Min träning

Nu jävlar e det inte lång tid till resan med syskonen Winter/Lindberg. Och för att jag ska få följa med (för mej själv alltså) Så ska detta schema följas de kommande 4 månaderna!


Måndag  Gym

Tisdag Powerwalk 60 min

Onsdag Gym

Torsdag Powerwalk 60 min

Fredag Vilodag

Lördag Gym

Söndag Powerwalk 60 min




Bloggeri

Jag fick klagomål från Danny igår om att jag inte bloggar så mkt. Kommentera mera säger jag då!

 


Dum som en stock?

Vi hade ett intressant samtal på lunchen.

Vår nya kollega Stefan blev pappa till tvillingar innan nyår. Och då pratade vi lite om det.
Stefan berättade att de fått veta i vecka 12 att de skulle ha barn. 

Monica: Jaha, men fick ni veta på ultraljudet att det var tvillingar?
Jag: Nej! Det stod på gravtestet att det var två (ironisk som bara fan)
Monica: Ja men det kan ju vara kvinnlig intution!

Så då kan man ju fråga sej, hur FAN ska man känna i vecka 12 att där e 2 st när de inte är större än räkor?!?! Eller nåt...


Jag har ju aldrig varit gravid men jag kan ju fan inte tänka mig att man kan veta det utan att kolla på ett ultraljud så tidigt i graviditeten!



Lyxigare frulle

På helgen tycker jag att man ska äta lite lyxigare frukost och idag är inget undantag!

Det blev 2 mackor av mitt hemmabakade bröd med brieost och salami. *yummie* Kanske inte så hälsosamt men äter man nyttigt i veckorna så kan man faktiskt få unna sig detta på helgen :)

Inget hus denna gången



Bild lånad från
Era

Budgivningen blev helt galen och nu ligger det på 1,9 miljoner. Vi hade satt en maxgräns på 1,7 så det är lite mer än vad vi tänkt oss. Vi la iallafall ett bud på 1,6.

Bättre lycka nästa gång. Vi har ju bara kollat på detta huset så det dyker säkert upp fler :)


Min lördag

Körde Pidda till Marcus för att de skulle kolla på Manchester-derbyt. På vägen hem åkte jag inom Netto för att köpa jäst. De sålde ut Scans falukorv för en tia så jag köpte 2 :) Kom hem och gjorde en alldeles delikat smoothie. Sen började jag baka. Gjorde först Bondbröd, receptet har jag fått från Jessica. Jättelätt och gott. Sen åkte jag ut till Väla precis innan de skulle stänga, annars är det för mkt folk. Spenderade de sista pengarna på mitt presentkort inne på Hemtex. Köpte en löpare till köksbordet, en ljuslykta på rean + ett blockljus. Har ändå 14 kr kvar på det presentkortet.

Just det, innan jag åkte till Väla så scrappade jag ett kort till Jannica som jag blevväldigt nöjd med




Sen började jag baka igen, denna gången kanelbullar. Och för en gångs skull så lyckades jag :)



Resten av kvällen spenderades framför tvn. Inget roligt en lördagkväll minsann.


 


Jag är kär!

Åååå jag e helt stissig nu! Vi var ju och kollade på radhuset i Rydebäck igår och det var så mysigt och fint! Så nu väntar jag på att mäklaren ska höra av sig.  För vi är intresserade iallafall =)

Har inrett det i huvet hela dagen, haha.. Men jag är beredd på att det inte blir vårt. 18 st var på visningen men jag vet ju inte vilka som var intresserade. Det var en tjej som la bud på utgångspriset redan igår.

Så vi får se helt enkelt. Slutar 14:30 idag, så jävla skönt. Ska cykla och hämta ut Jannicas presenter som jag beställt och sen ska jag hem och städa. Tänk så mycket det kanske blir och städa sen! 3 våningar att städa OM vi flyttar. ojojoj =)


Lunch

Idag blir det Pastasallad med tonfisk ala Niklas.  Fick "recepet" av Niklas här på jobb.

