Min lilla lillasyster



Alltså min syster e för jävla söt. Nu ska hon & hennes kompis börja blogga för att bli rika & tjäna pengar som Kenza & Blondinbella. Så nu har jag länkat till henne så att hon får lite fler besökare. Fast å andra sidan så har ju inte jag så många besökare kanske men ändå =)

Så gå nu in på hennes blogg ;)

I´m happy, happy, happy

Idag har jag ringt Helsingborgshem & beställt en utbyggnad & inglasning av balkongen! Mycket trevligt... Jag e så glad för det. Detta kommer ju då att kosta oss 5000:- cash + 339 kr i månaden. Mycket pengar kanske men gud vad mysigt det kommer att bli!

Nu måste man ju köpa till lite saker så som nya balkongmöbler & annat småfix. Men men.. Det kommer att ta ett tag innan det e fix & färdigt. Hon sa att det kunde ta ett par månader innan det blev gjort beroende på hur mycket dom har & göra.

Sånt här tycker jag e snyggt men det kommer nog inte att få plats & dessutom så kostar gruppen 7000 pix



Hi, My name is Jimmy Hoffa

Eftersom jag är fackligt aktiv så kallar Erik mej för Jimmy Hoffa. Jag har inte vetat vem det var förrän nu...

James Riddle "Jimmy" Hoffa, född
14 februari 1913 i Brazil, Indiana, försvunnen 30 juli 1975 (sågs senast i Bloomfield Hills, Michigan), var en amerikansk fackföreningsledare.

Hoffa var en kontroversiell och mäktig förgrundsfigur för fackföreningen Teamsters Union från 1957 till 1971. Efter att ofta ha anklagats för att ha kopplingar till den organiserade brottligheten och den undre världen dömdes slutligen Hoffa till fängelse för manipulering av en jury och bedrägeri. Han avtjänade sitt straff fram till att president Richard Nixon ändrade hans straff efter fyra år.

Den 30 juli 1975, medan Jimmy Hoffa försökte återfå sin makt inom fackföreningen, försvann han mystiskt på parkeringen till restaurangen Machus Red Fox i Bloomfield Hills, en förstad till Detroit i Michigan. Man antog i allmänhet att han hade blivit mördad av maffian, eftersom han vid försvinnandet var på väg till ett möte med Anthony Giacalone (1919-2001), en capo i Detroit-maffian.[1] Hoffas kropp återfanns aldrig och 1983 förklarade man honom officiellt död. I september 2001 kom medieuppgifter om att FBI hade lyckats binda Hoffa till en bil som ska ha körts av hans kollega Charles O'Brien samma dag som Hoffa försvann.

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Hoffa

Denna bild har jag i en ram på mitt skrivbord som jag fått av Erik


Måste visa mina små hjärtan igen ;)



Lille Twix




Lille Nemo

Dom är så mysiga när dom ligger i sängen & gosar =)

Ja vad ska man säga

Igår fick jag mina tröjor från Djurgården då. Lägligt kanske eftersom Djurgården skulle spela igår. Med tanke på helgens fantastiska match 6-0 i röven mot Göteborg så hade jag ju inga större förhoppningar. Det blev 0-0.. Så jävla tråkig match.. Hade ingen av tröjorna på mej dels för att jag inte kände för det & dels för att jag var så satans svettig :)
Vi va & tränade igår & fy satan vad duktiga vi var. Nu kör vi efter Eriks schema så det kommer säkert att bli bra. Men jag har jävligt ont i axlarna idag (träningsvärk)

Jag skulle iallafall visa en bild på mitt paket med tröjorna där det visar att DHL ocå gillar Djurgårn ;)


På väg hem till mej =)




Alltså inte kvinnan på bilden men tröjan ;)

Full fart framåt, Håll tätt bakåt

Jaha så var det Djurgårdens tur & ha premiär i allsvenskan. Första halvlek var inte särskilt intressant. Får väl se hur det blir i andra annars byter jag nog till HIF matchen... Medgångssupporter i år igen va? ;)

Har satt upp väggorden med tejp idag, bara för att kolla så att dom passar in där jag tänkt. Tror att det kan bli bra, om vi bara flyttar tavlan men jag behöver 1 sån där betong-krok... Får fixa det ån dag.. Har planer efter jobb både imorron & på onsdag. Imorron ska jag på smyckeskurs med mamma & Ulla. Ska lära oss att göra egna halsband. Ska bli kul.
På onsdag ska jag fixa mina naglarn hos nån ny förmåga på Tågaborg...

Har beställt en ny dammsugare, sett på TV-shop.. hahaha. H2O vac eller ngt... Vill ha den nu! Nu har jag faktiskt väntat 7 arbetsdagar, och det skulle ta 5-10 dagar så snart borde den komma :)

Nej koncentration på matchen nu

Min lille älskling



Så gullig när han sover... Detta e hans favoritposition =)


Måste ju visa...

mina fina planteringar från balkongen... Vårstädade den igår & passade på att plantera lite fint...








Sitterpå balkongen med kaffe & datorn & njuter av solen... Kan ju sitta här i bara linne & kanske få lite färg ;)


Bloggpaus

Dagen efter att jag bloggade sist alltså fredagen den 13:e ifck jag veta att en barndomskompis till mig hade valt att ta sitt liv. Fruktansvärt hemskt! Var i valet & kvalet på om jag skulle gå på hans begravning eller inte. Bestämde mig till slut för gå. Så i måndags var jag & Jessica & några andra från vår klass på begravningen.En jättefin begravning. De spelade musik som Mattias själv önskat. Det kändes fruktansvärt jobbigt att veta att han valt ut den musiken själv innan han dog. Mattias bodde på samma gård sommig oxå när vi var små så på begravningen så träffade man massa människor som man inte sett på flera år, tråkigt att  det var under såna omständigheter.

Annars har det väl inte hänt så mkt sen sist förrutom att jag har ju blivit 27 år! Så vi har hft kalas både för min familj & Piddas familj. Trevligt & en massa fina presenter. Fick massa pengar så att jag kunde köpa min älskade cykel, sen fick jag mina väggord som jag önskat mig, ett megafint ställ som man har diskmedel,borsten & sen som en liten hängare till disktrasan. Fick en jättemysig morgonrock av mamma sjukt skön e den!  Fick lite annat smått & gott oxå men jag orkar inte skriva allt.

Nu har jag jobbat med mina nya uppgifter i 3 veckor & det e faktiskt jättekul:)

En annansak som inte alls e kul e att min morfar är dålig. Han har fått en strokeför rätt länge sen men det blir inte bättre utan det verkar bara bli värre.Jag har inte förrän idag insett att han faktiskt är väldigt dålig. Min lilla morfar. Han har alltid varit så himla aktiv. Så det är så jävla otippat & orättvist! Mamma har ju gett morfar min bloggadress så morfar om du läser detta så vill jag säga att jag älskar dej!



Jag & Moffis på julafton