Husvisning

Jag ska kolla på ett radhus nästa vecka i Rydebäck =)
Pidda va kanske inte så överlycklig över det men jag ska iaf kolla =) Jättefint va det tyckte jag. 


Bokat & klart

Check-lista USA-resa

Boka flyg
Hitta hotell NY
Hitta hyrbil

Hitta hotell Florida
Spara ihop massa pengar

Vi ska bo på detta finna hotell
http://www.marrakechhotelnyc.com.


Dejjligt

40775-36

Jag & Erica ska börja läsa danska. Lite smålustigt kanske. Men jag har velat läsa danska innan & det e ju faktiskt så här att vi kommer att ha nytta av det i jobbet oxå!  För vi har en dansk kund, så det så =)


Skandal?

Ja, jag litade på DVD:n igår & spelade in Prison Break för att se "matchen" . Spännande värre. Jävla huliganer e dom hela högen. Fast värst va ju Bajen-fansen. Visst det va Djurgårdarna som började med att kasta in mynt. Så jävla osportsligt.  Tänk på dom som gick på matchen för att verkligen se den! Typ Nisse 75 som följt Hammarby hela livet & så ska det bli på detta viset! Nä kan man inte uppföra sej ska man fan inte gå på fotboll!  Hoppas att dom blir straffade båda två men Hammarby ska ha ett hårdare straff! Fast jag håller på Djurgården så e jag besviken.

Idag e det Desperata =) Ska kolla hemma hos Linda. Hon ska ner nu & betala en del av flygbiljetterna & sen ikväll innan Desperata då så ska vi boka hotellet i NY. Skitfint e det. Marockansk stil =)

Sicken bloggare

jag e idag =) Slutar om 45 minuter & ska då hem & hämta lilla Nemo för att han ska bli vaccinerad. Spännande & försöka få in honom i transportburen. Han har blivit riktigt jävla anti den satans buren. Fräser som en tok. Iiiish. Ja, jag får kanske muta honom med en godisbit??


Fete-problem

Mötte DHL:s egna AIK-huligan precis. Lite kaxig för att AIK leder men men det varar väl inte länge =)
Fick iaf veta att det e Hammarby-Djurgården ikväll kl 8. Det betyder att det e samtidigt som Prison Break. Vad ska man se fotboll eller Prison Break??? Pidda säger att han kan spela in Prison men efter tidigare erfarenheter så litar jag inte på det!! 

What to do??  


GRATTIS!!

40775-35

Danny & hans vackra fru Rosie har bröllopsdag idag! Dom har varit gifta i 2 år. Ett stort grattis från mej!

Har bokat en dejt med Danny idag =) Den 17/9 ska jag åka ner till Malmö & kolla på MFF- Djurgården. Tradition!  


Ikväll

e det ÄNTLIGEN Prison Break igen =) Som jag längtat sedan förra veckan. Undrar om jag bölar lika mkt som förra veckan. haha..

E sååå hungrig. Linda e hos tandläkaren så jag väntar på att hon ska komma så att vi kan käka tllsammans.


Dagens goda gärning

Har putsat rutorna på våran balkongdörr här på jobb. Den va så jävla äcklig. Vi kommer väl inte få några fönster putsade på innegården för då behövs en kran & det e lite meckigt & få in den på gården va.

Snacka om att jag e flitig. En liten fin bonus på lönen kanske =)


Söndag

Igår hände inte så mkt. Va på 17-års kalas hos syrran. Trevligt värre. Skulle jobba igår men när jag kom hit så var det larmat & igenbommat så det blev inget med det. Märkligt.

Lördag

GIck upp vid halv 11. Tog på mej promenadskorna & gick upp till Västergård. Hann precis innan domaren blåste igång matchen.  Syrran fick en smäll & grät & dom förlorade matchen med 5-3.
Sen gick jag till Linda fick en flabb  kaffe & sen va det nästan till att springa hem.

Eric hämtade mej halv 4 & då va vi uppsvidade till tänderna. Vi kom fram till Vällulv kyrka & väntade för att gå in. Det va ett jättefint bröllop. Det va en kollega till oss som ingick äktenskapet. Vi va ju bara i kyrkan så sen åkte jag hem & jag & Pidda åkte till Maxi & storhandlade. Tacos blev det till middag & sen stack Pidda & tog en öl med Memet. Jag sov som en stock när han kom hem.


