Jag unnar mig...

image89

Efter 2 veckor i GI världen unnar jag mig några bitar av detta choklad. Har på dessa 2 veckor gått ner 3 kg, Och då fuskade jag som in i helvete i helgen. Massa öl & mexikansk buffé i lördags & bakispizza med fanta i söndags.

Men jag e nöjd=)  Ska fixa träningskort nästa vecka på Nautilus. Vill kunna simma oxå & det ingår i kortet. Jag älskar att simma. Så skönt & avslappnande.

Skulle precis hänga upp en maskin tvätt men min tvättmaskin e helt knäpp & hade inte tömt vattnet! Blir galen på skiten!! 

Jag e impad!

image88

Så här mycket kläder har jag sorterat ut än så länge. Har bara tagit byrån än så länge. Har klädkammaren & en garderob kvar. Det kan nog bli en säck till.

Kläderna ska jag skänka till Röda Korset.

Det MÅSTE vara dagens goda gärning..


Long time...

Det var ju ett tag sen jag blogga. Tack för kommentarererna gällande förlovningen. Är fortfarande osäker på hur jag ska göra. Men jag har ju ett tag på mej att bestämma :)

Det har inte hänt mkt i mitt liv. Va i Helsingör i lördags & träffade våra danska kolleger. Hade riktigt skoj! Massa öl & sånt.. Mådde inte riktigt 100 dan efter men det va det värt :)

Imorgon är det bara 1 månad tills jag & Matilda ska åka till Schwiez. Åååå vad jag längtar efter dej Jannica! Ska vi så kul & få se hur ni har det.

Inte ett skit på tv :(  Nä nu ska jag spana lite inredning. Vill göra om lite i vardagsrummet..

Frieri?!?

Jag funderade idag på att det skulle vara lite romantiskt om jag friade till Pidda den 29:e februari.  Vi har ju varit tillsammans ganska länge. 5 år!!
Men för att inte bli helt förnedrad & få ett nej så tänkte jag att det kanske e bäst & luska lite först hur han tänker.

För er som inte vet så är Pidda lite kinkig när det gäller bröllop & sånt. Mest för att han menar att en ring på fingret inte förändrar nåt & det har han ju rätt i. Dessutom så har han ju som regel att om han förlovar sig så SKA han gifta sig inom ett år.

Iallafall så sa jag att vi pratat på jobb om det. Och så frågade jag han vad han han skulle säga. Och han sa att han nog inte skulle säga nej :) Men sen så sa han att när jag nu frågade så här så trodde han nog att han skulle säga nej! Så nu vet jag inte. Dessutom så sa han att vi inte har råd att gifta oss om ett år.

 Tror ju inte att han skulle säga nej om jag nu kommer med ringar & allt men jag kommer ju absolut inte gravera innan & jag kommer ju kolla så att man får dem på öppet köp :p

SÅ VAD SKA JAG GÖRA?!?!


Inget vettigt

har jag gjort ikväll tycker jag. Känner mej som Pidda lite. Fast jag spelar ju inte iallafall. Jag kockade lite iallafall.
Det blev köttfärsbiffar med nån Creme Bonjour-sås & massa sallad. Jättegott!

Ska snart lägga mig i den renbäddade sängen. Jag älskar nybäddat =)

Fick ett frispel på Pidda innan. Han har ju såna jävla hörlurar med mikrofon. Och han sitter & skriker som fan. Ibland funkar dom inte & då e han tyst men idag funkar dom tydligen. Så satans irriterande..

VAD SKA MAN GÖRA ÅT DENNA KILLE?!?!

Denna väntan

Väntar på att den 2:a maskinen för dagen ska bli klar så att jag kan stoppa in en 3:e & sen köra till jobb. Har bytt lakan så nu e jag sugen på att lägga mej igen :)

Har inte fixat lunch till idag! Så dåligt. Men vi lagade ingen mat igår kväll för jag hade glömt att plocka ut ut frysen. Får väl äta ngt ute idag då. Jag har iallafall tagit fram köttfärs tills ikväll. Vet inte om jag kanske ska ta & göra några biffar eller nåt. Det får jag nog fundera på under dagen..

Rensade som fan i badrumsskåpet & bland mitt smink igår.Och jag måste säga att jag kastade en hel del! Duktig e jag.

Nä nu tror jag att maskinen e klar.

Tisdag

Har precis kört Pidda till jobb. Startat en maskin tvätt. De 30-gradiga plaggen som alltid får ligga kvar sist i tvätt-korgen. Varför är det så? Man sparar alltid dem tills man inser att man kanske vill använda dem?

