Musikalisk afton?!




Har kollat på Idol & nu spelar vi Rockband! Eller mest Pidda & Eric, Jag har spelat liiite iallafall :) Testa trummorna men det e INTE min grej verkligen så Pidda fick ta över..  Ska försöka ta ett foto på killarna de är sjuuukt koncentrerade ;)

Pimp my skrivbordsunderlägg

Ja, jag har pimpat mitt skrivbordsunderlägg.. Tyckte att det var så jävla fult & trist så lite ritande & klippande gjorde det genast mycket trevligare =)

Före:




Efter:




Uppfinningsrik som få va? ;)

Förmiddagen

Hoppade upp ur sängen vid kvart i 8 & satte på lite kaffe. Sen ställde jag mej & diskade. Städade lite här & var. Erik ska komma till oss ikväll & han e sjukt pedant så man får ju lite ångest :p

Sen vid 10 hämtade Jessica mej så åkte vi ner till stan & fikade på Espresso House. Drack en sjuuukt god chai-latte. Vi snackade lite skit om allt möjligt & sen gick vi en liten runda i spö-regnet.  Köpte en till badrums-matta på Hemtex & en liten sak till Elsa som vi ska till imorgon.

Jessica körde mej till jobb sen så nu sitter jag här & ska bara jobba 5 timmar till... Jätteroligt! Not!


Det blev lite ändring.....



Jag gjorde om min beställning så jag beställde bara kjolen från Bubbleroom & så beställde jag skorna från Ellos istället :)

Jag har beställt lite kläder =)





Tyckte att dessa var lite fina! Har beställ från
www.bubbleroom.se

Dagens goda gärning!

Vår kollega på Jylland fyller år imorgon & han önskade sig en Wästgöta Kloster ost sa han. Sagt & gjort, i morse åkte jag till City Gross & köpte en ost & 2 påsar bilar & 1 marabou choklad. Sen slog vi in det i ett fint paket & lämnade till en chaufför som ska ge det till honom :)

Till den goda gärningen! Jag var lite tidig så jag tänkte att jag skulle köra en omväg & då ser jag Piddas mamma knata från busshållsplatsen så jag byte fil & plockade upp henne & sen körde jag henne till jobbet. Ingen lång bit men ändå.  Vädret är ju inte det roligaste. Det tyckte jag var fruktansvärt vänligt av mej ;)


Aj aj...

Igår var jag flitig. Jag promenerade! Först gick jag upp till Rosengården & svängde av ut på Sockengatan & gick hem till pappa. Var tvungen att gå på toa :) Blev bjuden på kaffe & sen traskade jag hem igen. Sprang lite oxå. Känns skitbra men jag har lite träningsvärk i rumpan nu :)

Ska ta en promenix idag oxå! Nu jävlar!

Jaha, då var helgen över...

Usch helgerna går så jävla snabbt nuförtiden.

I fredags åkte jag med Erik hem för jag pallade inte sticka & hämta Pidda sen. Knatade bort till Netto för att köpa honung, har så satans ont i halsen. Det regnade som tusan så när jag kom hem kokade jag en stor kopp te. Kollade på Idol, himla bra låtar. Älskar Abbas musik så det var kul & se. Sen kom Pidda hem & hämtade mej så åkte vi ner & till Mr Koo & handlade mat. 

I lördags så åkte vi ut till Ekeby Möbelaffär & sen till Härliga Hem. Vi hittade en TV-bänk & ett soffbord men vi har inte bestämt när vi ska köpa det än.  Sen åkte vi hem & jag kollade på förskräckligt dåliga Djurgården, blir bara mer & mer förbannad för varje gång som jag tittar på soporna.

Sen var det dax för fest hos Nina & Mackan. Mycket trevligt men lite mycket dricka kanske. (Återigen, Förlåt mamma) Sen traskade jag ner på stan för jag skulle träffa Erik men han var redan på Cardinal så jag gick in på Utposten istället & träffa Jeppe & hans kompisar. Skit-kul! Blev kompis med nån tjej som jag aldrig sett men hon kände Jeppes kompis & var himla gullig. Vi sjöng så vackert till Linda Bengtzing.. hahaha...  Sen skulle vi dra vidare till Cardinal men kön var så jävla lång så jag & Jeppes kompis Marcus gick till Harrys men där var oxå en satans kö så vi tänkte gå till Bishops (det nya) men där hade dom stängt så vi gick tillbaka till Harrys kön men bestämde oss slutligen för att gå till Tempel. Vid det här laget så höll min blåsa på att sprängas för jag var sååå kiss-nödig.
Marcus tyckte att jag skulle gå in på en gata & kissa men jag var inte så sugen på att kissa ute :p

När vi väl kom in på Tempel så fick jag rusa in på toa, såklart var det kö där oxå men det gick ganska snabbt.  När jag kom ut hade nån handlat både drinkar & öl så det vara bara att dricka & se glad ut.. Man är ju inte nödbedd :)  Dansade satan oxå vilket var länge sen jag gjorde. Hade sjukt roligt hela kvällen =)  Sen efter ett tag så kände jag att det var dags & åka hem. Så jag gick ut & ringde Pidda sen drog vi hem.