Fredag

Slutade 1 i fredags så jag & Linda åkte ner till stan & gick till Tur & Retur. Satt där i 1 timme å hade då fixat fram en flygresa. Sen fick hon kolla igen så fick vi fram lite billigare  =) Men hon skulle bara dubbelkolla idag men annars så kommer det se ut på detta vis:

25/3 Flyg från Kastrup till New York
2/4 Flyg från New York till Orlando
5/4 Bil från Orlando till Miami
16/4 Flyg från Miami till Washington
16/4 Flyg från Washington till Kastrup
17/4 E vi hemma igen =)

På kvällen körde jag först Herrskapet Karlsson/Larsson till Rydebäck sen åkte jag inom svärföräldrarna för att snacka lite skit & sen återsåg jag min kära lillebror. Han bjöd mej & sambon på mat =) Sen åkte vi hem & jag låg & kolla på film & sen vid kvart i 1 va ringde Larsson så åkte jag & hämta dom igen.


Beskvikelse

Idag fick jag se en säljare på bild som jag pratatde med ofta innan & han va skitful! hahaha... Han en sån röst som man tror att han e snygg lixom men icke! Sicken besvikelse =(


Ikväll

ska jag & mitt hjärta gå på bio. Vi ska se Offside. En fotbollsfilm, passande för mig & min fotbollstokiga kille.

Jag e lite irriterad på tidningarnas tjat om Henke Larsson. Låt honom va istället! Visst han slog killen i magen. Det va kanske inte det mest sportsliga man kan göra. MEN det är ju upp till gransknings grupp & avgöra om Henke blir avstängd & inte nån jävla åklagare som ska åtala honom för misshandel. Gissa om jag åkt på en massa misshandel när jag spelade. Det har fan hänt värre saker på en fotbollsplan än det Henke gjorde.

Och folk tycker att Henke ska söka hjälp för att han blir irriterad på Canal+. Jisses, jag hade fan oxå blitt irriterad om det hade varit jag!

Nä, nu ska jag värma den delikata soppan jag tillaga igår =)

Gamar!!!

Nu har vi kak-försäljning igen & folk är som gamar! Helt jävla hysteriska ska jag säga.. Jisses. Får ju panik.


Så kaxig

Ann min kollega sa i morse att jag inte skulle va elak mot henne för det e en högtidsdag idag. Jaha sa jag, vaddå då? Frida (som jag e PA till) fyller faktiskt år idag. Nej, Ann!  Frida fyller år imorgon!

Oj, sa hon! Jag som sjöng för henne imorse. hahaha.. Snacka om att ha hjärnan nån annanstans.  Har man bara två barn så kan man väl hålla koll på det? Hade förstått om hon haft 10 ungar att det e lite klurigt men inte om man bara har 2!!




(PA= Personlig Assistent)

Tonight.....

40775-34 (Lånad från www.hif.se)

e det HIF- Hammarby på Olympia! Jag ska faktiskt gå dit för jag har fått en gratisbiljett via jobb. Men jag måste erkänna att jag börjar tycka om HIF lite. Låter förskräckligt kanske???

Jag e Djurgården ända in i själen det ska ni veta! Men det e ju inte så lätt att gå på deras hemma-matcher precis.
Så vill jag se allsvensk fotboll så blir det till & åka till Olympia.

Grabben ovanför e min favvis i HIF, kan det bero på att han e gammal Djurgårdare?? =)

Äntligen.....

Så började Prison Break igår!! Som jag längtat & som jag grät. Så sorgligt det va. Lite blödig e man ju =)

Innan dess så va jag & Linda ute & gick. Vi åkte bil med Matte till Maxi & köpte lite saker & sen la vi det i bilen & började gå.

När vi kom till Dalhem ungefär så kom vi på att vi skulle hälsa på hennes mormor. Har inte träffat henne sen hon fyllde 60 & det va c:a 2 år sen. Men vi fick varsin cigg & ett glas vatten & sen gick vi vidare. Direkt från Dalhem till Västergård. Det känns som om det e 100 mil men det gick mkt fortare än jag trodde. Skönt som tusan va det men jag har grymt ont i hälsenan idag! Det blir till & tejpa den till nästa gång.

Seg dag

Så jäkla segt det varit sedan lunch. Förmiddan bara flög iväg men efter lunch har det varit dött som fan. Dax & hojja mej nu.. Smiter lite tidigare. Kan ju inte påstå att det kommer spela så stor roll för här e inte så mkt att göra tycker jag.

Over and out!

