En vanlig torsdag

Fick jobba över idag för att vi hade en litauisk chaufför som inte rikigt körde som jag ville.. Satan vad irriterade. Så jag fick stressa till apoteket för att jag skulle köpa avmaskningsmedel till lille Twix. Han har blivit så himla smal men han äter som en häst. Satte på medlet på hans tass för det ska man göra, eftersom katter är så renliga av sig så slickar de bort det. Problemet var bara att han skakade på tassen så jag fick den gula kleggan på fåtöljen och golvet. Sen sprang han in i lådan och fick kattsand på tassen. Men han har iallafall fått i sig en del av medicinen så jag hoppas att fick i sig tillräckligt så att han blir avmaskad iallafall.

Just nu har jag morgondagens lunch i ugnen. En liten kycklinggryta typ som serveras med ris och lite haricot verts tänkte jag.

Just det Pidda dammsög idag, jag e mycket imponerad av honom :)  Imorgon slutar jag halv 3 och då ska jag ut till Piddas mamma och färga hennes hår. På lördag ska Mehmet ha 25 års fest, kan bli trevligt.

Lilla morfar



Jag älskar denna bilden. Ska fan förstora den.. 

Min morfar blir bara sämre och sämre för varje dag som går. Nu kan han inte ens skriva till oss som han kunde innan. Det enda sättet att kommunicera med honom på är att han får peka i en bok.. Fy fan, det är så jävla jobbigt. Det är inte min morfar! Jag saknar min "riktiga" morfar så mycket att det gör ont. 

Jag får så dåligt samvete för att jag inte besöker honom oftare men jag tycker att det är så fruktansvärt jobbigt att se honom så. Han är helt klar i huvudet ju men kan inte säga vad han vill till oss. Det låter så egostiskt att jag tänker så men jag är en väldigt känslig människa. Jag kan inte se mina nära och kära må dåligt. 

Min morfar har ALLTID ställt upp för mig & Jesper. Och det är jag honom evigt tacksam för..  Jag har alltid tänkt att morfar kommer att finnas alltid. Det kommer han ju inte så klart... Varje morgon är jag livrädd att mamma ska ringa och säga att morfar har dött..  Jag känner inte mig redo för att mista honom.

Älskar dig morfar!

Halli Hallå bloggen ;)

Sitter just nu och tittar på HIF-IFK i nån Svenska Cupen match. Mest i brist på annat :) men å andra sidan så är det ju kanske lite underhållande att kolla på bättre fotboll än det som mitt kära Djurgården bjuder på. SIST! i allsvenskan e dom. Jösses, man undrar ju lite vad det är frågan om... Oh well det blir väl superettan nästa år då...

Som vanligt när jag bloggar så har jag städat, har dock inte dammsugit än. Har stora funderingar på att kommendera Pidda till att damsuga imorgon. Han börjar fan inte förrän kl 1! Så det kan han gott göra eller??

Balkongen är ju då klar, den var inte det när jag bloggade senast. Fatta så besviken jag blev när jag kom hem den fredagen?!? Men nu är den färdig och de hade lagt golv! Jättebra, för det hade vi tänkt be Håkan att göra. Så nu slapp han det. Vi ska ju dock betala en jävla massa för denna balkong så då vore det ju egentligen fan om dom inte lagt golv! Ska fota & lägga ut bilder sen kanske :)

Före/efter bilder på håret behöver jag ju inte lägga upp för de som läser denna blogg är ju vänner med mej på Fajsbook så då har ni redan sett håret.  Var hos frisören idag för att hon skulle kolla det lite. Jag hade tappat 3 slingor som hon satte tillbaks och sen så "spände" hon några som kasat ner så nu känns det bra igen..  Hon e fan bra den frisören. Tar aldrig några överpriser som andra frisörer kan göra.. 

Sitter här och funderar på om jag ska göra nån mat till imorgon.... Det borde jag göra för jag har fan inte råd att käka ute. Men vad fan ska jag laga?? Det känns lite lockande att steka en lite fisk-bit. Får nog fasen bli det..  Får väl fixa det i pausen av denna match, som för övrigt Göteborg leder med 1-0. Kan inte annat än att känna mej liiite skadeglad ;)

Balkongen blir klar idag!!

Jihooo... När jag kommer hem från jobb så borde balkongen vara klar, satan vad jag ska piffa nu =)

Imorgon ska jag dra ut till Ikea och köpa plädar. Man måste ju kunna få en pläd när man sitter där en kväll och fryser lite :)

oooo jag längtar hem nu. Och det bästa är att jag slutar 14:30 idag =)

Tips

Måste tipsa om denna blogg

http://tantebba.blogspot.com/


Designat satan ;)

Som jag fixade och trixade med designen innan. Är nöjd som tusan..

