Utmaning

Vad gjorde du igår: Jobbade, var i Helsingör med Linda & sen hos lillebror med tjej & tittatde på deras kattunge :)
Vad gör du idag: Jobbar & ska förmodligen ner på Helsingborgsfestivalen ikväll en liten runda.
Vad gör du imorgon: Jobbar igen:) Ska ner till festivalen igen & träffa Malin Majon & de andra tjejerna så klart :)

Senaste måltiden:
Delade en nacho-tallrik med Linda igår.
Senaste drycken: Kaffe
Senaste telefonsamtal:  Annika igår kväll

Längsta period du varit singel:
8 måndader?
Kortaste period du varit singel:  Typ 2 dagar :

När började du använda smink:
Jag var väl runt tolv
När började du använda BH: Samma som ovan
Första gången du använde string: Minns jag inte riktigt.

Senaste kramen: Igår
Senaste kyssen: Igår
Senast du hade sex: Ehh? No comments?

Beskriv dig själv med tre ord: Glad, sprallig & snäll
Beskriv ditt rum/lägenhet med tre ord: Stökig,stökig & stökig :)
Beskriv din stil med tre ord: Bekvämt, & sen kom jag inte på mer :)


Det finns inga ord.....



Jag är så jävla besviken! Här lägger man 200 spänn på en biljett så får man se ett lag som spelar så jävla dåligt! Jag var så nära att gå hem i pausen.

Pa Dembo & Tauer kan dom ju ta & bänka. Kan ju fan inte stå på benen utan ramlar runt som två idioter.
Det finns kanske en liten strima hopp för returen på söndag men den strimman är jävligt liten :(

Kungarna kommer till stan



Denna bild har HIF på sin hemsida. Lite tramsigt kanske i mitt tycke. Men men.. Vi ska iallafall gå & se matchen fast jag är GRYMT besviken på Djurgården! Tycker att de spelar för jävla kasst! Men man kan ju inte ge upp för det.

Hoppas iallafall att de tar tag i det på måndag & PISKAR HIF, fast jag tror att det kanske blir tvärt om :(

Turkar



Turkisk peppar måste vara det godaste som finns! Vi har krängt dem här på jobb hela veckan. Men igår fick jag lite ont i magen. Hade nog överkonsumerat =)  Men idag fortsätter vi krängandet!

Ska ut till Jessicas jobb på lunchen så ska vi käka lite.. Trevligt att träffa den lilla pinglan

Jag är nervös inför hennes wedding! Måste fila ihop ett bra tal till henne! Eller ja till dom båda såklart. Men lite mer till Jessica =)

Nu ska låren trimmas!


För ett tag sedan såg jag att Ellos hade denna. Jag skulle beställa & hade nån rabatt-kupong så att det skulle bli halva priset. Men när jag kom till kassan så var den helt plötsligt slut! ***Morrrr***

Idag gick jag in & spanade lite & då fanns den igen! Men min rabatt-kupong gällde inte längre :( Men jag beställde den ändån. Jag ville ju ha den.. Så om 5-7 dagar så ska jag trimma låren lite iallafall =)


Puuh

Jag har vikt tvätt & bytt lakan. Nu tvättar jag en massa & har städat sovrummet, toaletten & hallen. Har en del kvar men jag var tvungen & ta en liten paus :)

Igår var jag ute i Rydebäck & städade bilen. Dammsög,ångtvättade sätena & torkade av allt. Fy fan vad jag e bäst!

Är hungrig som en varg men jag får vänta tills jag hämtat Pidda. Jag ska fan tvinga honom & hjälpa mej med resten av städningen om han ska få ngn mat :)

Snart helg! Äntligen. Ska till Ullared med Linda på lördag. Ska bli kul & shoppa lite :) Ska fylla förrådet med shampoo & såna nödvändiga saker.

What a boring day

Guuud vad uttråkad jag blir när det är lite & göra! Slutar snart iallafall. Ska hem till Linda & kolla HIF-AIK. Vi tänkte gå upp på Olympia & kolla men det känns lite trist nu när de håller på med den bojkotten. HIF-fansen är väl inte så roliga lixom :)

Klänningen var jättefin! Och Jessicas klänning är helt underbar, hon är så vacker i den. Bleb nästan lite tårögd när jag såg henne idag :)

Nu ska jag försöka fixa det sista & sen smita =)

Trist sommarväder

Så jävla tråkigt att inte solen kan skina en enda lite sekund. **morrr** Jag jobbar ju visserligen men ändå. Ska joba 5 veckor till SEN är det äntligen semester =) Längtar som faaan till New York nu! Vi ska gå på baseball! Ska faktiskt bli kul, fattar mej inte på det men men det ser roligt ut iallafall :)

På jobb är det ganska segt. Vi har inte mkt att göra & det är inte så kul ju. Jobbar "kväll" denna veckan, 10:45-18.  Men med dettta jävla väder så kan det kvitta, jag kan lika gärna vara där mellan 8-20 =)

Om en timme ska jag vara hos Jessicas mamma & prova klänningen igen. Ska bli spännande & se hur den ser ut nu.

Nej, nu e det dax för frulle!

MFF-Bajen




Godmorgon!
Igår var vi i Malmö & tittade på fotboll med chefen & hans kompis. Vi = Jag & Malin. Vi stack från jobb kl 5 & var nere lite väl för tidigt. Vi hade några vip-biljetter så vi skulle käka middag innan. Det bjöds på kycklingsallad & ett mindre gott rödtjut. Men det slank ner =)

När vi sen skulle ha öl inne på Stadion så var glasen slut så vi fick dricka ur små papp-muggar. Vi fick 2 ½ mugg var. hahaha...

Matchen var ganska bra. Höll ju lite på Hammarby. Men det var mest för att reta chefen =) Tråkigt med supporter-bojkotten. Det blir ju inte rikitgt samma stämmning då.

Men tavlan jag har fått på Sankan åker ju ner nu, fy vilka tavlor han gjorde igår. Sa till Stefan att han skulle få den men han var inte så sugen på det =)