Var blev våren av?

Vaknade i morse & tyckte att nu jävlar e våren på väg. Vad händer jo det börjar fanimej snöa! För fan! Jag vill ha vår nu!!

Igår va en riktig piff-dag. På förmiddagen var jag & färgade håret (ska klippa det på tisdag) och sen på kvällen var jag & fixade naglarna. De kan ses på
www.annikaokenzo.blogg.se (har inte lärt mej hur man länkar än ;))

Nu sitter jag på jobb, slutade för 4 minuter sen. Har packat ner mina saker, ska ju byta arbetsplats imorgon så jag tänkte att det e lika bra & packa när jag ändå var sysslolös. Pidda slutar om 55 minuter så jag tänkte att jag skulle köra bort på CIty Gross & köpa min kvällsmat. Det får bli youghurt, knäcke med avocado eller nåt annat nyttigt. Jag & Annika käkade på BK idag. Då var jag ju hälsosam & bytte ut pommesen mot en sallad. Duktig idiot för sen så delade vi på en påse chili-cheese. Alltså ibland hatar jag mej själv för min dåliga karaktär.

Men å andra sidan så mätte jag elefantkroppen igår & tro det eller ej, på vissa ställen hade det minskat iaf.  Har gjort lite lårövningar idag på jobb, moget va? Nej men det e nödvändigt ska ni veta. Jag har lite panik för om 3 månader & 7 dagar ska den jävla klänningen på & då måste det tränas hårt tills dess.

Nej nu ska jag åka... Baj baj

Sovrumsbilder

Före bilderna e inte så fina men så ser det ju inte ut mer :)


Före:




Efter:


En stycke cykel

Jag har kommit på att jag ska önska mej bidrag till en ny normal cykel när jag fyller år. Fiffigt va? Har hittat dessa 3 olika på Biltema. Kanske köper nån annanstans men Biltemas cyklar e billiga & ska vara bra oxå har jag hört :)







Dagens frulle



Äpple & banan & ananas/passion keso.  Ser kanske inte så gott ut men det var det =)

Skit oxå!

När jag satte mej i bilen nu när jag skulle hem så sprack mina absoluta favoritjeans! Dom köpte jag på Old Navy i New York. De är skitsköna & de var dessutom billiga. ååååååå nu e jag arg.

Kan ju precis inte bara gå & köpa ett par nya. Det skulle kosta mej en flygbiljett till Nevvan & så hotell & sånt och det är nog lite mkt pengar för ett par jeans eller?

Oxå helgberättelsen =)

Fick gå upp halv 6 i fredags för att köra Pidda till jobb, jag skulle ha frukosten på jobb så jag behövde ju bilen då. När jag kom tillbaka satte jag 11 ägg på kokning & kunde göra mig i ordning i snigeltempo. Willys öppnar ju inte förrän 7.  När jag sen sutade jobba kl 17 så var jag sjuuukt trött. Pidda & Micke kom & hämtade mej & vi åkte ner till Nordsjö färg & enades om den gröna som ni ser i inlägget nedan. 
Slipade lite på det som jag spacklat & sen spelade vi lite Buzz. Sen åkte grabbarna ner till stan & jag slötittade lite på Let´s Dance. Min favorit e ju helt klart Magnus Samuelsson. La mig vid halv 12 & vaknade till när grabbarna ramlade in vid 4.

På lördagen var jag på Väla när de öppnade, var ju tvungen att inhandla Piddas födelsedagspresent, The Macallan 18 årig whisky.


998 pix kostade den lilla flaskan men men vad gör man inte för sin kära? ;) Sen körde jag vidare till K-Rauta där jag köpte roller & maskeringstejp. Hem & började maska & sånt. Sen kunde jag äntligen börja måla. 6 timmar senare var det klart & jag fick hoppa in i duschen fort som fan. Kl 18 skulle vi vara på kalas hos Piddas moster. Där fick jag smaka pilgrimsmusslor för första gången i mitt nästan 27-åriga liv. De smakade ju kanske inte så mkt, märklig konsistens men såsen som vi fick till var kanongod. Och hör & häpna till och med Pidda käkade dom!!
Vid halv 9 begav vi oss hem. Och hemma hos oss var Micke & Mackan. Då blev det lite Buzz igen. Sen gick de ut. Jag kunde väl följt med men jag kände dels att jag druckit för mkt rödvin;) och att det inte e så himla skoj att gå ut med 3 killar som ensam tjej så jag hoppade i bingen istället.

