Jag var tvuungen :)

Har beställt lite saker från Ellos. Kunde fan inte låta bli =)

image67image68
Beställde en sak till men den kan jag inte visa för det e en present till nån som läser denna bloggen ;)


Tråkigt!

Jäkla Malmö leder med 1-0. Satan att man inte e där :(  HIF kanske jobbar upp sej , vem vet?  Hoppas hoppas!

Sen en annan jävla skit sak, vår tvätt-maskin verkar sjunga på sista versen. Irriterande! Har inte precis råd med en ny nu. Nä, det får isånnafall bli till att använda tvättstugan. Man blir lite lat av att ha en tvätt- maskin i lägenheten.

Nä, dags för andra halvlek!!

Jalla Jalla

Avspark om 14 minuter! Paniiik! Väntar bara på ett papper till sen ska jag drajva hem till tv:n!! Tänkte va lite kärring & stryka lite kläder under tiden :)  Sen har jag en massa annat & göra oxå.. Var tar all tid vägen???

Sen efter matchen e det ju faktiskt Desperata :) :) :)  Jag & Linda kolla ju 5 avsnitt förra veckan som vi missat under semestern. Men nu e vi på banan igen!


Ciao ciao

HEJA HIF!!


Skåne Derby!

40775-66


Idag e det HIF-MFF och jag jobbar till 7 :( Visserligen e det svärfars tur & gå & han ville jättegärna gå idag så det fick han ju göra. MEN jag vill gå! Så satans härlig stämmning brukar det va ju!!

Men jag får snällt sitta hemma i soffan & glo. Det blir 190 hem asså :p

Yepp yepp

Har jobbat på nya avdelningen i nästan 2 veckor & jag kan väl säga att det går nog bra. Har väl gjort nåra småfel men det brukar man kanske göra i början?

Denna veckan e det kvällsveckan, 11:45 till 19:00. Rätt skönt med sovmorron faktiskt. Man hinner fixa lite hemma. Har vikt en jäkla massa tvätt i dag. Och tvättar för fulla muggar oxå :)

Testade min symaskin innan! Jätteroooligt! La upp mina jeans som jag köpte i Nevvan som va liite för långa MEN det är ju ngt jag e van vid.  

Nä snart dax & sticka till jobb där jag ska göra en knepig lista helt sjäklv idag! Titta bara på igår men de tror nog att jag klarar det själv. Lite höga tankar om mej kanske?! haha

Första dagen på Danmarksavdelningen

40775-36

Första dagen på nya jobbet! Än så länge har det faktiskt gått bra tycker jag iallafall :)  Behöver ju inte prata i telefon än.

Lite nervös va jag allt i morse men jag tror nog att det ska gå bra.