Nu ska jag hem & sen ska jag till frisören och hämta färgen. Sen får Annika hjälpa mej med det och jag ska färga hennes hår.

Spännande värre....


Hej så länge

Vad händer i helgen då?

Imorgon ska vi ut och käka med mamma, Håkan & Jenny. Lilla Jenny har nämligen fyllt 20 och det ska firas.
Snodde en bild från henne på Fajsbook



Vi var så söta på mammas möhippa ;)

På lördag ska vi ha Kick-off med jobb. Detta året har jag lovat mig själv dyrt och heligt att jag INTE ska bli så full och otrevlig som förra året! Usch, det var aningen pinsamt på måndagen efter....

Dessutom så måste jag må någorlunda på söndan för då ska jag köra till Malmö och hämta pappa. Han ska vara med i nåt motions-lopp och cykla från HBG till Malmö.. Han e lite knepig ibland min pappa :)

Inhandlat



Köpt mej en platt/locktång nu till mitt nya hår.. Hahaha...

Får vänta med bilder. Ska bara färga till håret lite. Är jättenöjd men det "nya" håret är lite ljusare än mitt eget så vi ska färga till det idag..

Sen så blir det foto satan ;)

Nu e det snart dax =)

Okej, im off till frisören nu.. Känns lite pirrigt faktiskt. fast det är väl mest det stora hålet i plånboken som det hela medför ;)

LÄgger upp före & efterbilder sen för jag har inga bilder på denna datorn..

Baj baj

Dagens frulle



Knäcke med Philadelphia-ost, tomat & örtasalt.


Så jävla gott att jag måste ta ett till ;)

Att blogga e väl inte min starka sida....

Okej, då kör vi ett nytt försök för kanske 1000:e gången att bli mer blogg-aktiv :)

Så nu kör vi..

Igår var jag ju då i Malmö. Danny lyckades fixa en biljett till derbyt. Jag fick åka med Niklas ner till Malmö där han bor och sen skulle jag ta mig därifrån till Swedbank Arena. Enligt Niklas skulle det ta 15-20 minuter och enl Eniro skulle det ta 43 minuter. Det tog 50 minuter och då stannade jag en gång för att köpa mej en Chai Latte på Waynes Coffee. Fan vad gott det smakade. Jag var kiss-nödig redan när jag gick in, men så tänkte jag att jag kunde hålla mig. BIG Mistake skulle det visa sej senare.  Medans jag knatade runder på gå-gatan sippandes på min latte så ser jag en man på ett café som jag kände igen nåt fruktansvärt. Och så slog det mej att det var en kille som jag umgicks med när jag bodde i Magaluf. Där nere var han mkt trevlig och rolig men sen när vi skulle träffa honom när vi kommit hem så var han sååå jävla sliskig så vi ignorerade honom ett tag. Iallafall så smet jag snabbt från cafét och fortsatte min lilla promenad. 

Och då går jag förbi Make Up-Store och jag har varit på väg till Make-up store i stan typ 100 ggr för att jag behöve ny ögonbryns-skugga( eller vad det heter) så nu gick jag in och fick äntligen köpt den.

Ja, sen gick,gick och gick jag och kom äntligen fram till Swedbank Arena. Sjukt kissnödig och ont i fötterna (inte så smart att gå med högklackat hela den vägen)

Väl där fick jag stå och vänta på Danny ett tag och sen tog det ännu längre tid innan vi väl kom in och då mina vänner höll min blåsa på att sprängas! Som tur var så kom jag in på toa direkt :)

Det var mkt trevlig att sitta och titta på fotbollen med Danny och att umgås lite med honom.

Efter matchen mötte jag min pappa och tog taxi med honom och hans kolleger till bilen i Limhamn och sen åkte vi hem.

En lång och trevlig dag helt enkelt =)


På torsdag

kommer dom och börjar på våran balkong. ÄNTLIGEN säger jag..

Har beställt lite fint. Mattan är till hallen men det andra ska vi ha på balkongen :)









Sen ska jag hitta lite mysiga filtar och så ska vi lägga trätrall därute.

Ny frisyr

Imorgon ska jag till frisören äntligen! Ska bli spännande att slippa denna deprimerande frisyr. Är så trött på det korta håret så imorgon blir det andra bullar.

En liten hint ;)



Dock inte blont & kanske inte så långt som på denna bilden... Kommer bli bra hoppas jag iallafall :):):)

Danny med sin idol



Igår fick Danny posera med Henke Larsson precis som alla andra barnen som uppmärksammade honom utanför Swedbank Arena ;)