Löning imorgon

Och jag ska åka & köpa dessa skor



Och vem vet, jag kanske köper dessa oxå ;)


Här sitter man då en söndag

Helgen har varit lugn & hemtrevligt ;) Då menar jag att jag varit hemma heeela helgen! Låter kanske deprimerande men jag tyckte att det var trevligt. Igår skulle jag åkt till Biltema & hem till mormor & morfar. Men jag började rensa i klädkammaren istället. Så idag har jag vrit hos mormor & morfar med Jeppe. Sket i Biltema för jag pallade inte. Ska verkligen göra det imorgon så att jag kan laga mitt cykel-helvete!

Jag håller på att baka några hallon-bullar. Men för att undvika den katastrof som uppstod sist jag bakade så sitter jag här och väntar på att degvätskan ska komma ner i 37 grader vilken det verkligen inte gjorde sist. Den var för varm, degen jäste inte och bullarna blev hårda som sten. Jaja övning ger färdighet sägs det ju.

Baka e nog inte min grej riktigt, har aldrig varit ngn stjärna på det men nån gång ska jag väl lära mej så varför inte idag?

Pidda ska iväg o grilla snart men jag ska stanna hemma. Har kvinnovärk ;) Men jag blev å andra sidan inte ens tillfrågad om jag ville följa med så då kan det bli lite svårt ju. Men nu bakar jag ju så jag kommer att underhålla mej själv resten av kvälle, as always :)

Nej nu tror jag att vätskan e bra..

Håll tummarna nu på att detta blir bra! =)

Varför inte?



Jag tänkte att jag kunde lika bra tjäna pengar på förnedringen igår! Men icke... Jävla AIK kunde ju gjort några fler mål så hade jag iallafall fått pengar =)

Men jag e faktiskt nöjd med Djurgårdens spel igår ja förrutom den lille jävlen i nedan inlägg. Och att de kanske kunde gjort ett mål eller två & vunnit. Men sååå kassa va dom inte igår, förrutom Oremo såklart!

Ett tips till Zoran & André

Avgå?!?!?!

Ett tips Zoran & André!

Bänka denna satans nolla innan jag blir galen på hans inkompetens!


Bildbevis från Piddas kock-dag ;)


Halv åtta hos mej

Smet iväg från jobb en timme tidigare, åkte ner till systemet för att inhandla lite dryck till kvällens middag. Kom hem och gjorde desserten och fixade köttet. Sen var det bara att städa satan.  Meny såg ut på följande vis.

Förrätt: Kronärtskockor med röd kaviar, Creme Fraiche, rödlök
Huvudrätt: Fläskfile på italienskt vis serverades med pressad potatis
Efterrätt: En smak av sommaren i form av flädermousse och hallon

Sara gav mej 9 poäng, egentligen ville hon ge mej 10 men jag gick ut och rökte så det straffade sej, satans rökning alltså!
Sofie gav mej 7 poäng, egentligen ville hon ge mej 8 men hon gav Sara 7 så därför ville hon inte ge mej mer.. haha

Så inför middagen hos Sofie den 30:e så ligger jag & Sara lika. Vi har planer inför den middagen men de är hemliga ;)

Efter maten spelade vi Buzz och sen spelade jag & Sara jag har aldrig.

Hon stack hem vid halv 1 och då diskade jag undan allt. Skönt att ha det klart så slipper man det dagen efter.


Lördag igår

Pidda stack till jobb vid 8 och jag kunde inte somna om så jag låg kvar i sängen och tittade på ett riktigt gammalt Melrose Place avsnitt.  Påbörjade rensningen i datarummet som nu ska bli fint, ska nog måla det oxå (fast det vet inte Pidda än) ;)
Sen kom Danny med familj på besök och drack lite kaffe. Mycket trevligt att Danny ÄNTLIGEN fick se min hem. Det har inte hänt att han besökt mig sen jag bodde på Dalhem och det är c:a 7 år sen =)  Sen kom Jeppe förbi för att lämna tillbaka vår bil som han haft hela veckan. Snäll syster som jag är så lagade jag lite mat till honom :)
Sen gick jag med honom ner till bilen för att han skulle ta ut lite saker och sen när han ska starta bilen så går det inte för batteriet var dött. Jag har ju inte precis använt den när han varit borta eftersom det tar 10 timmar typ att bara låsa upp dörren. Inbrottsäker e den iallafall :) Vi fick iallafall ringa ner Pidda så han fick komma ner och hjälpa till att starta med startkablar. Jesper puttade först bilen med mej i själv! Starkebrorsan :)
Till slut så fick vi igång bilen iallafall.

Vid 7 kom Mathias och hämtade mej. Vi åkte ner till stan och köpte kycklingspett med jordnötssås. Sen åkte vi hem till han & Linda och drack lite vin och sen drinkar och så tittade vi som resten av Europa på melodifestivalen. Röstningen var ju förskräckligt spännande ;) Eller inte...

