Lista

E trött idag & orkar inte engagera mej i mitt arbete=( Så här kommer en lista på olika saker som jag tycker e bäst/sämst  just nu=)

Bästa låten: Because of you - Kelly Clarkson


Smarrigaste drycken - Goldengate BaginBox vin

Äckligaste drycken - Automatkaffet på jobb ( fast jag dricker ändån 5-10 koppar om dan)

Godaste maten - MIn delikata Majs & Kycklingsoppa som jag lagade i tisdags

Äckligaste maten - Min sletna skinkmacka som jag snart ska förtära

Trevligaste kunden -  Håkan på Allers

 Dummaste kunden - Nån satans Partiaffär i Ludvika, har inte pratat med honom sen 2001 men han kommer alltid va den dummaste jag pratat med.

Bästa tv-programmet - Deperate Housewifes

Sämsta tv-programmet - Wild Boys på MTV

Roligaste internetsidan -
www.nicolai.nu/nina

Tristaste internetsidan - vårat intranät

Roligaste händelsen i veckan - Soffel låtsas att min katt e hennes katt för att hon saknar sin egen. Låt mig tillägga att hon även kallar Twix för Mio. hahahaha

Dax för frukost!

See ya


Overtime

Anna jobbar över idag. Än så länge bara 40 minuter men det kommer bli mer.  Vi e lite underbemannade. Folk e sjuka så Anna ställer upp=)

Fast här e inte överdrivet mkt att göra. Ont i halsen har jag oxå=(



Fiina tapeter

Igår va vi på HBG-hem för att välja tapeter & golv & luckor till den nya lägenheten.

Så för er som e intresserade så ska jag nu skriva ner vad vi valt=)

Hall: Vitt & beige mönstrade tapet
Vårat sovrum: Mellanblåa tapet
Datarummet: Beige tapet ( Som Pidda valde, imponerande)
Vardagsrummet: Ljusgrå tapet, för att matcha soffan lite=)
Köket: Cappuchino färgade luckor med fräsiga handtag & en vitaktig tapet med lite silvriga krumelurer.

Låter säker knepigt men jag tror att det kan bli fint=) Så nu kan man ju tänka sej lite mer hur det kommer att se ut med tanke på att det ser för jävligt ut i lägenheten nu..  Och så kan man kanske börja titta på lite inredningsdetaljer=) Me like!
Har hittat en skitsnygg hatthylla med skoställ på Åhlens. Funderar på om jag ska köpa det eller så kan jag kanske hitta nåt annat.  

 


Hängd?

Sitter på min blivande arbetsplats & tramsar. Marianne e hos Spåkärringen & jag får sköta det viktiga arbetet vilket är helt obefintligt. Nada att göra. Tradigt.

Fast jag har gjort en sak som Marianne visade mej förra veckan. Helt på eget bevåg men jag e helt rädd att jag har gjort helt fel=/  Och då kommer Marianne hänga mej, inte bra.

Men jag tror ju lite iallafall att jag har gjort rätt.. Hoppas hoppas hoppas..

Megarensning!

Ja, jag ska ju bara sitta kvar på denna platsen en vecka till så det e kanske dax & börja sortera lite bland sakerna på mitt bord.  Ska ju egentligen sítta hos Marianne & lära mej men där händer ju inget. Ingen ringer & har problem. Visserligen bra kanske men jag måste ju få lite lärdom!

I fredags fick jag lära mej hur man postar några papper + att man va tvungen att tejpa igen kuvertet eftersom kuverten va kass. hahaha..

Har beställt en lax-sallad här på jobb idag. Kan väl vara gott.

Imorron e det dax!!! Desperata Hemmafruarna börjar!!!!! Jiiiippppiiie=)

This sucks!!!

Idag e jag sååå flitig tvättar, städar lite (tar resten imorron när en viss person jobbar!  Blir så irriterad när man springer upp & ner från tvättstugan konkande som en jävla idiot & inte ens får frågan, Behöver du hjälp?

Så nu super jag till det med vin! Hoppas att han ska sova snart! Usch! Känner mej sååååååå arg!!!  Men å andra sidan så kanske man ska säga till?? Någon som kan svara på det? Ska jag be om hjälp eller ska den dumme fan fatta att man frågar??