Igår firade vi vår 6-års dag. Eller firade & firade. Vi slappade mest framför tv:n. Sen skulle Pidda hämta tillbaka bilen & när han kom hem så hade han köpt blommor till mig. Så romantiskt :)

Söta lilla Jesper fyller 23 idag



Idag fyller min älskade lillebror 23 år! Vuxen har han blivit :)  Grattis Grattis Jesper!

Var tvungen att ta detta kortet igen eftersom det är så underbart =)

Finns inte mkt att säga förrutom

helvetes jävla skit!!!

**moooorrrrrr**

Nu börjar det

pirra lite i magen! Är jävligt nervös för kvällens match. Det är jag ju alltid. Måste man ha nån i sin närhet som håller på det andra laget?!  Det är ju hela äran lixom!

Usch!!

Får ju visa mina inköp

 Mattan ser ut som den understa.

Jaha...

Har precis njutit av min smarriga lunch, rotmos med falukorv & sitter med lite kaffe i min vackra Djurgården mugg :)
Helgen var mycket trevlig. I fredags skulle jag & Linda ut på Väla & sen hem till hennes mamma & hämta en sak. Men vi blev kvar hos Sula lite längre.  På Väla hittade jag ett dusch-draperi! Det kostade endast 39:- på Bolagret. Köpte även en matta på Hemtex.  Och det var 25% rabatt på den. Hade bara råd att köpa en så jag ska åka ut & köpa en till när vi får lön :)

I lördags var vi i metropolen Bjuv. Vi sjöng Singstar & hade allmänt trevligt :) På söndagen så var vi tvungna att åka hem vid 8 för Mackan & dom skulle till Kivik. Var väl hemma vid halv 9 & hoppade direkt ner i min sköna säng. Jag & Pidda hade legat & trängts på en oskön soffa så det var skönt att få lite space i sängen.

Söndan blev en slapp & mysdag. 


Tonight is the night



Idag e det dax för årets sista Stockholms-derby! Och spänningen är oliiiidlig :)

Jag ska hem till Mackan & kolla matchen. Får passa på & snacka med henne nu idag för vem vet om vi är vänner imorron. haha..

Lappskojs!

Alltså idag serverar de Lappskojs på Scania & det blev ett jävla gnäll på Annika. Hon har malt om det här i 15 minuter. Hon kan inte förstå hur man kan döpa en maträtt till det. Fatatr inte hur man kan sitta & mala på det viset;)

Info:

Lapskojs
är en
maträtt som räknas som svensk husmanskost. Ordet kommer från engelskans lobs-cou(r)se med osäker betydelse och var en rätt som många sjömän föredrog. Svensk lapskojs innehåller vanligtvis saltat kött, potatismos och kryddor.


Så Annika sluta gnäll nu så här smarrigt ser det ut ;)



Naturligtvis

så finns inte det dusch-draperiet på IKEA i Helsingborg. Inget finns där! **morr** Så tänkte jag att det kanske finns i Malmö så att jag kunde be Danny köpa det, *blink blink*

Men så klart så fanns det inte ens där! Blir man inte arg då?  Man kan iofs beställa det på deras hemsida men då finns inte mattorna i webb-shopen. Jävla meck!

Mitt badrum

Jag vill pimpa lite i badrummet & då hade jag tänkt köpa detta dusch-draperiet


frågan är då vilken matta jag ska ha till.

Denna??




Eller denna??



Comments please =)

Vilo-dag?!



Detta sysslar övriga familjen med medans jag städar. Lata jäklar e dom allihopa ;) Piddas straff ska bli att han får laga mat ikväll :)

Då var det snart dax

att gå hem! Linda & Matte-Locko hämta mej här nu kl 7. Jag har vattnat alla blommorna på avdelningen. De ska vattnas tisdagar & fredagar. Och jag som blom-ansvarig sköter mitt uppdrag såklart!

Tycker att mitt skrivbord är städat & fint så nu kan jag gå hem med gott samvete. 


Igår var jag förresten på hockey med Helle & Sebastian. Rögle-Djurgården. 3-3 slutade den matchen. Så det var ju ok för min del, hade ju ställ in mej på förlust så lika är bra :)
Brevid mej satt en tjej som verkade bli skitsur för att vi höll på Djurgårn.. hahaha... Det är ju ett fritt land så vi höll ju på vem vi ville lixom :)

Måste ju visa



Hur Jeppe ser ut nu såklart. Lite skillnad kanske? =)

Den andra bilden var ju lite dålig men det var ju för att jag fotat ett foto :)

Imorgon...

