Min Rygg Dödar Mej!!

Aj som fasen!

Jag har så helvetes ont i min rygg! Jag har inte fått tag på min sjukgymnast men jag fick ringa en naprapat som tydligen skall vara jättebra. Så jag fick tid i dag kl 14! Men nu känns det som om att det är flera veckor till kl 2! Vill bara gråta av smärtan :(  

( Det är INTE jag på bilden)


Tillbaks på jobbet

Ja då är man tillbaka på jobb igen efter 4 veckors semester. Jesus, lite segt är det!
MEN jag ska bara sitta på denna avdelningen en vecka till sen e det nytt jobb som gäller :)  Tackade ja till jobbet som jag dissat nu i 3 år precis innan vi åkte. Men det känns jättebra.
Ska jobba med min vitryska vän igen ju =) =)

Hem Ljuva Hem

Ja då va vi hemma igen dock ett dygn försenade pga av försenat & missat plan! Vi skulle flyga från Miami kl 13:40 & komma fram till Washington 16:08. Sen skulle nästa plan ta oss till Köpenhamn 17:25. Så vi hade lite mer än en timme på oss. Dan innan hade vi sett på tv att det va storm & jävelskap så att de hade kraftiga förseningar på Miamis flygplats. Men när vi kom fram så skulle planet gå i tid. MEN när vi kommit igenom säkerhetskontrollen så kollar vi för säkerhets skull på tv´n med avgångstiderna & då ska planet helt plötsligt avgå 14:40! PANIK!!

Vi kommer fram till gaten & där var ju en hel del som oxå skulle med anslutningsflyg i Washington. Ingen visste var planet var eller var det kom i från. Sjukt! Men sen kom planet & de sa att det skulle gå 14:30 & att vi skulle landa 17:00 & att vi skulle hinna. 
När vi va ute på väg ut för att lyfta säger piloten att vi fick vänta typ 20 minuter. Ännu mer PANIK!! Flygresan va skitjobbig med luftgropar & man va ju liiite nervös för att vi inte skulle hinna. Och när vi landat & vi håller på att åka in till gaten så ser vi ett SAS plan på väg att lyfta, givetvis så var det vårt.

Vi går av planet & försöker leta reda på ngn från SAS så att vi kan få veta vad vi ska göra. Ingen från SAS fanns på plats så vi fick hjälp av en underbar tjej från United. Det visade sig att det inte bara var vi som missat detta plan utan att vi var sammanlagt 16 pers. Iallfall så stod vi i 3 timmar för att få biljetterna ombokade & ett hotellrum över natten. Vi fick varsitt så lyxigt & mysigt rum på Sheraton & där sov vi så jävla gott!

Dan efter va det ut på flygplatsen igen & vi kom äntligen iväg hemåt. Ingen av oss kunde sova alls på planet så igår va jag så grisatrött hela dan så jag vet inte vad.