Go shorty,Its...

0394b609f6172ea16846ab45d569cf33.png

Kolla varifrån!

Go shorty,Its your birthday! 


Gaaaah

Just känner jag mig otroligt lättirriterad. Har ont i huvet och i tanden. Bara det är störigt MEN till råga på allt så sitter min kollega i andra sidan av rummet och knaprar på en morot. Detta ljud är sååå jävla störigt just nu.

Fy känner mig som min lillebror, han fick jävla utbrott när jag åt knäckebröd när vi var barn. Det lät mycket tyckte han. Hur FAN äter man knäckebröd tyst?

Men tillbaka till morotsknaprandet. Har även en kollega i Danmark som ALLTID när hon ringer lyckas stoppa in en morotsbit i huvet. Hon smaskar & knaprar som en dåre. Nu har det gått till en gräns att jag kommer att kasta luren i örat på henne nästa gång det händer. Men danskar är fan ett ohyfsat folk, de ska alltid smaska en i örat när man pratar med dem.

Jävligt negativt detta men så e det!

Kanske blir jag glad när jag hämtat ut väggordet som ska sitta på min nymålade köksvägg =)


Håll i...

2dd2e0afce3f780ec5af5d2fb8d7e39e.png

Kolla varifrån!

Håll i hatten! Erik är på G :) 


Kalas & presenter

I lördags hade vi kalas, jag & Pidda tillsammans med Piddas moster.

Jag fick en massa fina saker.

* 500 kr på Väla
* 300 kr på Cervera, Pidda fick också 300 kr på Cervera så nu har vi 1000 sammanlagt eftersom vi fick 400 förra året
* 2 flaskor portvin, fick det tillsammans med Pidda
* 300 kr på Kitchen House
* 1 flaska vin

En jäkla massa presentkort men det är bara bra :)

Och på lördag ska vi ha kalas med min familj. Och då får man förhoppningsvis fler presenter :)
Måste hinna måla köket innan dess bara. Men vad har man kvällar o nätter till ;)



Pokerkväll idag! ...

7a3946f0d6f3caa17ae22ca9c350ef6d.png

Kolla varifrån!

Pokerkväll idag! 


Usch

Idag mår jag sämre än de andra dagarna av denna förkylning! Erik tjatar på att jag ska gå hem & lägga mej. Men va fan, jag har ju nog ingen feber. Plus att jag e för snål för att få karensdag, haha...

Nej jag ska se hur det känns vi lunch, kanske kanske går hem då och kurerar mej.


Årets semester!



Hit ska jag och mina syskon åka i sommar! Kan inte berätta var det är för Matilda ska inte få veta var vi ska åka förräns på hennes födelsedag =) Hon ska få resan i födelsedags/konfirmations-present av oss.

Men jag tror att hon kommer att bli glatt överraskad ;)

Sötnosar<3  Fick denna...

35dd2d6a40c4bfcb909f7a1f42a51196.png

Kolla varifrån!

Sötnosar<3 
Fick denna av Pidda precis:) 


Det var inte så äckligt

Fläskpannkakan blev faktiskt god. Impad, första gången jag lagar det ju. Tror att jag trott att det var äckligare än det var för att jag tänkte på den jag fick i skolan. Men nu vet jag att jag äter det iallafall och Pidda kan få sin fläskpannkaka i fortsättningen :)

Nej, nu ska jag åka & hämta Pidda sen ska jag nog hem & sova. Trött som fan e jag!

Just det! Jag behöver tips på vad jag kan bjuda på när jag fyller år! Ska bjuda på mat till 14 pers så kom igen & ge mig tips :)

Jag e ju fantastisk ;)

Eftersom jag e en sån underbart snäll sambo så ska jag laga Fläskpannkaka idag. ÖRK! Eller jag vet att jag inte gillade det innan men jag kanske gillar det nu. Pidda gillar det iallafall så han ska få det till middag idag. Trots att jag jobbat över till nu för att en kund inte kunde skicka sin EDI!

Och det värsta är att jag skulle slutat 4 men bytte med Erik eftersom jag hellre vill sluta 4 imorgon! Fan vad bittert. Nej nu ska jag åka och handla Fläskpannkake-saker =)


Me like :)

 



Dessa vill jag ha :) Bilder lånade från
Carlsson Interiör. Skitfina saker har hon där =)


Snor snor snor



Min jävla näsa rinner hela tiden! Och så har jag ont i halsen Inte alls kul, blir tossig på det. Hade tänkt träna idag ju men jag tror att jag väntar till imorgon istället!


Ja jävlar vad dåligt

Okej, jag har inte varit så bra på detta med bloggeriet den senaste tiden. Återigen =)  

 Så vad händer, ja inget faktiskt. Därför har jag ju inte haft ngt att skriva om.;)

 Datarummet ser ut som ett rum i alla fall. Jag har målat om det och fixat lite så nu är det så fint. Twix älskar det i alla fall för han ligger där inne hela dagarna. Tror att han har blivit lite sjuk igen. Men i morse så var han nästan som vanligt igen tyckte jag så jag får se när jag kommer hem, annars så får jag åka med honom till vetrinären igen! Han ser så ledsen ut hela tiden, hur nu en katt kan se ledsen ut men jag tycker det iaf.

 I fredags var vi på after work på Telegrafen sen gick vi hem till Erik. Vi hade boxningsmatch eller ja jag var inte så bra på det. Fick några slag i huvet av både chefen och av Erik.  Försökte pricka in några slag under bältet och tydligen lyckades jag träffa chefens ädlare delar iaf  ;)

 I lördags så var jag otrooligt seg i huvet, wonder why ;p Vi kollade på OS och Kvarteret Skatan hela dagen. Sen hade vi ett litet uppehåll när vi åkte till Brunnen för att inhandla lite mat. Det blev Entrecote med bearnaise och pommes. Delikat eller vad? Bra bakismat iaf. Sen tvingade jag Pidda att kolla på Melodifestivalen, det var väl inte så himla underhållande. Så när det var slut fortsatte vi med att kolla på Kvarteret Skatan.

 Igår inleddes dagen med att vika massa tvätt och flytta lite hyllor. Sen skulle jag cykla hem till Annika men jag hade ingen luft i bakdäcket och cykelpumpen låg i bilen som Pidda hade i Rydebäck. Så det var bara att promenera dit istället. Men det var sååå skönt att gå. Fast min tå värkte utav bara fan. Men men… Väl hos Annika koktes det kaffe, hon hade minsann en kaffekokare. Hade tänkt att ta med en termos men Annikas kära kille har tagit med en kaffekokare så det slapp jag :) Sen färgade vi hennes hår tokrött. Och medans hon hade färg i huvet så paketerade köttfärs i små påsar. Umgänget avslutades med att vi kollade på Björn Gustavsson- Ett livsverk. Otroligt roligt… Sen knatade jag ner till OJ och var helt inställd på att jag skulle laga kålpudding, plockade ihop kål, potatis & allt det dära för att upptäcka vid köttdisken att de inte hade någon köttfärs! Eller jo, de hade en liten liten kladd för 8 kr. Men jag behövde ju lite mer. Så det var bara att tänka om. Det slutade med en kotlett-gryta typ :)

 Kvällen spenderades framför tvn tittandes på OS. Känns förbannat skönt att det är slut nu! Har ju inte kommit i säng i tid de senaste 2 veckorna pga OS. Så ikväll ska jag lägga mej kl 9 eller nåt =)