Söta katter

har en målare hemma hos oss som fixar till lite saker som inte blev så bra gjort sist dom va där & så ringde han precis. Så sa han att han blivit attackerad av min katter. eee va? sa jag. Men han menade att dom va så himla keliga & inte lät honom va i fred. hahaha.. Stackars kille.
Sa till honom att han kunde ju faktiskt stänga in dom men det ville han minsann inte för det va elakt.. haha..


Snabb-sammanfattning av helgen

FREDAG:
Jessica fyllde år. Jag stack från jobb 15:15 för att åka till Jessica & lämna en present. Tror att hon blev glad :) Fick sticka tillbaka till jobb & fixa det sista inför lördagen. Körde hem Pidda & sen bar det av i en jävla fart mot metropolen Eket för att kolla in lillasyrran när hon spelade match. Dom vann med 4-0 & min syrra va så klart BÄST.. Sen hem & kolla lite på TV & sen somna.

LÖRDAG:
Klockan ringde kl 7. Åkte till jobb, fixade lite papper en timme. Stack sen & handlade frallor & åkte hem till Linda. Vi kollade på Pippi Långstrump & sen fick jag åka tillbaka till jobb för grabbarna började bli klara. Jobbade väl till 20 över två. När jag va på väg härifrån ringde lillasyrran & sa att hon hade en biljett över till HIF-Elfsborg & hon ville att jag skulle gå med henne & hennes fotbollslag. Rolig & spännande match. Vi skulle va hemma hos Linda & Matte kl 7 & då va jag på väg hem. Åkte hem & bytte om & sen stack vi direkt till dom. Hade mkt trevligt hela kvällen.

SÖNDAG:
Riktig slappedag. Låg i sängen till halv 5 ungefär sen kom Linda & Matte & hämta oss & vi stack ner på Chopstick House & käkade lite.  Sen gick vi till Filmstaden för att se United 93. Den va riktigt bra tyckte jag.
Sen åkte vi hem & så kolla jag på en film till =)


Skryt kanske

I måndags hade vi hållt på med VV i 1 vecka & när jag vägde mej igår visade vågen -2 kg =)  Det e ju mer än vad som e rekomenderat att gå ner på 1 vecka MEN jag vet sedan innan att de första veckorna brukar man gå ner mer faktiskt =)

Så nu känner man sej extra peppad. Vi har faktiskt inte varit så enformiga med maten som jag & Linda va sist. Idag ska vi käka lax. Smaskens! Imorron e det jag som ska ha med mat. Tror att det blir en köttfärsröra med en massa smarrigt i =)


Flitig?

Idag ska jag va flitig & städa tänkte jag. Ska hem först & sätta i gång tvätt maskinen & försöka få tvättkorgen tom. Kanske inte det lättaste men jag kan ju försöka. Så under tiden den håller igång så ska jag städa tänkte jag.

Måste även komma på ngt som vi ska käka imorron. Det e min tur att laga mat lixom. Tror att det blir något slagt färsspett som jag hittat ett recept på. Vi får se helt enkelt. 


Bakis :)

Min bror är som bekant på Cypern. Och han har inte mått så bra. Han är en grubblare & kan mala saker tills det går sönder i huvet på honom. Han äter tydligen inte heller så mkt.
Mamma & jag har flitigt sms:at honom där nere & jag har erbjudit mig att komma dit men han ska klara av detta. Det e ju tur för biatchen till ex han har att jag inte stött på henne.

Men iaf så ringde jag honom i förmiddags & han var sjukt bakis. Han visste inte om han skulle spy eller inte. haha.. Så han kanske e lite på bättringsvägen. Förhoppningsvis så har han hånglat upp en massa brudar där nere =)

Onödigt?

Igår på Olympia såg jag min styvsyrra. Hon va inte alls intresserad av matchen & hon kan INGET om fotboll. Så min fråga är ju om hon va där för att kolla på fotboll eller killar! haha..

Nä men när vi kollade på min syrra förra helgen så fatta hon inget & hon verkade inte intresserad. Och hon gnäller hela tiden om att hon inte har några pengar så då fatta jag ju inte varför hon betalar för att gå på Olympia när hon inte e intresserad :)

Söndag

GIck upp vid 11 & slappade lite. Sen mötte jag Linda för en långpromenad i regnet. Det va så jävla skönt.
Kom hem, duschade jättevarmt låg sedan i sängen & kollade på friidrotten & sen skulle vi åka till Olympia.
Var en mes & vågade inte ha min Djurgården-tröja på mig förrens vi satt oss på plats :)
Matchen slutade 1-1 & jag får nog erkänna att HIF va det bättre laget & förtjänade att vinna. Sen hann vi precis hem innan regnet öste ner. Jag kockade ihop en liten enkel rätt & sen låg vi bara & mös & tittade på Beck.