Funderar på om jag ska sortera ut lite kläder som jag inte använder. Får ju knappt plats med alla kläder. Köper nya hela tiden känns det som.. Måste sluta handla kläder.. Eller inte ;)

Nä nu e det dax & fixa frukost :)

Baj baj julen

Så nu e julsakerna borta! Skönt. Har dessutom ändrat om lite med mina lampor. Så nu e jag nöjd :)

Pidda har planerat att vi ska storstäda på lördag men då ska inte jag vara hemma.. Jag ska på party i Helsingör med våra danska kolleger.. Så Pidda kan städa själv tycker jag :p

Nä jag ska fixa det mesta i veckan så får Pidda dammsuga & torka golven & sånt trist.

Jobbar kväll denna veckan så nu får jag sovmorgon =) Men jag ska nog gå & sova snart ändå..

Mitt 2007 :)

GJORDE DU NÅGONTING SOM DU ALDRIG GJORT FÖRUT:
Besökte USA
HÖLL DU DINA NYÅRSLÖFTEN:
Tyvärr inte
BLEV NÅGON AV DINA VÄNNER FÖRÄLDRAR I ÅR:
Japps. 3 st...
DOG NÅGON SOM STOD DIG NÄRA:
Nix, som tur e
VILKA LÄNDER BESÖKTE DU:
USA,Danmark
FINNS DET NÅGONTING DU SAKNADE 2007 SOM DU VILL HA 2008:
Massa pengar :)
VILKET DATUM FRÅN 2007 KOMMER DU ALLTID ATT MINNAS:
070707 När Jessicas söta dotter kom till världen :) Och 070325-070418. Alla dagar jag va i Amerikat :)
DIN STÖRSTA FRAMGÅNG 2007:
?? Hade nog inga med tanke på var jag sitter idag
STÖRSTA MISSTAGET:
Inget jag kan komma på så här.
HAR DU VARIT SJUK ELLER SKADAT DIG:
Nix.
VAD SPENDERADE DU MEST PENGAR PÅ:
Resa
GJORDE NÅGONTING DIG RIKTIGT GLAD:
Alla bebisarna som kom
MUSIK SOM ALLTID KOMMER ATT PÅMINNA DIG OM 2007?
Apologize
VAR DU GLADARE ELLER LEDSNARE JÄMFÖRT MED TIDIGARE ÅR:
Det vetifan.. Inget jag tänkt på.
VAD ÖNSKAR DU ATT DU HADE GJORT MER:
Skaffat mej ett normalt jobb med bra lön
BLEV DU KÄR:
Kanske kär på nytt
VAD ÖNSKAR DU ATT DU HADE GJORT MINDRE:
Vet inte
HUR TILLBRINGADE DU JULEN:
Hos mamma som alltid
FAVORITPROGRAM PÅ TV:
Prison Break, Deperata & Betty
HATAR DU NÅGON NU SOM DU INTE HATADE I BÖRJAN AV 2007:
Kanske men det vill jag inte tala om ;)
BÄSTA BOKEN DU LÄSTE:
Äcklig av Constance Briscoe
STÖRSTA MUSIKALISKA UPPTÄCKTEN:
När jag såg RENT i Nevvan kanske?
NÅGOT DU ÖNSKADE DIG & FICK:
En symaskin :)
NÅGOT DU ÖNSKADE DIG MEN INTE FICK:
Väldigt mycket pengar!
BÄSTA FILMEN:
Kan jag ej komma på
VAD GJORDE DU PÅ DIN FÖDELSEDAG:
Jobbade & sen hade jag lite gäster.
FINNS DET NÅGONTING SOM HADE GJORT 2007 BÄTTRE:
Det vette fan.. mer än en miljonvinst typ!
HUR SKULLE DU BESKRIVA DIN STIL 2007:
Som jag alltid haft?!?
VAD FICK DIG ATT MÅ BRA:
Mina vänner
VILKEN KÄNDIS VAR DU MEST SUGEN PÅ:
Wentworth Miller så klart
VILKEN POLITISK DEBATT ENGAGERADE DIG MEST:
Ingen eftersom jag e såå ointresserad av politik
VEM SAKNADE DU:
Farmor Lisa :(
EN VÄRDEFULL LÄXA DU LÄRT DIG I ÅR:
Att man inte kan lita på alla...

Så sugen

Jag va så sugen på ngt gott. Vi har inget sånt hemma! Så nu käkar jag lite oliver & fetaost. Helt okej snacks. GI-vänligt oxå=)

Inte ngt roligt alls på tv heller. Funderar på om man ska lägga sig istället. Kul & lägga sej 21:15 men vad ska jag göra? Har varit inne på varenda jävla internetsida jag kan komma på nu...

Jag behöver inte ens berätta vad min sambo gör.. Den datorn gör mej galen. Eller det förbannade spelet. Han sitter bara & skäller & svär hela tiden så jag fattar inte meningen med det.