Ooooops

Råkade bli lite småfel med fotona igår men det e val bara trevligt & se dom två ggr?? haha

Förfesten på Hotellet i Polen=)

Mera förfestFörfest i PolenMera förfest


Lördagen

På fredagen traskade jag & Sara ner till Lidl på kvällen & skulle köpa lite "champagne" som vi skulle ha på lördagskvällen när vi skulle bada i jacuzzin. Dom hade minsann inga korgar i den affären & till vagnarna skulle man ha mynt & det hade vi givetvis inte. Så med famnarna fulla med diverse drickor & sånt gick vi till kassan. Och då fick vi minsann oss en avhyvling på polska av damen i kassan. Vi blev som frågetecken & då vrålar hon på polska till en kille i affären som säger på tyska att vi skulle betala alkoholen inne i affären i en annan kassa. Vid det här laget så glor ALLA på oss. Så röda i huvet rafsar vi ihop det vi fick betala för & rusar ut från affären. Vinet & det fick stå kvar.

På lördagen fick vi en fin liten frukost. Sen var det dax för ansiktbehandling & peeling för händerna. Efter det åt vi lunch & sen skulle vi ner i stan & shoppa var tanken. Vi hann  in i en liten butik där vi handlade lite hudkrämer. När vi hittade en fin liten klädesaffär så springer damen i affären fram & låser. Då visar det sej att alla affärer stänger klockan 2! TACK så jävla mkt lixom.
Så det blev minsann ingen shopping alls. Eller jag lyckades fynda en liten mössa för 18 enheter som vi kallar deras valuta.

Klockan 5 gled vi ner till jacuzzin iklädda våra lånade morronrockar. Där korkade vi upp "champagnen" som vi inhandlat på Netto & mös en halvtimme i det varma vattnet.

Sen tog vi på finkläderna & åt middag på hotellet. Sen hade vi en liten förfest i Saras sovrum bestående av äcklig öl & ost & kex.

När vi kände oss lite salongsberusade gick vi till ett ställe, Alibi, som vi blivit tipsade om. Där va ju inte så mkt folk i början. Vi satte oss vid ett bord med våra fina drinkar & försökte smälta in bland pentabrudarna. Det gick sisådär=)

Folket där drack öl med sugrör & det tyckte vi va jäkla märkligt så Sofie fick i uppgift att fråga. Då fattade dom ju inte engelska & skratta bara åt oss. Men när jag gick på dass så kände jag att jag måste få svar på detta. Så jag frågade helt enkelt några flickor, då får jag som svar att det gjorde man bara. Och då va jag ju bara tvungen & säga att det gör man minsann inte i Sverige & inte i nåt annat Europeiskt land heller(som jag känner till iaf.) Sen pratade dom på polska & skrattade åt mej. Skitlustigt.

Sara & Sofie hade en plan för kvällen. Och det var att hångla med varsin polack. Sara anföll DJ:n & Sofie hittade en annan stackare som dessutom hade en flickvän. Men de lyckades iallafall. Så efter att dom hånglat färdigt & Sofie hade blivit erbjuden Exctasy så vinglade vi hemåt. Ganska så runda under fötterna men skoj hade vi haft iallafall=)

 


Fortsättning

Vi släppade oss av båten vid 7 på morronen allt annat än pigga. Där hittade vi en knepig taxi chaufför som nog blåste oss lite. Men han tog iallafall oss till hotellet! Där fick vi nyckeln & så berätta dom att vi skulle vara på konsultation klockan 10. När vi kom upp på rummet så va det jättefint!  Två rum & dass. Så lottade vi om vem som skulle sova i bäddsoffan & det blidde Sara.  Och det gjorde ju inte oss så mkt med tanke på att kvinnan både pratar & går i sömnen, mer om det sen.

Klockan 10 hoppade vi ner för trapporna & träffade en liten späd tösabit som inte pratade så himla bra engelska men vi fick iallafall varsitt schema på när vi skulle få våra behandlingar.

Och på fredagen fick vi både kroppspeeling & helkroppsmassage. Mkt skönt. Kändes kanske lite märkligt på kroppspeelingen när hon bad oss ta på oss ett par stringtrosor i papp. haha..

Sen skulle vi gå ut & shoppa på den fantastiska marknaden som alla pratat om men den fanns ju inte.. Eller där fanns en marknad men det va nog inte riktigt den som det var tal om. Så det blev ingen shopping där.

Tebax till hotellet & käkade middag & sen somnade vi klockan 9 & sov till 9 dan efter=) Snacka om att vi behövde sova.

Fortsättn Följer .......

Polen-Resan

På torsdagskvällen skulle vi ju åka till Polen. Vi hämtade Sara &  va på väg till Sofie när Sara kom på att hon nog skulle ha med sitt pass ändån.  Det e väl ganska självklart att man tar med sitt pass? Men iallafall så fick vi köra tillbaka & hämta det. Och sen när vi hämtat Soffel & kört en bit så hade hon glömt sina P-piller & då fick vi köra tillbaka.. Jäkla kaos.