Lördag

Gick upp tidigt för att gå till blomsteraffären & sen ta bussen till Västergård. Syrran skulle spela match. Gick in på Sharifs Livs på Adolfsberg för att hitta någon sorts frulle. Det fick bli en banan & en drickyoughurt.

Kom bort till fotbollsplanen där domaren inte ville infinna sig. Så syrrans tränare frågade om någon antingen ville dömma eller va coach för laget. Som tur var så hade dom löst det innan min pappas fru kläcker ur sig att Anna, du har ju varit både domare & tränare så du kan ju va nåt av det? E nej tack.
Dom förlorade iaf med 5-2 & regnet stod som  spö i backen.

Efter matchen kom Jessica & hämtade mig för att vi skulle åka till kyrkogården för & titta på Isabelles minnesplats. Satte mina rosa blommor till henne. Där va jättefint. Allt känns så overkligt. Kan inte ens föreställa mig hur det känns för Jessica & hennes kille.

Åkte hem & slappade ett tag för att sen åka till mamma & hennes kille för att käka. Morsan & jag & Linn klämde 2 vinare & både jag & mamma kände oss lite småfulla. haha..

Sen åkte vi ner till Marina Plaza för att träffa mammas kompis dotter som bor i London. Jätteskoj & se henne igen. Egentligen så skulle vi varit ett mega-gäng men det hade blivit lite bråk i deras familj så det blev inte som vi tänkt oss. Jag & Pidda åkte hem vid halv tolv & jag slocknade direkt. Trött som satan va jag.



Fredag

Jobbade ju hela dagen & när det va dags & åka hem egentligen så hade våra kvällsarbetare fått in sjukt många sändningar som dessutom e så dryga att slå in i systemet. Så jag & Vitte stannade ett litet tag & hjälpte till. Sen fick köra rally hem för att byta om lite snabbt & lätt.

Tog bussen till stan efter typ 20 minuter & gick hem till Vitte för att kolla in hennes lilla lya. Jättemysig va den. Sen traskade vi i regnet till Ichiban för att träffa Nan & Erica. Där åt vi & drack gått & hade allmänt trevligt. Nan ville inte åka hem när de andra skulle hem så hon lurade med mej till Sailors. Där träffade vi min mamma & drack ett glas vin & sen så åkte vi hem.

Snabbt

har denna veckan gått. Fy fasen, har redan jobbat en vecka & man e redan inne i det. Känns förskräckligt.

Har sponsrat min kund idag & beställt en present till Jessica :)

Nä Trevlig helg!

Jag älskar....

"One" med Mary J Blige & U2

ooops

En lite högt uppsatt kille på detta företaget kom igår & sa att han läst min blogg. Ja asså jag skriver ju inga hemlisar men han kanske tror att jag inte har nåt bättre för mej på arbetstid & rapporterar till min boss!

Men å andra sidan så får man väl ta en liten internet-paus om man inte har överdrivet & göra? Man kan ju inte arkivera hela tiden lixom :)

Dejt

Idag har jag en dejt med mina tjejer här på jobb. Ska bli trevligt & umgås med dom på fritiden. Duktig som jag e så ska jag inte dricka vin. Får vänta till imorron. Vi ska till gröningen & grilla (om det e fint väder) med mammas kompisar & deras barn e ju kompisar till mej sen barndomen. Ska bli skoj. Mamma berätta att hennes ex kommer! Isch. Han e så jävla pantad den jävlen. Han ska komma för att han e bror till mammas bästa kompis Men mammas kompis tycker oxå att han e dum så det e ju lungt.


Torka tårar

Min lillebror åkte till Cypern i morse & syrra skulle skjutsa honom & resväskan till kompisen igår. Han ringde & bara grät. Hans tjej, som oxå skulle följt med men avbokat förra veckan för att hon dumpat lillebrosan, hade helt plötsligt träffat en annan så han va ju helt förstörd.

Storasyster Anna fick åka dit för att kolla så att allt va packat & sen köra honom. Han grät hela tiden nästan & till slut så kom det en del tårar från mig oxå. Usch vill inte att han ska va ledsen ju. Men nu e han iväg & förhoppningsvis så kommer han glömma den förskräckliga människan när han e borta!  

