Me and I party

Förra veckan var jag på mitt allra första Me and I party hos Jessica. Har inte riktigt tyckt att jag haft nån anledning att gå på såna innan men nu gick jag minsann. Och jag var tvungen & beställa såklart ;)

 Lilla mössan

 Och små söta brallor :)

En beställning




Dessa till vardagsrummet. Kommer att matcha kuddarna jag köpte från Jessica för länge sedan. Och bli lite mysigare eftersom vi just nu har svarta gardiner & det är lite deppigt där.



Denna lilla anordning är tänkt att ha i blivande barnrummet som just nu ser ut som en soptipp ;)

Så detta ska hämtas ut idag efter jobbet är tanken.

Lite annat bebistjafs :p

Min mormor är så gullig. Hon vill så gärna vara delaktig i Pumpkins liv. Så hon vill gärna köpa något. Och mamma hade visat henne detta skötbordet/bokhyllan som jag är sugen på och nu har mormor varit och tagit ut pengar som vi ska få till det. Själva skötdelen kan man ta av sen & använda bara hyllan. Mycket fiffigt :)



Till denna ska ju givetvis den här sängen införskaffas. För det är ju samma serie :) Och man kan ta av ena sidan av sängen så att den kan användas senare också.
 


Vagn



Denna vagn har jag bestämt mej för. Till det blir det en hårdlift i samma färg såklart. Dock blir det andra hjul. Detta på inrådan av min gode vän & kollega Helene. Hon tipsade om att man inte skulle välja dessa hjulen om man ska gå i skogen & sånt. Sånt tas tacksamt emot.

 

Sen har jag en väska som egentligen är en datorväska som jag tänker använda som skötväska. OM min lillebror kan hitta den. Han har lånat den en gång, men han påstår att den finns i hans lägenhet. Så det ska bli intressant & se om han hittar den när han kommer hem från Thailand.