På söndagen fyllde ju Pidda 28 år! Jag gav honom då denna fantastiska whisky + att han & Mathias ska gå på whisky-provning den 26:e mars. Snällt va? Hade egentligen tänkt att bjuda honom på brunch också men eftersom Piddas föräldrar har varit gifta i 35 år idag faktiskt så ville de bjuda oss på Restaurang Tegel i Rydebäck. Där hade de en Söndags buffé med bla dansk fläskestek, potatisgratäng, anka & en massa annat gott. Trevligt som tusan var det.

Sen åkte vi hem & målade lite småmissar sen kollade vi på det nya programmet Whipeout. Alltså jag fattar inte hur det kan vara så roligt & se andra som slår sej. Vi kollade på detta programmet när vi var i USA & vi skrattade så att tårarna sprutade. Så när de började visa reklam på att de skulle visa det i Sverige så blev jag överlycklig =)

Sen var det Beck men eftersom jag sett den så kollade jag på någon film som handlade om en tjej som blev övergiven av sin kille & fick på på ett Wal-Mart varuhus i 6 veckor. Låter kanske inte så roligt men jag tyckte att det var en bra film. Sen la jag mej i sängen & började läsa min nya bok som heter Bitterfittan. En perfekt bok för mej ;)


En liten sneakpeak



På färgen i sovrummet =)  Imorgon när överkastet kommit ska jag fota så blir det före & efter bilder... Najs va?

Nu ska jag bara göra klart en importbil & sen ska jag berätta om helgen....

Då var det dax igen!

Ja, imorgon e det sovrummet som får sig ett ansiktslyft :) Det blir en varm grön färg. Hade tänkt att förbereda det mesta idag & maska & sånt men tydligen så var tejpen slut så det blev bara några smågrejor som blev maskade...

Har redan beställt ett nytt överkast. Det kommer att bli sååå mysigt! Sen har vi faktiskt bara datarummet kvar att få i ordning. Det ser fan inte klokt ut där, som en jävla avlastningsplats. Trist men det ska det oxå bli ordning på..

Micke kom ner idag, han ville fira Pidda som fyller år på söndag. Kul faktiskt, synd att inte Catrin & Alfons kunde komma ner oxå bara..  Imorron måste jag fixa Piddas present, kan inte skriva om det för han pratar om min blogg ibland så jag vet inte om han läser den...

Nu ska jag kolla på Hjälp... Sjukt program, men ändå roligt.. haha

En liten önskan



Jag tyckte att Pidda kunde köpa denna till mig i födelsedagspresent, men det tyckte inte han... Snåle fan =) Men å andra sidan så vill ju inte jag ha ngt med HIF i mitt hem heller så;)

Nytt jobb & sånt =)

Fan vad dåligt jag bloggat! Men jag har faktiskt inte haft tid ska jag tala om. Jag har då fått ett nytt jobb på min avdelning. Vår gamle dansk ska gå i pension & jag ska ta över hans jobb så nu ska jag bli transportplanerare :) Och denna veckan har Erik semester så nu sitter jag & planerar hans bilar & då har jag inte tid att blogga för jag e djupt koncentrerad! Det har väl gått ganska så bra tycker jag.  Éller ja ibland så händer det ju småsaker men eftersom jag e ny så e det ju inte mitt  fel ;)

Igår fick jag mega skäll av den otrevligaste människan som jobbar inom vårt företag men det var verkligen inte mitt fel för hon har hål  í huvet.

Idag var jag på jobb lite efter 7 för jag skulle fixa lite statistik som Erik kände för att lämpa över det på mej. Jag var väldigt stolt över mej själv fram till tanten jag skickat till ringde & sa att det blivit fel. Men det kan ju inte jag heller hjälpa för jag hade fått fel info! Och sen fick jag skäll av en chaufför för att HAN lastat ngt som han inte skulle ha. Ja ni förstår kanske att det inte går att blogga på arbetstid va?  :)

Sen har jag ju en liten satsning. Kläningen nedan beställde jag för liten, med flit. Detta för att få en spark i röven & ta tag i mitt liv.  Och  nu har jag tränat mer denna månaden än hela förra året på Nautilus.. haha..

Förra onsdagen provade vi på ett nytt pass, Kettle Bells & det mina damer & herrar var det jävligaste jag varit med om, Efter 10 minuter så trodde jag att jag skulle dö men det blev ju liten bättre tills dagen efter! Jag kunde knappt röra mej 2 dagar efter detta mördarpass! Så imorgon ska vi gå dit igen =)

Nu måste jag koncentrera mig på Desperata =)