Koka pasta enligt anvisningarna på paketet. Enligt Niklas så kan man med fördel ta snabbmakaroner.
När pastan är kall så blandar du den i en skål med en burk tonfisk, finhackad rödlök, hackad isbergssallad (hade "påssallad" så den tog jag), hackad gurka och tomat om man vill. Sen blandade jag i en burk lätt creme fraiche och en liten klick majonäs. Sen saltar & pepprar man.

Om man vill så kan man ha i en burk majs för det var i Niklas sallad men det var jag inte så sugen på.

Nu ska jag snart springa ner i källaren och äta för jag är sjukt hungrig!


Lunch

Idag blir det Pastasallad med tonfisk ala Niklas.  Fick "recepet" av Niklas här på jobb.

Koka pasta enligt anvisningarna på paketet. Enligt Niklas så kan man med fördel ta snabbmakaroner.
När pastan är kall så blandar du den i en skål med en burk tonfisk, finhackad rödlök, hackad isbergssallad (hade "påssallad" så den tog jag), hackad gurka och tomat om man vill. Sen blandade jag i en burk lätt creme fraiche och en liten klick majonäs. Sen saltar & pepprar man.

Om man vill så kan man ha i en burk majs för det var i Niklas sallad men det var jag inte så sugen på.

Nu ska jag snart springa ner i källaren och äta för jag är sjukt hungrig!


Imponerad!

Igår träffade jag en tjej som e kusin till min kusin. Hon har alltid varit jättekraftig. Och hon har gjort en magsäcksoperation nu. Eller det var ett tag sedan men jag har inte sett henne innan.

Och igår när jag träffade henne så fick jag en chock nästan, hon hade blivit jättesmal( eller hon var ju fortfarande stor men det var smalt mot innan) och hon berättade att hon hade gått ner 51!! kg. Så himla duktig. Hon tränar jättemycket och är duktig.

Så det var glädjande :)

I morse kände jag verkligen att mina lårmuskler fått sig en runda. Höll nästan på att DÖ när jag skulle resa mig från sängen. AJ AJ. Sen skulle man ju på hojjen igen, men då kändes det bra faktiskt. Så nu jävlar e mitt nya liv på g. Ska ut & vandra ikväll också efter visningen tänkte jag.

Måste berätta om Nemo igår när jag höll på med massa magövningar på golvet där hemma. När jag gjorde "plankan" så kommer Nemo fram & nosar mig i huvet. Eller han typ kittlar mig med morr-håren på näsan. Jävla katt :) Och igår kom jag även fram till att om vi ska flytta så får Nemo inte följa med eller så får han eventuellt bo i förrådet. För han hade pissat på mina älskade morron-skor. Och senare på kvällen så visade det sig att han även pissat på Piddas skor. hihi..

Men jag fattar fan inte varför han beter sej som en oborstad snorunge. Lådan är tömd & ren och han har mat & vatten hela tiden. Fattar nada! Han har iallafal blivit snäll mot Twix & det är ju en fördel :)

 


En klargöring

Alltså jag menade att jag inte kommer att säga något till min farmor på söndag. Och trevligheten kommer jag visa alla andra =) Så det så mamsen ;)


Varför?

I HELVETE har jag en jävla HIF-reklam på min blogg?? Vem fan vill ha det liksom??


Pust!

Mina ben dödar mig!! Erik och jag cyklar ju till jobb nu. Det är otroligt jobbigt och cykla i motvind. Benen får veta att de lever minsann. Sen på det så tog jag en powerwalk & efter det körde jag lite magövningar. Nu är jag helt slut.

Kommer somna när som helst tror jag, har inte sovit ordentligt sen jag hittade huset i Rydebäck. Massa tankar som snurrar i huvet om pengar & allt sånt. Men imorgon ska vi som sagt titta och det känns skönt.

Har precis kommit fram till att Anna Ankas program är det pinsammaste & sämsta på länge! Nä tacka vet jag Maria Montazami! Hon e min favorit. Har sett att hon ska börja blogga för Amelia imorgon. Ska bli kul & läsa :)

Nu ska jag se om jag orkar se Fuskbyggarna innan jag slocknar...