Till slut kom vi äntligen ut på motorvägen & följde Pidda coooola GPS & då skulle vi helt plötsligt köra av & hamnade på en massa skumma småvägar där det var mörkt som satan. Och klockan tickade på. Långt om länge, i grevens tid kom vi fram till Ystad & vi snabbade oss på båten. Där fick vi en liten skabbig hytt men vi skulle ju bara sova.

Sen traskade vi till baren & tog varsitt glas vin & lyssnade på ett band. Och så hade dom en bartender som visade upp sina kunskaper i & blanda drinkar. Mkt intressant. haha..

Fortsättn följer......


I´m strong!!

Innan på lunchen så skulle jag iväg & hämta ut pengar! Och då fick jag i uppgift att handla Mackedonkan till mina kolleger. Den gamla Anna hade ju struntat i kylling-salladen & köpt en fetemeal oxå men icke! Jag stod emot dom doftande pommesen =) =)

Skryt kanske? Men jag blev så impad av mej själv att jag va tvungen & skriva ner detta.

3 önskningar

Såg det programmet igår & jösses så tårdrypande! Jag e ju rätt så mesig när det gäller sånt. Gråter alltid som ett psyko! haha.. Fast till & med Pidda blev litta tårögd!

Idag har jag en matlåda med mej som jag faktiskt tänker äta=) Kylling-sallad. Mums! Gjorde den själv igår & e määääkta impad! Har blivit så slapp när det gäller & laga mat. SKÄRPNING!

Nu måste jag besöka damrummet. Intresse???

Nu har du nå´t nytt att läsa Mathias=)


Kass

Jag e kass på att skriva här ju =(

Ska genast bättra mej! haha.. Överlevde min Danmarks-resa igår iaf. Han körde som en tok men jag lever ändån=)

Denna dan e lite megatrist. Slutar snart & ska hem till Linda så ska vi ta en promenad. Megasugen på det ju när det e så tolle-kallt! urk. Har gjort en rolig sak idag, vi har ritat en pepparkaksgubbe där vi satt min chefs huvud på för han fyller 60 idag & han älskar pepparkakor=) Så deb ska jag sätta på hans dörr, han e lixom inte här idag!

Snart Polen! Bara några dagar kvar=) Ska bli sååå skönt att få massage & bli ompysslad & sånt=)=)=)


Jobb!

Idag e det min tur att jobba! Vi e tre tjejer som turas om att jobba på söndagar. Det man ska göra tar c:a 15 minuter & vi får betalt för 3 timmar plus att vi får milersättning lite då & då. Rätt så gött. Plus att man kan göra en massa saker som man kanske inte hunnit med i veckan.  Skönt & sitta här själv.
 
Tittade på min kusin igår ju när han spelade fotboll, duktig e han minsann. Men jag pratade inte med honom. Däremot pratade jag med hans andra kusin. Och fick en hel del info om hur min kusin behandlas av sin mamma. Mamman e dock ingen släkting till mej. Min farbror är far till den stackars pojken. Farbror Bengt som han heter e narkoman & hemlös & inte så kapabel till att ta hand om min lilla kusse. Så därför får han bo med sin psyko-mamma & flytta rundor när hon känner för att hitta en ny man. Örk. Blev faktiskt lite lessen i ögat när jag pratat med henne så nu ska jag & brorsan ta tag i våra relation till kusinen & lära känna honom på riktigt.


Imorron ska jag åka med vår säljare Speedy Gonzales till Odense. Skit skoj. Blir hämtad kvart i sju & ska spendera nåra timmar med galningen i bilen. Jisses. Hoppas att dagen går fort!






Laaaat!!

Ja, gårdagen skulle jag ju ägna min ledighet åt att vara duktig & städa & sånt men icke!

Dan förjade med att min kollega ringe 9:30 & väckte mej för att fråga en sak men det gjorde inget för jag hade ju lixom inte tänkt att sova bort hela dan. Sen tänkte jag att jag behövde vakna lite så jag kollade på tv ett tag & sen knatade jag till banken & apoteket & Hemköp där jag handlade mej ett bröd.

Sen kunde jag inte slita mej från tv:n. Kom på att det va kallt på soffan & jag ville inte ta ut mitt täcke så jag´la mej i sängen & kollade mer på & somnade... Vaknade kvart i 6 av att tfn ringde. Det va nån tjej som gjorde en undersökning. Spännande värre.
Ja & sen kom gubben hem & vi käkade & sen hände inte mkt mer.


Idag har det väl inte varit mer aktivt. Vi va & handlade. Det va typ den enda aktivitet som jag har gjort. Eller för 10 minuter sen va jag & kastade lite sopor & ramlar i trappen.. hahaha... Tur att  ingen såg mej. Så jävla klantig & missar det nedersta trappsteget.