Sen tänkte jag egentligen gå hem men jag var så trött plus att det är lite obehagligt att gå från dem mitt i natten så jag ringde taxi och då var det Kamelens pappa som körde. Mycket trevlig man =)

När jag kom hem så satt fortfarande Pidda,Erik och Nille kvar och förfestade men de var på g att åka. Pidda stannade hemma för han hade halsbränna så vi gick och la oss och jag somnade som en stock :)


Söndag hos Lindberg/Kronholm

Just nu tittar vi på Hammarby-Malmö. Idag har vi gjort följande:

* Jag har rensat bland alla papper & räkningar & annat trist
* Vi har storhandlat
* Jag har rengjort spisen
* Pidda bakar bröd! Och sen ska han rulla köttbullar. Han e för rolig :)

Ska titta lite till på fotbollen och sen ska jag rensa i klädkammaren och snygga till lite i garderoberna.

Kanske ska ta och koka lite kaffe.. Eller be Pidda när han ändå ska sätta in brödet i ugnen :)

Helgen som var

Torsdagkvällen spenderades ute hos svärföräldrarna i Rydebäck med grillat & annat mys. Svärmor blev lite slirig o rolig så det var himla trevligt. Sen sov vi över där. Sov inte så himla bra, vaknade mitt i natten av att hunden spydde & sen hade jag svårt att somna om.

På fredagsförmiddagen åkte vi hem och NIna kom förbi med flyttbilen och hämtade min gamla cykel & vår gamla dammsugare. Sen blev det en snabbdusch och så körde jag ut till Bjuv för att köra lite flyttlass till Annika. Vi körde 2 rundor med lådor & sånt. Sen på kvällen så satt vi på varsin kudde på Annikas golv & pimplade alldeles för mkt vin. Annika hade köpt jordgubbar & vindruvor så det var himla trevligt.

På lördagen var det dax att flytta lite mer saker till Annika. Men innan dess så åkte jag & Erik ner på Söder & shoppade lite. Jag köpte en klänning på Åhlens som jag spanat in länge. Jag hade en jävla tur för det fanns bara 1 kvar och i min storlek så jag var väldigt nöjd med det :)

Efter flyttandet så åkte jag & Annika ut till Ikea för att hon behövde inhandla lite smått till sin lägenhet det slutade på en tusing sådär bara, smarte Annika tyckte att det var bra att ställa sig i självscanningskassan. Bra ju OM man har med sig sitt kort eftersom man bara får betala med kort där. Så det var ju bara att kalla på hjälp & så fick hon betala cash.. haha

Sen promenerade vi in på Väla & käkade på det dära Tacostället som jag aldrig provat. Helt ok mat.. Efter det skulle Annika ha ett mobilt bredband. Vi promenerar in på Telenor där den förvirrade lilla fröken Mårtensson säger till tjejen som jobbar där att hon vill ha ett mobilt bredband med 3. Ojoj, där höll jag på att dö första gången. Sen fick vi förklara att vi var ju på Telenor & att hon då fick ta deras mobila bredband istället. Tur att jag var med för jag fick ju lyssna på allt som Telenor-tjejen sa för Annika slutade lyssna efter att hon sagt sim-kort. Annika själv skyllde på bakfylla ;)

När hon var klar så ville jag kolla om jag skulle kunna få förlänga mitt abonnemang lite tidigare & det fick jag. Så denna lilla skönhet fick följa med mej hem :):):):)



Jag är sååå lycklig över min lilla Iphone(eller den e ju inte så liten men ändå)

När jag fixat klart med det så skulle Annika oxå ha en ny telefon tyckte hon så då fick vi spendera ytterligare en halvtimme på Telenor. Då skulle hon få betala lite men hade återigen glömt bort att hon inte hade ngt kort så då fick mamma Anna betala så länge. Sen körde jag hem Annika & åkte hem. Slut i huvet men jag hade faktiskt kul med henne även om det inte lät så ;)

På kvällen skulle vi ut & käka med Piddas familj. Så vi träffades först på Bishop & sen gick vi till Byblos, en libanesisk restaurang. Vi valde en avsmakningsmeny där vi fick prova c:a 15 olika rätter. Och det var helt underbart gott. Kan verkligen rekommendera den restaurangen.

Igår var stora städardagen här hemma. Skrubbade kyl & hyllor & allt blev skinande rent och väldoftande =)

Något som inte är väldoftande är vår trapp. Vi har fått nya grannar & det stinker fan i trappen av frityrolja & rök & jag vet inte allt. Usch!

Äntligen!!

Trodde aldrig att Djurgården skulle vinna igen men tydligen så kunde dom det idag! Hade ju gett upp totalt egentligen men  nu finns det ju lite hopp igen på att få se lite fler segrar.. Det lär ju inte bli ngt guld igår iallafall men men förhoppningsvis inte sist iallafall.
Fick inte se matchen för vi skulle ju se skåne-derbyt mellan HIF & MFF. Det var faktiskt roligare  eller ja andra halvlek iallafall..

Nu kan jag sova gott en vecka iallafall =)