Familjedrama

Ska jag träffa min farmor & farfar på Jannicas kalas. Känns lite jobbigt. Och det kanske inte hade varit så konstigt att jag skulle träffa dom om det inte hade varit så att jag & Jesper är lite ovänner med dem.

 Och det ska man ju inte vara, ovän med sina farföräldrar men jag kan ju tycka att det inte är vårt fel i alla fall.

 Så här är läget då:

 Min farfar fyllde år på annandan och då var vi på middag hos farmor & farfar. Vi hade ingen present med oss. Anledningen till det var att jag hade glömt det eller rättare sagt jag tänkte inte på det. Hela helgen gick ju åt till att leka med Alfons och hans familj. Plus att det brukar vara så att pappas present är från pappa, Anne & barnen. Men visst jag är inget barn längre så jag skulle ha något med mig. Nu till själva grejen, Jannica hade skickat med en blomma (hon var inte där) och det var jättegulligt av henne tycker jag.

 Dagen efter ser jag på Facebook att min farmor skrivit till Jannica att de uppskattar att hon tänker på dem för det är mer än vad jag & Jesper gör!

Och då blev jag tossig vill jag lova. Så jag ringde till pappa och frågade hur det var med hans present. Han sa att han hade inte haft ngt kort och han hade inte heller sagt något, vem det var från menar jag. Och jag var så besviken på min farmor att hon skrev så att jag började gråta när jag pratade med pappa. Och han som e lite rolig när det gäller känslor sa bara ”Det är väl inget & vara ledsen för”

 Men i alla fall så skriver mamma då ett privat meddelande till farmor där hon frågar vad vi gjort henne. Då svarar hon på mammas logg : Inget egentligen men man kan väl offra en blomma på sin farfar.

Då blev jag irriterad! Så jag skrev till min farmor, som för övrigt är 70 år, att visst det var dålig stil av oss & bla bla bla. MEN att jag tyckte att hon kunde sagt det till oss direkt istället för att skriva det på FACEBOOK!  Hon har inte ens svarat mig. Och hon har dessutom tagit bort det jag skrev.

 

Jävla soppa detta! Så nu kanske ni fattar att det inte kommer att bli så trevlig stämning på Jannicas lilla kalas. Men jag kommer givetvis inte att säga ngt utan vara den vanliga trevliga Anna som jag är ;)



Känns bra detta :)

I skrivandets stund leder Djurgården över Trellehåla med 3-0!!

Det känns otroligt bra! Det bästa är att dom nu ligger före AIK! haha...

 

En annan sak som känns bra men lite konstigt är att vi ska kolla på ett radhus på torsdag. Eller det blir jag som får göra det. Pidda kan inte komma ifrån jobbet tyvärr. Men svärmor och eventuellt svärfar ska följa med. Dom ska nämligen kanske låna oss pengar till kontantinsatsen.  Jag är helt nojjig över allt nu. Lån och jävelskap och en massa sånt :)  Ja just det, ska kanske berätta var?? ;) I Rydebäck ligger denna pärla :)

ooo jag hoppas att det blir vårt och till en bra peng =)

Nu ska jag se de sista sekunderna av matchen och sen ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar.

 


Fredag idag

Ja, så var det äntligen helg igen! Så jävla skönt, ska lägga mig tidigt idag tror jag. Har sovit så dåligt hela veckan. Vet inte varför men så är det iallafall. Undrar nästan om det beror på min nya kudde eller vad det är som felar.

Efter jobb ska jag hem till pappa och lämna lite saker till Matilda. Gräddbullar och vitaminer som vi fått på jobb. Jävla kombination =)

Sen ska jag ju då ta och färga håret tänkte jag. Kanske blir imorgon istället men vi får se.

Resten av helgen så händer väl inte så mkt. Pidda skulle bjuda ut mej på restaurang men han ska vara med i en pokerturnering och det hade han ju glömt. Så enda planen på lördag är att skjutsa mamma med kompisar till bowlinghallen och det lär väl ta ca 20 minuter sammanlagt. haha..