Varför inte en lista?

Tio första:
Första bästa kompis:
Anna K på mitt dagis
Första bil: Skoda Felicia
Första kärlek: Johan
Första husdjur: Katten Smulan
Första semester: Bohuslän när jag va 2 tror jag
Första jobb: På min högstadieskola jobba jag ett sommarlov
Första köpta skiva:  Vet inte riktigt men jag fick Michael Jacksons skiva när jag fyllde 10 iaf.
Första riktiga kärlek: Shanne
Första piercing: Hål i öronen när jag va 9
Första konsert: Lillie & Susie på Ceasars Palace ( Melrose idag) tror jag att jag var 8

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Vitt vin
Sista bilfärd: Igår kväll hem från L & M
Sista filmen du såg: Poseidon
Sista bubbelbadet: I Polen
Sista spelade cd: Vet inte riktigt
Sista gången du grät: Kommer inte ihåg faktiskt.
Sista måltiden: En fralla med mjukost

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det?  Nej
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Ja

Sju saker du har på dig:
1.
Brun långarmad tröja.
2. Bh
3. Trosor
4. Kjol
5. Skossor

Fyra personer du kan berätta allt för(eller det mesta i alla fall):
1.
Mamma
2. Linda
3. Nina
4. Pidda

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Chips isåfall om man måste välja.

Två saker att göra innan du dör
Åka till Bahamas igen & shoppa satan i New York

En sak du ångrar:
Det e nog inget jag vill skriva här

Slut

Naturligtvis så fanns inte min sadel som jag ville ha från Biltema. Men jag köpte ett överdrag med silikon istället. Testade i morse & det va behagligt.

Va ju hos mamma igår & kollade igenom mina gamla saker. Alla min dockor va nakna så jag fick stå & klä dom. Hade inga klänningar till dom så flickdockan fick ha pojkkläder. Mamma hade kastat alla kläderna sist hon flyttade, snällt va?!
Jag hittade mina barbie som jag ska spara. Hade en massa andra saker till mina barbies ett kök, en klädesaffär & en pool med en solstol till. Men jag behöll bara barbina & deras kläder.

Sen hittade jag en massa brev som jag fått av mina brevvänner så resten av kvällen ängnades åt att läsa dem. Satan vad jag skrattade.


Denna ska jag ha

40775-32


Denna sadel ska jag åka & köpa nu på Biltema! Min e så jävla obekväm så nu jäklar jag jag ha nåt mjukt för megaarslet :)

Sen ska jag hem till mojjan & se om jag hittar mina gamla dockor & allt annat skit jag hade som liten flicka. Sen får jag ju släpa ner det i mitt förråd istället. Har ett fint dockskåp som min morfar gjorde till mig när jag va liten & det måste ju sparas om jag skulle få en tös nån gång.

1 ½ timme.....

tills jag slutar. Lite glidare. 1 veckan & jag inleder med en tidig onsdag. Så skönt :)  Har inte så mkt att göra idag. Har precis städat mitt skrivbord inte för att där va så mkt papper men jag har dammat av det så nu luktar det citron på hela avdelningen :)

Jag e så fiffig :)

Svärfar fyller 60 i oktober & jag kom på idag vad jag ska ge till honom. En HIF-matchtröja med nummer 60 på & så ska där stå "Medgångssupporter" på den. Han gillar HIF när det går bra men inte annars :)

Har sagt till han hur länge som helst att han ska få en tröja där det står så. Men han trodde nog inte att jag skulle göra det. Men tröjan ska han minsann få av mej :)


Jag fick ett mail igår..

"Härligt Anna! Helt underbart! Ett stort grattis från en avdankad gammal
simhoppare med familj. ;-) När man ser dig vinna så är det nästan så att man
blir sugen på att börja hoppa igen. Det här var du värd!!!"


Jag e ju inte riktigt någon simhoppare men dock namne med en känd simhopperska =)
Kanske ska svara personen att det e fel människa han mailade?

Första dagen...

snart slut. Har varit skit-lungt idag. Har väl haft 3 samtal som har varit a piece of cake. Har nästan hunnit komma ifatt med alla fakturor som legat nu när jag varit ledig så det känns riktigt skönt! 
Men det kommer väl bli jävligt imorron bara för det:)

Nä om jag skulle ta & packa ihop & hojja hemåt. Ska kocka till mej & Linda & Matte till imorron. Laxpytt med romsås. Hoppas att det blir lika gott som det ser ut på bilden bara :)

Semestern slut!

