Förlovning =)

Förlovning =)

Ja, det e ju inte vi som förlovat oss om det va nån som va dum & trodde det =) Lär ju aldrig bli det iallafall..

Men min mamma & hennes kille har beställt ringar =) =)  Och det berätta dom för oss igår vid en gemensam middag när vi firade mammas födelsedag =)

Så himla skoj va det & alla barnen blev jätteglada. Speciellt jag & Jenny för vi har bestämt att vi ska vara brudtärnor när dom gifter sej.. hihihi.....


Skit-dag

När jag hade kämpat till jobb från busshållsplatsen utan & ramla eller ngt så kommer jag fram till parkeringen & gör en sån jävla vurpa.. Jag slog i knäna. Trodde inte att nån såg mej så jag reste mej & gick till dörren. Då kommer terminals-chefen & fråga om jag slog mej. PINSAMT!  Jag låtsades som att jag inte slått mej alls, men när jag kom in & skulle kolla min arma knän så blödde det lite från det ena. Precis som ett litet barn så gjorde det ju helt plötsligt skitont bara för att det blödde. haha..

Sen skulle jag hämta lite te & jag vet inte riktigt vad som hände men iallafall så fick jag det bajs-varma vattnet över hela handen. AJ!

Skulle jag klivit upp ur sängen eller??? Undrar vad som händer här näst??


Lazy cats





Mina slappa små söner... Nemo väljer att ligga bekvämt i julklappshuset medans Twix föredrar lite mer obekväma ställen :) Men dom e ju lite söta ändån ;)

Snö!!

Det snöar i Helsingborg!! Så roligt e det  :) :) Men snön kunde kanske kommit lite tidigare typ till jul?

Jag har så förbaskat ont i halsen & lite i örat :( Men jag får inte gnälla för Erica. Hon tror att hon bestämmer lite.. Men det gör hon icke. Mohahahha...

Kaosig vecka?

Denna vecka kommer att bli lite stressig känns det som.

Idag ska jag åka & köpa en present till min kollega som fyller 30 på onsdag.
Imorron ska jag hem till Linda & träffa Caroline med bebis, onsdag ska vi träna, torsdag e det after work & fredag ska vi på Scrap-kväll. Sen på lördag e det träning, solning & galej på kvällen!


Jösses, jag får väl sova på söndag. haha

Nina, jag har inte hunnit kolla till dina barn som du ville men jag e övertygad om att dom har det alldeles förträffligt & att dom blir bortskämda som faaasen:) Kan ni kanske lägga upp lite foton snart så att vi kan få se era små nyllen :) Mest sugen på att se Puh i hans tuppakam.. hahaha


Later......


Oh Well

Begravningen gick bra, den va jättefin & prästen va jättebra. Men det va ändå vääldigt mycket tårar.

Snabbresumé av helgen:

FREDAG
Micke & Catrins lilla Alfons hade bestämt sig för att äntligen komma till världen :) 11 dagar försent så ploppa han ut!  Efter jobb va jag & Jeppe på Evil Twins för att bestämma hur våran tatuering skulle se ut. Så vi betalade 300 spänn för att han skulle rita upp en fin tatuering.
På kvällen laga Pidda (!) mat, dock endast pytt i panna men anyway. Vi lekte pensionärer & kolla på Så ska det låta. haha..


LÖRDAG
Vaknade vid 8 när Pidda gick till jobb, gick upp & rökte & så tänkte vila ett litet tag till men det blev 3 timmar.. haha..
Tvätta & städa lite iallafall. Vid 5 åkte vi för att hämta Piddas bror & sen vidare till Rydebäck för att hämta svärföräldrarna & hunden. Bytte bil & vidare till Piddas moster med make som hade kalas.  Jättetrevligt & en massa vin :):):)

SÖNDAG
Vaknade vid 12 av att Pidda ringde hem från jobb. Ja, han jobba igår oxå! Sen åkte vi upp till BB för att se lilla underverket Alfons. Han va sååå söt :)
Sen åkte vi ut till Rydebäck för att se Arsenal- Man U. Jag va ju övertygad om att Man U skulle vinna med Kung Henke men icke! Fick ju äta upp detta av Pidda. Han va lite kaxig. Usch!
Vi fick renstek med potatis & murkel/champinjonsås. Sketagott :)


Jag e kass!

Jag höll ju inte mitt nyårlöfte om att blogga mera. Sorry.
Men min partner in crime har varit sjuk så jag har inte precis hunnit..
Imorron e det begravning för farmor LIsa :( Lite jobbigt men det måste göras tyvärr!

På listan över 2006 som jag skrev för ett tag sen så fanns där en kategori där man skulle nämna ngn i sin närhet om gått bort år 2006. Jag nämde "bara" Farmor Lisa. Men jag nämde inte lilla Isabelle. Hon finns givetvis i mina tankar varje dag. Hoppas att du inte tycker att jag e en skit som missade att skriva det, Jessica!

Niiina, vad skoj & se att du läser min blogg fast du e lååångt här i från :) Hoppas att ni har det bra, vi saknar er!

My ass!

Asså idag har jag liiiite ont i gumpen. Vi spinnade ju igår. Helvete sicken pärs! Men idag e jag glad att vi gjorde det. Så stolt men det va JÄVLIGT jobbigt iallafall :)

Fat-burning!