Förresten va så jävla bitchig mot Pidda inatt. Jag hade precis somnat så börjar han knapra jordnötter i sängen. Han smaskar som in i helvete & jag blir helt galen! Så fråga han om han skulle gå ut i soffan & det tyckte jag att han skulle göra. Men jag trodde att han skulle komma tillbaka när han ätit upp de förbannade nötterna. Men han sov på soffan hela natten. Då fick jag lite dåligt samvete iallafall. 
Men man äter INTE i sängen så e det bara!!

Jag saknar New York!!!

image87

Satt precis & kolla på våra USA foton & jag vill så jävla mycket åka till Nevvan igen! Det e fan den bästa staden jag nånsin besökt! Jag skiter i att mina ben va såå satans möra & att det va kallt när vi va där. Jag vill dit igen! Jag hade kunnat åka nu!

En White Chocolat Mocca från Starbucks & en bok i Central Park. Det e fan livet =)

Nu ska jag övertala min man att vi ska till Nevvan igen=)

Så där ja..

Nu e jag nöjd med min design. Vad tycks? ;)


Jag slapp köra idag. Så skönt :) Det gick åt helvete på cupen. Förlora första matchen med 5-0 andra med 5-2 & tredje spelade vi lika mot det lag som var bäst. Grejen med mina tjejer e att de behöver typ 2 matcher för att vakna. Men spelar man bara 3 så e det lite svårt. Det som stör mig mest är att de är så jävla dåliga förlorare! De bölar & vill inte vara med fler matcher & håller på som 3-åringar i trotsåldern.
Man måste kunna ta en förlust för fan! Men det har flickorna jävligt svårt för!

Kommer inte ihåg att det va så när jag själv spelade. Men å andra sidan e det en jäkla skillnad på hur 13 åringar e nu om man jämför med när vi va 13. Det e fan skrämmande!

Okej...

Va bara tvungen att fixa liiite med designen. Ska mecka mer imorron..

Sov gott!

Jag borde sova

Vi har samling kl 8 imorron! Det är ju inte så att jag längtar precis.  Jag hoppas bara att det e många föräldrar som ska med så att jag slipper köra. Jag hatar köra i sånt här väglag. Vi va ju i Halmstad idag & det gick ju inte fort på motorvägen hem precis.. Tror ju inte att det kommer att töa under natten :/

Hade tänkt att ta ner alla jusakerna idag. Men nu när det snöade så tyckte jag att det ser så mysigt ut så grejerna får väl va kvar ett tag till..

Min kväll består av att kolla på en kass film på 3:an & sitta med datorn i knäet. Pidda e social som vanligt & sitter & spelar nåt satans spel. Vårt förhållande e verkligen fantastiskt socialt.. haha...

Nä nu ska jag hoppa i säng..

Lonley

E hemma alldeles ensam idag. Eller katterna e ju så klart hemma men Pidda e hos Mehmet. Skönt faktiskt. Har inte varit ensam på länge..

Nya bordet blev skitfint i köket. Har satt den fina lyktan jag fick av Denise med familj i julklapp mitt på bordet. Ser så mysigt ut :)
Det e fan bara skit på tv idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kan inte lägga mig för jag ska hämta Pidda sen.

Imorron ska ví till plastbrorsan i Halmstad & på söndag e det fotbollscup i Södra Sandby. Länge sen det va fotboll. Har varit paus med träningarna nu ett tag. För jäkla skönt får jag säga..

Nytt köksbord

image86

Detta köksbord har Pidda precis köpt. Man kan göra det större oxå om man vill. Han ringde precis & sa att han inte fick in det i bilen! Så jävla bra ju:) Så Erik fick köra dit med sin bil & se om det funkar i hans... hahaha..


Min Nyårsafton

Jag hade såååå jävla skoj kan jag säga! Vi va hemma hos Piddas föräldrar först för att svärmor fyllde år. Sen va det dax för fest!
Vi fick först en fantastiskt god fördrink. Sen såg menyn ut som följer =)

Förätt: Toast med Lax & avocado-goja
Huvudrätt: Fläskfilé med Potatisgratäng & 2 olika smarriga såser.
Efterätt: LingonPannacotta

Allt va så himla gott allt ihopa & alla va så glada & trevliga. Det va nog den roligaste nyårsafton jag firat på länge....

Dagen efter mådde jag verkligen inte bra. Sov till halv 2 & låg i sängen till 10 i 5 sen hämtade pappa mej & jag åkte hem till honom & krängde kebabpizza. Va ju tvungen att säga hej då till Jannica som åkte hem i onsdags.  Men jag träffar henne snart igen ju så det va ju inte så himla tårdrypande.

Får nog jobba liiite nu ;)