Imorron kommer Linda & Matte hem! Fasen dom har ju varit borta megalänge känns det som!  Och jag e inte alls avundsjuk för att dom har varit i Spanien & kunnat gå runt i kortärmat, en dag fick jag mess om att dom hade 27 grader. Tack för det när jag fryser ihjäl på jobb! 

Imorron blir det nog lite mer aktivitet, ska kolla på när min kusin spelar fotboll. Kusinen som jag inte träffat på 3 år. Skoj=)

Att vara eller inte vara?

Ska jag vara ledig imorron eller inte? Skulle ju va ledig i måndags men kom på att jag inte kunnat göra vissa saker i fredags som jag va tvungen & göra. Så planerade jag att jag skulle jobba halva dan men då blev ju katten sjuk så jag fick sticka i väg ett tag & då kunde jag lika bra jobba hela dan.

Jag tycker ju att jag förtjänar lite ledighet men jag ska ju va ledig nästa fredag för att vi ska till Polen. Men jag ska nog fasen ta ledigt imorron. Va hemma & städa & slänga saker som jag inte vill ha med när vi flyttar & sen så kan jag ju bara slappa=)


Kollade precis med apoteket om hur mkt kattens medicin kostade. 207 spänn!!!! Ja, detta har inte varit ett billigt kalas. Men vad gör man inte för sina älskade djur ?




Why?

Jag sitter vid fikabordet på mitt jobb & naturligtvis när man känner sej helt laddad & hälsosam så ska folk sätta fram choklad-kartonger som stirrar på en när man ska resa sig. Och imorron så ska dom bjuda på tårta för att huset har fyllt 10 år!

Men jag ska vara stark & motstå dessa frestelser! 

Jag vill börja träna! Men jag kan inte bestämma mej för var, vi har ju ett bra avtal med Träningakademin & det kan ju va ganska bra för det e nära vårat nya hem..

Nä, jag får fundera vidare på det & använda min träningsmojäng där hemma så länge...

Trött som faaan

E så himla trött idag, har ju blitt väckt hela natten när katten spytt. Dom e inte så diskreta dom små liven.

Åter till nyårs-kvällen. När vi käkat & sånt så blev det lite samkväm & drickande & sen svängde vi dom lurviga på logen. Asså Niklas e en fenomenal dansös. Iaf när det gäller kasedans=)

Sen va det ju dax att smälla raketerna & då skulle vi ju gå en bit. Smarte Anna hade på sej  högklackade stövlar, men Erik fixade till det & lånade ut sin mammas sletna snow-joggings. Dom va riktigt läckra till min klänning. När vi va framme vid vattnet så va det ju kolmörkt. Såg ju för fan inte var man ställt glasen som jag skulle hälla i men med mobil-lampan så löste det sej=)  Så skulle ju grabbarna impa med sina raketer men det va väl inte så himla kanonfint. Big Bertha va en enda liten smäll. haha.. Snacka om att dom va besvikna.

På vägen tillbaka hade Nille gjort en jävla vurpa men den missade ju jag för att vi hade gått i förväg.
Och när vi kom in så fick dom för sig att vi skulle käka efterätten, glass med choklasås, maränger & sånt. Nästan marängsviss fast utan grädde. Men Anna tackade faktiskt nej. Va inte så himla sugen på glass när jag stått i snön & frösit. Så det fick dom minsann ha för sej själva.

Jag kan ju inte påstå att jag mådde överdrivet bra igår men jag har faktiskt mått sämre. Så jag kunde till & med umgås med folk. haha..

Snart e det dax & hämta hem det lilla pyret. Det blir väl en dyr historia=(


Sjuk liten katt

Kom hem igår efter att ha varit på lannet & firat nyår & upptäckte att vår ena stackars katt hade kräkt lite här & var & han fortsatte kräka hela kvällen & hela natten. Så mamma Anna fick ta & köra honom till doktorn där han fick ta blodprov & röntgas & hela kitet. Han är dock kvar under dagen för att han ska få dropp & så ska dom röntga honom en gång till. Stackars lilla kisen. Han va ju helt förstörd =(
Så nu får man sitta här hela dan & fundera på vad det fattas den lilla sötisen.

Nyårsaftonen va mycket bra. Började med att Anna panikkörde ut till Väla för att hitta en outfit för kvällen! Det lyckades hittade precis en sån klänning som jag ville ha. Så jag blev nöjd & sen fick jag hasta hem & duscha. Klockan 2 avgick bilen mot Maxi där vi flickor inhandlade kvällens middag.

När vi kom fram så åkte stassen på & vi spelade lite spel. Och sen va det dax & käka. Mycket gott. Och mycket trevligt.

Det var riktigt lyckat!