Ska vi på kalas till svärfar. Och hör & häpna jag ska köra! haha..
Nä men Pidda kör ALLTID när vi ska på kalas men nu när han har börjat pimpla whiskey så ska jag köra istället. Men det mår nog bara min lilla lever bra av :)

Tänkte faktiskt åka ner till LivingRoom imorgon & köpa en liten sak till svärmor tror jag. Har hittat en sak till henne som jag vill ge :)

Väntar bara på en satans jäkla lastlista sen e jag klar! Men jag jobbar ju till 7 ändån lixom


Ikväll....



Ska jag hänga med dessa underbara människor :) Vi ska träffas på Bishops. O, ja mamma jag ska dricka vin idag IGEN. Förlåt! Men bara lite :)

Jag har inte träffat Sara & Kamelen på jättelänge så det ska bli supernajs! Ja & hänga med Larsson oxå såklart :)

Min lillebror



När jag skulle göra ett album till mamma som hon fick i present på festen så kollade jag igenom alla gamla foton. Detta hittade jag på Jesper. Det är ett dagisfoto. Alla skrattar men Jesper tar fan priset. Jag ÄLSKAR detta kortet :)

Min lillebror e den bästa lillebrosan som finns! Alltid sen men man kan lixom inte bli riktigt arg på honom :)

En vanlig onsdagkväll

Då var det tv-kväll igen. idag är det Greys Anatomy. Det är så bra! Hatade det i början men nu kan jag inte missa det för allt smör i Småland :)

Imorron ska jag jobba dag, har bytt med Annika. Ska till Ängelholm & se Rögle- Djurgården med Helle & Sebastian. Ska bli skoj & se Djurgårn live i hockey. Tror ju inte att Djurgården kommer att vinna precis men det kan ju vara kul & kolla ändå.


Min snajsiga weekend

Fredag
Direkt efter jobbet åkte jag ner till Impius där mamma skulle ha sin 50-års fest.  Vi var några stycken som kockade lite mat till alla 128 som skulle komma på feste :) 2 ggr fick jag åka till Willys & handla saker som saknades. Vi lagade Gazpaco, sås till köttbullarna, spansk tortilla, andra kalla såser & så pillade vi med lite annat. Var helt slut när vi var klara men jag åkte hem till Linda för vi skulle kolla om det skulle se konstigt ut att locka mitt korta hår men det blev ok så vi bestämde oss för att jag skulle komma till henne på lördan så att hon skulle locka hela manen :)
Åkte hem & käkade sen stupade jag i säng.

Lördag
Gick upp vid 10 & duschade. Håret var lite skitigt. Åkte ut till Väla sen för att träffa Johanna. Vi skulle köpa present till mamma. Det blev ett Efva Attling halsband. Jättefint! Åkte ner till Willys för jag skulle köpa ramar till en liten tävling vi hade planerat till festen.
Hem & fixade med ramarna. Fixade till mej & åkte hem till Linda. Hade bestämt med Jeppe att vi skulle hämta honom 5 i 4 för vi skulle komma tidigare till festen. Men det tog lite längre tid än vi räknat med att locka håret. Så vi hämtade honom typ kvart över istället. Och satan vad sur han var. Han är ju inte precis van vid att få vänta på folk eftersom han alltid är så förbaskat sen. Så det surade han över i bilen. haha...  Väl på plats var det bara att byta från pumpsen till tofflor & på med förklädet. Vi fixade med allt möjligt & sen kom gästerna & då sprang jag fram & tillbaka. Kom på att vi glömt att ställa fram alla kycklingspett så de fick jag kasta ner i formar snabbt som sören.
Maten var jättegod & festen var verkligen lyckad. Jag & Jeppe höll tal. Jeppe hade inte förberett ngt utan pratade direkt från hjärtat & det var så fint att jag fick tårar i ögonen & mamma grät.


Söndag
Mådde väl inte helt 100 när jag vaknade men men... Självförvållat som det så fint heter :)  Låg på soffan & kollade på The Hills marathonen som dom visade på MTV. I love The Hills.  Sen var jag tvungen att åka ner till restaurangen & hjälpa till & städa. Ångest! Men det tog inte så lång tid. Sen åkte jag & Pidda & handlade lite mat. Hem igen & ryggläge på soffan. Kollade på det nya programmet med Gordon Ramsey. Blev besviken som fan. Han ska ju vara elak :)  Sen såg vi Mamma Mia filmen & den var helt ok. Har ju sett musikalen 2 ggr. En gåmg i London & en gång i GBG. Somnade gott sen & sov länge idag. Jobbar ju kväll så då e det najs med sov- morgon :)