OM det är fint väder ska jag iallafall pusta fönstrena. Sen ska jag leta fram mer grejer att sälja på Tradera. Sålde lite saker nu i veckan och fick ihop 850 kr. Och det är ju inte fy skam tycker jag :)

Hårfärgningsdax idag...

0-56aec2e40fa43e5c6f201db88576269f.png

Kolla varifrån!

Hårfärgningsdax idag :) 


Köttfärssås

På vårt jobb är det ganska lustigt för de flesta gånger jag har med spagetti & köttfärssås så har nån annan också med det. Inte idag dock men ändå ;)
Men iallafall så har vi diskuterat hur vi gör köttfärssås. Och jag gör ALDRIG på samma sätt nästan.

Nu ska jag berätta hur jag gjorde igår.

Först finhackade jag en gul lök, som är så himla roligt nu när vi har nya knivar :) Sen stekte jag löken med olja och lite smör. När löken var genomskinlig så kastade jag i färsen. Och då när den är rå så ska man krydda, den tar åt sig mer av smaken då har jag hört ;) Iallafall så kryddade jag med chili-krydda, svartpeppar, paprikapulver och vitlökspulver som jag fyndat på LIDL. Sen när färsen var genomstekt så slänge jag i en burk champinjoner, ketchup,creme fraiche, soja och lite grönsaksfond. Sen fick det puttra ett tag och sen var det klart.

Detta var ett av "recepten" på min köttfärssås =)

Hur gör ni??


Har bakat...

0-45a65f63494ea348bedac0aad20bfb1f.png

Kolla varifrån!

Har bakat tårta med Alfons idag. 


Lille Twix



Ja min lilla Twix jag en skada på njurarna och det kan bli bättre med annan mat. Så den maten har han ju börjat äta. Det är ingen billig historia. 5 kg kostar 645:- det är lika mycket som jag betalar för 10 kg av den maten de ätit innan. KUL! Men jag vill ju att min lille bebis ska bli frisk. Han var jättekonstig i början när vi fått "diagnosen", låg bara i badkaret hela dagarna & surade.

Så jag kontaktade vetrinären och han tror att lille Twix är deprimerad. Hahaha... Inget att skratta åt kanske men det låter ju roligt :p Men han är deprimerad för att Nemo är dum mot honom hela tiden. Fräser och så. Men nu har Nemo skärpt till sig lite. Han slår bara Twix lite emellanåt ;)

Men man kan köpa nån sak som man sätter i vägguttaget som utsöndrar nåt positivt ämne så att Twix kanske blir lite gladare. Så det ska jag inhandla.

Den katten kostar fan mer än mig snart =)


Att skaffa barn

Varnar känsliga läsare för det jag kommer att skriva nu, kan kännas lite bittert kanske ;)

Eftersom jag är 28 år och har haft samma kille i 7 år så får jag väldigt ofta frågan om när jag ska skaffa barn. Och detta börjar bli fruktansvärt irriterande. TÄNK om jag nu inte KAN få barn! Det vet ju inte ens jag eftersom jag inte har undersökt detta. MEN det kan ju inte personerna veta som fråga hela jävla tiden. Om jag nu kanske inte skulle kunna det så så är det kanske inte något som man basunerar ut till kleti & pleti.

Och dessutom så är jag inte så intresserad av att redogöra för folk om mitt sexliv.

En annan jävligt irriterande sak är att folk frågar mig om när LINDA ska ha barn. Ja, hur fan ska jag kunna veta det?!?! Hon redovisar inte alla sina förehavanden för mig precis.

För att avrunda detta bittra inlägg så skriver jag här och nu: Den dagen jag blir gravid så kommer folk att få veta det om inte annat se det på mig.  Jag vill jättegärna ha barn men det är ju inte så att jag är lastgammal nu så det blir när det blir. 

End of disscusion!





En liten signatur

Nu har jag ÄNTLIGEN fixat en signatur att ha i slutet av mina blogg inlägg.

Fin va?  ;)