Då va semestern över & jag sitter på plats igen! Känns ok, det va inte så stökigt som jag trodde. Igår hoppade Pidda sitt tandem-hopp som han fick i 25-år present. Jag va lite nojjig. Men det gick jättebra & Pidda tyckte det va skitkul. Han fick lite blodad tand & vill nog fortsätta med detta.

Efter det så åkte vi till Lund för min mormor fyllde 75. Det inledes med Kubb, vi körde HBG mot Lund fast mormor & morfar fick va i Lunda-laget :) Det blev 1-1. Men jag ängnade mej mest åt att käka en massa bär & frukter som dom ha ri sin trädgård. Det e det  bästa jag vet & gå runt & plocka bär & käka:)

Sen fick vi en massa god grillad mat. Min moster e faktiskt bra på & laga mat. Tiden gick fortare än vi trodde & vi hade riktigt trevligt så klockan blev rätt mkt. Men för en gångs skull så va det skoj i Lund. Brukar inte gilla & va där men igår va det faktiskt roligt.


Data-väska

40775-31

Asså denna väskan va ju en snygg dataväska. OM den inte varit rosa & kostade 1103:- Kommer ju förmodligen inte bära med mej våran nya laptop men andån. Jag gillade den. Tror dock inte att Pidda gillar den.

Jävla ungar

Denna helgen e det Eskils-cupen & då får spelarna bo på olika skolor i HBG. Bla på den skola som vi har precis brevid oss. Kunde knappt ha fönstrena öppna igår för dom gapa & skrek som om dom inte fick skrika hemma. Tur att vi inte har bottenvåning iaf för dom sprang in på folks altaner & grejor. Usch, jag gillar inte barn nu iaf.

Idag ska jag kolla på lillesyrran när hon spelar två matcher. Så det e på hojjen ner mot Heden vid 1 & sen upp till Västergård vid 5. Ett jäkla rännande men det e så skoj & kolla på henne.


Back in blogg-världen

Endast 2 dgr kvar av semestern=( Ska sammanfatta den lite snabbt. Direkt på fredagen åkte jag ner till Malmö, Dannys söta son fyllde 1 år. Vi inledde med Mackedonkan & sen traskade vi vidare bort till Folkets Park mkt skojjigt. Fick även veta att Elias ska bli storebror! GRATTIS GRATTIS!!!


Den riktiga semester-veckan började med den så kallade "Konungens återkomst" alltså Henkes första allsvenska match med HIF. Stor besvikelse för alla 17 000 som tagit sig till Olympia. Men vad tror folk? Att en spelare ska kunna frälsa ett annars så uselt lag??


Dagen efter åkte vi till High Chaparall. Mest för barn ju men det va skoj ändån. Kunde en kändis som Carola vara där så kan ju jag ;) Dagen efter åkte vi vidare till Lidköping där vi i väntan på vår campingplats åkte till Systemet. Ingen campingsemster utan alkohol.. haha.. Veckan bestod av lite bilutflykter bla till Göta Kanal & nån mysig hamn där vi köpte Vänern-sik. Sketa-gott va det. Å ja, en dag åkte vi till Husvagns-Svensson för Piddas mamma tyckte minsann att de skulle köpa rediga husvagns-vinglas =) Där fyndade jag iaf ett par fiina rosa gummistövlar som Pidda tyckte va skitfula.

På lördan åkte vi hem för Pidda skulle ju kolla på nån förbaskad HIF-match. Hade gärna varit borta några dagar till.

På tisdagen, lönedag skall tilläggas, stack vi till Göteborg. Det började med tältuppsättning på Delsjö-camping.Sen såklart vidare till Liseberg & det e ju synd å säga att vi var ensamma där. Lite långa köer trist men mes som jag blivit så va det ju lungt för min del. Stod 35 min för att åka Flumrider & för att jag skulle bli såå jävla våt. Tur att det va varmt så man torka fort. På vägen till campingen köpte vi engångsgrillar & korvar som vi grillade utanför våra fina tält. Dagen efter åkte vi vidare till Freeport/Kungsbacka där vi shoppade loss lite på denna gigantiska outlet. Jag inhandlade BodaNova vinglas & Paul Mitchell shampo&balsam.


Sen har vi faktiskt inte gjort så fasansfullt mkt, jag åkte till Deutchland med Linda & Matte i måndags & inhandlade lite alkohol. Alltid bra & ha :)


Ja detta va en liten sammanfattning av min 3 veckors långa semester =)