Idag e det dax! Jag ska på spinning. Det  kommer att bli JOBBIGT! Men vill man va fin så får man lida pin eller vad det nu heter =)

2006

* Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?
Hmm... Kommer inte på ngt...

* Dog någon i din närhet?

Jepp, min gammelfarmor dog dan innan nyår :(

* Vilka länder besökte du?

Tyskland & Danmark

* Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?

Piddas 25 års dag 8 mars när vi hade surpriiisefest :)


* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?
Zlatansången med lilla söta Frans

* Blev du kär under 2006?

Nä, kanske kär på nytt.

* Vad gjorde du på din födelsedag?

Va på IKEA i Malmö med Sara & shoppa loss & sen skulle jag & Pidda käka japanskt i vår ensamhet men han hade bjudit dit alla våra kompisar :)

* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Nja det vet jag inte riktigt.

* Hur höll du dig från att bli galen?
Hmm... har nog varit det mesta delen av året.. haha

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
Carros lilla söta bebis får det bli :)

Årets bästa…

bok: Gossip Girl böckerna
dryck: ALLTID vitt vin
fest: Piddas 25 års fest

film:
World Trade Center kanske..
händelse: Henkes återkomst?
mat: Västerbottenost pajen som Isa gjort.. *mums*
partylåt: Vet inte vad den hette men så irriterande =)

produkt:
väskan
resemål: Robbie Williams konserten i Göteborg :p
serie: UGLY BETTY!!! Hon e fan bäst


Snart kommer Sara hem =)

Sara
Om 9 dgr kommer Sara hem!!! Åååå vad jag har saknat henne! Saaara den underbaaara =)


Brr

Brr

Idag e här så kallt på jobb att man känner sej som en satans isbit :(  brrrrrrrrrrrrrr....
Får snart ta på mej jackan tror jag.

Praise the lord

Praise the lord

Idag fick jag hör & häpna, köra till jobb :) Piddas kamrat M har köpt ny bil & Pidda ville så gärna åka med honom. Haha.. Så jag fick köra idag & kom fan nästan försent. Alltid när jag har mer tid på mej på morronen så blir jag sen. Märkligt måste jag ju säga.. Men man slappnar väl av på nåt sätt när man har mkt tid på sej :)

Snabbsummering av Nyåret

Fixade håret den 27:e hos Sevan. Han e guld värd! Skiiitduktig e han =)

Dan innan nyår tog jag tag i mej själv & skulle hälsa på min gammelfarmor. Men när vi satt i bilen på väg dit så ringde min farfar & sa att hon gått bort några timmar tidigare =(  RIP Farmor Lisa!
Lite ångest hade jag ju för att jag inte hälsat på henne tidigare. Men hon hade knappt kommit ihåg att ngn varit där tydligen. Men ändå lixom, jag kände mej sååå dum! 

På nyårsafton va åkte vi ut till Rydebäck för svärmor fyllde år. Nyårsmiddagen inledes med en Krabb-lasagne. Till huvudrätt serverades Ugnsbakad lax med vitlöksduchesser & en champagne-sås. Sen till efterätt fick vi en vit-choklad mousse. Så jävla gott va alltihop! Piddas bror e kanoon på att laga mat. Sen satt vi där & mös & Anna pimpla vin. Vi gick iväg för att träffa en jobbarkompis ett litet tag. Fick en ap-äcklig drink där. Öööörk! Sen fick vi springa hem till Piddas föräldrar för att klockan närmade sej 12. Vi kollade  på alla fina raketerna & skålade lite.  Jag fick en liten gråt-attack & ringde mamma. Mamma kan ju alltid trösta :)
Vi åkte hem vid halv 3.

Och igår va man seeeeg =) Men det va bara & ta tag i livet & åka till farmor som inte var smartare än att ha kalas på Nyårsdan när alla e bakis. haha

Snabbsummering av Julen

Jag & Linda började jul-firandet med att plocka av mitt förbannade löshår. Det tog endast 4 ½ timme. haha... Jävla meck.   Min farfar ringde under tiden & berätta att min gammelfarmor typ hamnat i koma.
Lillejulen åkte jag & mamma & Jeppe & Pappa & Matilda till lasarettet för att hälsa på henne. Hon hade vaknat upp men var inte vid medvetande när vi va där. Skit-jobbigt va det & se henne. Sen var det sedvanlig julamiddag & bingolotto-spel hos svärföräldrarna. Vi vann 200:- iaf. haha..

Julafton åkte vi ner till mina kusiner i Lund. Jääääätteroooooligt ( ironi kanske). Man käkade alldeles för mkt & sen delade JAG ut alla klapparna. Fick några stycken iallafall. En massa presentkort på Tur&Retur så nu har vi betalt resan till USA =)

Juldagen vi som vanligt hos pappa. Gammal julamat & sen spelade vi det nya monopolet. Nu hade man 15 milllar på ett litet kort. Skitskoj. Va hos pappa till 9 typ sen va det ju faktiskt Prison Break!

Annandan Jag å Linda sprang rundor i stan i hopp om att finna lite rea-fynd. Kändes som om vi mest handlade till våra karlar. haha... Men man blev ju några kronor fattigare :) Sen va det middag & spel hos mamma.

Nytt år, nya bloggkrafter =)

Ska försöka va lite mera blogg-aktiv detta året ;) Det är nog mitt enda nyårs-löfte :)