Eriks fina bild av mig ;)




In you face Bojan =)




Denna man är det vidrigaste jag vet



Jag avskyr Bojan Djordic så mycket att jag låter den saten få ett helt inlägg på MIN blogg. Han verkar tro att han är Guds gåva till fotbollen. Han står & gnäller som en jävla unge i tv. Jag hoppas att han bryter benet eller nåt så att man slipper se honom mer.

Han är ju inte ens bra?! Jo på att snacka en jävla massa skit. Sa jag förresten att jag ogillar honom?  ;)

Husvisning igen

På onsdag ska vi kolla på ett annat radhus i Rydebäck. Denna gången är förutsättningarna lite annorlunda. Priset är 250 000 lägre MEN där är en hel del att göra. Så vi får se helt enkelt. Jag menar vi kan ju inte köpa huset för hur mycket som helst med tanke på att vi kommer att få lägga en del pengar på att renovera. Men men vi får se :)


Älsklingarna



Titta vilket fint kort jag fick på Nemo igår. Detta är efter att han varit helt tossig när jag bytte lakan. Det är det bästa Nemo vet. Han springer runt som en tok på madrassen



Detta tog jag på Twix precis. Han ligger & surar för att han inte fick dricka vattnet ur skurhinken. Störd e han den katten. Så fort jag reser mig från soffan så kommer han springa mot toa för att han vill  dricka ur kranen där inne :)


Vilken söndag!

Eftermiddagen började med AIK-Djurgården. Djurgården vann till slut med 2-1. AIK borde fått straff men nu fick dom ju inte det, domaren missade det och det var ju skönt för oss Djurgårdare. Matchen sågs hemma hos Marcus & David. Efter matchen lämnade jag kvar Pidda där för jag hade en dejt med mamma.

Vi skulle scrappa till hennes bröllopsalbum och det blev några sidor var. Ska se om jag kan fixa foto på dem. Vi blev långt ifrån klara men vi ska fortsätta en annan dag.

Sen åkte vi hem & jag kockade kålpudding. Jummie :)

Imorgon börjar träningsveckan igen. Har väl inte skött det så bra denna veckan men det beror på den jävla träningsvärken jag fick av träningen i måndags. Kunde ju knappt gå för fasen ;)