Julklapp

Idag fick jag en försenad julklapp.. Fast & andra sidan så fick hon som gav mej julklappen inte sin förrens igår & då fick hon även sin födelsedagspresent. Fast hon fyllde år i augusti! Men jag har inte träffat henne så det har varit lite svårt kanske.

Jag fick en jättefin låda från bodyshop men papaya bodybutter, peeling, duschcreme & en tvål. Det luktar jättegott. Jag e galen i bodybutter, det e så satans bra! Nu har jag tre olika! Fast den jag fick av  N&M när jag fyllde år förra året e outstandning! Den luktar jättegott!

Idag ska vi till nya lägenheten & få våra nycklar=)  Så skoooj! Imorgon ska dom slipa golven i vardagsrummet & på torsdag så ska dom byta alla andra golv. Sen vet jag inte riktigt när dom kommer att börja tapetsera. För han verkade ju helknepig den killen. Men nån gång under mars så kommer dom att göra det.  Oooo det ska bli så roligt=)

Dags att vara djup

Jag har fått höra att jag e kass & att jag aldrig vill umgås. Men det handlar inte om det, jag kan inte skylla på jobbet men det har varit mkt den senaste tiden & när jag väl kommer där i från så e jag så trött på människor. Känner lixom inte för att umgås med nån. Vill bara vara en tråkig jävla människa som glior på tv. Men samtidigt så vill jag göra saker. Blir megaavis när jag hör att nån har gjort nåt skoj när jag suttit hemma som en tråkmåns lixom. Vet inte om det är årstiden som gör mej deprimerad eller vad det e men jag känner bara att allt e så trist just nu. Jag vill umgås med mina vänner ju!  Kan tom reta mej på att jag inte får vara ensam när jag väl e hemma. Visar inte det men jag drar mej undan typ.

Är oxå en människa som e så satans rädd för vad andra människor tycker & tänker. Kasst självförtroende? O Yes! Jag kan älta ihjäl saker i mitt huvud om vad nån kanske sagt eller så.  Jag vet att folk tycker att jag kanske lovar saker som jag inte håller eller att jag bara e elak. Men tro mej det är inte medvetet. Jag hatar att såra människor. Och om nån känner att jag sårat dem så let me know. Vill inte ha oplockade hönor med nån.

Kanske ska uppsöka en hjärnskrynklare istället?  



Han kramade mej.....

Träffade min kusin igår. Har inte träffat honom på säkert 4 år. Och så kramade han mej! Jag blev såååå glad. Blev mest glad över att han kände igen mej! Så jag gick & dumlog hela kvällen. hahaha

Stackaren han har inte haft det lätt i livet. 


My Friends

Va tvungen & ladda upp nåra bilder från julfesten vi hade på jobb.

vill ju visa er mina roliga kolleger, hahaha..



Erica & Stjärna           Erica,Nan & Johan   Nan & Chrille B ( X-bossen)

Så nu vet ni vilka knäppisar jag jobbar med=) Nä I löööv them!


Härmapa

Eftersom alla andra gör det så måste jag med=)

PERSONLIGT
1. Vad heter du? Anna Karolina Lindberg
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Julia
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Pappa ville Sara men mamma sa nej
4. Vilket stjärntecken är du?  Fisk
5. Vilken årgång är du? 1982
6. Vart bor du? Helsingborg
7. Bott utomlands? Nja, 1 ½ månad
8. Flyttat antal gånger?  6 snart 7
9. Vart skulle du vilja bo? Göteborg

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 1,59
2. Hur mycket väger du?  Jag e mes! Hemligt =)
3. Hårfärg och frisyr? Mörkbrun långt lite lockigt
4. Ögonfärg? Blå
5. Mest nöjd med?  Ögonen
6. Minst nöjd med? Mkt
7. Skostorlek? 37-38
8. Glasögon? japp
9. Har du några piercingar/tatueringar?  Två tatueringar

FAVORITER
1. Filmer? When a man loves a woman
2. Låtar?  Beacuse of you - Kelly Clarkson
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Kålpudding / Vitt vin
5. Djur? Två små katter
6. Färg? Svart & röd
7. Parfym? Deep Red
8. Tv-program? Desperate Housewifes & OC
9.Sysselsättning? Jobbar

