Spiken i kistan

Superettan nästa år!!! Wiiihooooo

Tacofisk



Ingredienser

4 port

600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris. Tips Servera med en extra klick hot tacosås.



Kan ju dela med mej av det goda receptet eftersom jag inte har något bättre för mig när jag tittar på denna deprimerande match......





 


Perfekt!

Straff efter 3 minuter, lovande detta ju :(  


***morrrrr****

Då kör vi grabbar!!!



Kom igen nu för faaaaan &  vinn en enda jävla gång!!

Storhandling

Igår satte jag mig ner och skrev en matlista för hela veckan. Och det man äter på kvällen får man till lunch dagen efter :) Och idag handlade jag allt. Gick helt efter listan inget onödigt här inte :) Kalaset slutade på 524 kronor. Alltså 52,4 kr per skalle för både lunch och middag per dag denna veckan. Imponerande tycker jag!

Så idag ska jag laga Tacofiskgratäng. Säkert den enda fiskrätt som man kan få PIdda att äta ;)

Nu diskning sen benträning och sen kolla Djurgårdens förlustmatch!

Tur att man inte är Hammarbyare iallafall



Pinsamt är vad man kan säga!!

Ungjävlen



Vi hade tydligen ett foto på den äckliga ungen, synd att jag inte är på bra på detta med foto-fixning men iallafall här e hon!!


Bilder från Turkiet



Precis anlänt till hotellet, lagom pigga efter resan



En aning övertrött tror jag ;)



Jag drack och det var faktiskt inte så äckligt!





Utsikt från balkongen



Pidda är med i trollerishowen på hotellet





Eldshow med personalen på hotellet

Borta bra men hemma bäst?

Nu är man tillbaka i verkligheten. Sorgligt hur snabbt man anpassar sig bara....  Turkiet var helt underbart. Varmt & svettigt ;)

Hotellet var precis lika fint som på bilderna om inte finare. Servicen var det lite sådär med emellanåt. Jag menar vem vill servera ett par när man kan få servera 6 blondiner i 18-års åldern ;)

Har dock irriterat mig på ett par små saker:

* Folk som paxar solstolar vid poolen. Alltså vi gjorde ju oxå det till slut men man hade ju inget val precis! Nu menar jag inte att man inte får paxa, men en sak som jag tycker är för jävligt är att man paxar en bra stol vid poolen och sen går till stranden och hänger där hela dagen. Eller så har vi dom som paxar 6 stolar (alltså till sin familj oxå) längst framme vid poolkanten MEN eftersom det inte är någon sol där på morgonen så tar man på ett annat ställe oxå där solen redan tittat fram! Kalla mej kärring men det STÖR mej!

* Barn som inte har någon hyfs!  En liten rälig ful unge som retade gallfeber på alla. Hoppar ner i poolen utan att titta om någon är i närheten, alltså hon hade lika gärna hoppat ngn i huvet. Denna lilla unge var mitt och Piddas hatobjekt hela veckan! Jag hade lätt kunnat dränka henne! Alltså hon var alltmänt störig, elak mot andra barn. Tog deras badleksaker och så vidare. Och det var ju inte så att hon var ett litet barn utan hon var säkert iallafall 8 år och då ska man väl vara lite väluppfostrad???

* Folk som ska trängas med sina jävla madrasser i poolen. Man har inte en madrass i en pool som är 4 x 4 meter!!


Dessa händelser kommer att illustreras på mitt eget lilla vis för mina kolleger på måndag om tid finns ;)

Nog om det som jag stört mej på. Allt annat var helt perfekt. Vi hängde mest på hotellet men det var för att vi trivdes så bra där och att de serverade god och billig mat. Vi var ute och käkade 2 ggr. Den andra gången vi var på restaurang var vi med mammas kusin och hennes man som bjöd på god mat. På vägen dit så blev vi nog frågade 10 gånger om vi ville klippa oss. Pidda var dock i behov av det men ändå :)

Jag har fan inte handlat ngt alls denna resan! Jag gjorde naglar på hotellets skönhetssalong, det var det enda som jag unnade mej. Kände helt enkelt inte för att shoppa. Ovanligt va?? hahaha....


Lägger in bilder strax, ska bara byta till min egen dator där bilderna finns :)