hade vår kamera med mej men batteriet var ju såklart inte laddat så det blev inte så mkt kort från vår kamera :(

Jävla skit

Mogen överskrift eller inte ;) Betalade in bensinräkningen i morse 1300 pix. Det var ju ingen fara även om jag kanske hade varit lycklig över lite mer pengar på kontot. På vägen till jobb så slog det mig att vi inte fått elräkningen på länge. Så jag ringde till Öresundskraft för att fråga, man vill ju inte få en jävla chockräkning sen liksom. Då visar det sig att de har haft strul med E-fakturorna. Och jag har ju verkligen inte fått ngn. Kollade ju senast imorse.
Då visar det sig att min faktura är utställd den 15 december och förföll den 30 december. Men hon kunde vara snäll och flytta fram betalningsdatumet till den 11 januari. TACK, kunde du inte sagt den 11 februari???

Nu vet jag förvisso inte hur mkt den är på. Det får jag logga in och kolla på Öresundskrafts hemsida. Men det kan jag inte göra förrän jag kommer hem för jag har inte mina inloggningsuppgifter här.

Nä detta var fan jävligt deprimerande.

För info så är det idag exakt 3 veckor till lön! Och det känns ju inte särskilt upplyftande just nu!

Men hoppet är väl det sista som överger en??? Jag fick 2 trisslotter av Pidda i lördags och där vann jag 75 :- eller 3 nya lotter. Så vem vet jag kanske vinner en slant så att jag blir glad igen =)

Snö igen! ...

270764f6c1d5d4912a07abd23a0be041.png

Snö igen!


Pokerkväll! Fast...

20c4802b7ae047803de9df75fc0b06b7.png

Pokerkväll! Fast jag är redan ute:(


Sitter på...

0-506e2f476c43dd473cebe7c51d2ad4b6.png

Sitter på bussen. Frukost med flickorna nu :)