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart från HM & min gröna från La Reudote
2. Vad använder du just nu för skor? Bruna stövlar
3. Favoritfärg på kläder? Svart, brunt, beige och vitt
4. Favoritmaterial på kläder? Bommull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Typ allt
6. Favoritaffärer? Blir väl H&M då
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 0 - 1000
8. Favoritmärke? Vet i fan

GREJER
Plånbok: Rosa kopia av Louis Vitton
Tandborste: Vit & rosa 
Smycken: Använder inte mkt smycken
Solglasögon: Har inga bra just nu
Underkläder: Hipsters & bh
Nagellack: Kör fransk just nu
Mp3: Scandstick kanske den heter
Mobil: Sony Ericson v600

Lunch

Time to eat, päror med sås & lite sallad. Det blev inget kött över igår så jag håller mej till det andra.
Men jag älskar potatis & sås=)


My hair

Asså mitt hår har ju blivit ganska långt nu & jag tror inte att jag haft så långt ngn gång.  Och igår fick jag frågan av min frisör om jag skulle vilja vara hårmodell. Jag brukar inte vara så feg men nu så blev jag lite osäker. VIll ju inte att hon ska klippa av mej allt hår & det sa jag till henne oxå men hon trodde inte att det skulle bli så hemskt.  Men hon sa ändån att vi inte hade så mkt & säga till om eftersom det va en kurs hon skulle gå.

Så ska jag göra det eller inte? Jag vill ju men tänk om det blir såå jävla fult!

Asså jag undrar var stackars Bobby är! Letar varenda dag i expressen om där kan finnas en liten notis om att han e hittad eller nåt men icke.  Stackars honom!!!!!





Lördagsbesyr

Lördagen började med att jag skulle göra naglar hos Jessica så där va jag klockan 10. När jag va klar efter 2 timmar fick jag köra hem snabbt som fan & ställa bilen för att sen springa ner till stan igen eftersom jag skulle va där nere halv 1. Anledningen till att jag körde ner va för att Pidda skulle köra mej när han skulle iväg men han pallade inte gå upp & hade jag promenixat ner så hade jag blivit försenad. 

Anyway, vi träffades på The Tivoli för att vänta på Marianne & Ann. Och vi väntade & väntade. Sen kom dom äntligen. Och så här rörd blev lilla Mape=)





Mape

Vi käkade brunch där & den va helt kanongod! Rekomenderas varmt. Endast 99:-
När vi käkat & Marianne fått sin present så traskade vi till sundsbussarna för att åka över till Helsingör. Väl där gick vi till nån skabbig liten pub som hade levande musik. faktiskt himla trevligt. Där dansade vi & sjöng ända tills bartendern tyckte att vi sjöng för högt. Då blev vi lite sura & gick till båten igen. Vi åkte tebax till Svealand & så gick alla till Sajlors men Anna va tvungen att åka hem & byta skor. Var alldeles blöt på tossorna. Men det fixade jag snabbt.

Så ringde jag till Mickes tjej för att få ut henne för Micke hade sagt att hon va helt jävla uttråkad & då tänkte jag att man kanske skulle kunna underhålla henne med mina galna kolleger. Så vi bestämde att hon skulle ringa mej när hon va på väg ner till stan.

När vi druckit lite mer så va alla lite småhungriga så vi traskade bort till Edelveiss för att äta men där va fullt så vi gick vidare till Bishop Arms där vi käkade & drack en massa öl...........

Får fortsätta sen måste jobba lite=)



Sorry

Ber som hemskt mkt om ursäkt för mitt kassa bloggande denna vecka! Det har varit lite mkt att göra på detta kaos-jobb fram till idag.

Nu sitter jag på mitt nya jobb=) Började med lite meck redan igår precis när Marianne hade gått hem. Killarna saknade några listor som ska komma från Holland men icke. Så Anna fick ringa rundor & ingen svarade. Så nu e mitt första projekt i denna gruppen att leta fram listor.. hahaha... Låter spännande va?

Ska skriva om helgen snart Nina=)