Vilar

40775-41

Jag vilar lite från bloggen. Antaligen för att jag inte har ngt vettigt & skriva =)
Känner att mitt liv sucks & jag e inte glad =(



Äntligen

Fick äntligen komma till min sjukgymnast, va där i måndags. Hon e så himla rolig. Hon kom ihåg vad min kille för 7 år sen heter. haha..

Sen fråga hon om jag inte gift mej & skaffat barn än.. OCH så skällde hon på mej för att jag inte börjat plugga än. Du måste ju ta tag i ditt liv typ! Biatch.

Jag skaaaaaaaaaa plugga nån gång, men inte just nu kanske. Hitta ett lustigt extra-jobb igår. Man skulle vara utklädd till Lille Skutt eller Bamse på Ikea i två dagar. hahaha... Jag ska fan söka det. Det kan ju va lite små roligt =)

Gårdagens onda gärning

Jag stal Emelies tangentbord igår!  Hon har bytt avdelning va så det e ju inte så att hon inte har ngt alls. Men hon kanske hade velat ha det med sej?

Men då får man kanske ta med det då? Det hade ju jag gjort iaf :)

Nu e det ju så att det e inte e ett vanligt jävla tangetbord utan ett ergonomiskt! Noga utvalt av en ergonom. Helt kompakt e vad det e men himla bra :)

Dagens Goda gärning

Kom till kaffeautomaten idag & där va en massa äcklig disk som stått där i 100 år.  Så jag fick ett frispel & diskade alltihopa! Så jävla äckligt e vad det e. Fattar inte varför man inte kan diska själv! 

Tur att man e liiiite duktig iallafall =)


Saaaaarraaaaa


Saknar lilla Sara! Hon har ju inte varit borta så länge men jag saknar henne redan :(
Nu e hon i Bolivia iallafall.  Och hon kommer fan inte hem förrens i januari...


Bifogar en bild som jag knyckt från hennes resedagbok ;)







40775-40


Why?!?

Känns livet så märkligt? Jag känner mej olycklig på ngt sätt. Asså det går inte & förklara. Men jag känner mej inte glad så ofta numera. Hmm... Big issues..

Asså jag trivs apbra på jobbet så det e ju inte det som stör mej....  Vad e problemet?!?!?!




Chessi

Chessi

Lille söte Chessi fyllde 1 i söndags.  Det e lite skillnad på storleken nu asså. Så här liten & gullig va hon när vi va & hämta henne. Nu e hon lite större men fortfarande söt =)

Av med barret!

Jag hade egentligen klipptid på lördag förmiddag men eftersom vi ska till Göteborg så hinner jag inte hem. Lite katastrof med tanke på att jag inte klippt mej sen i maj! Och mitt hår e riiisiiigt! 

Fixade iallafall en tid imorron! Så jävla skönt. Men jag ville gå till Sevan egentligen som jag skulle gjort på lördag. Har aldrig låtit honom klippa mej men nu tänkte jag what the fuck lixom :)  Men nu får jag gå på nåt annat jävla skitställe. Kör endast en klipp så färgar jag hellre själv...


Min handled

is killing me! Känner mej som en gnällig kärring. Förra veckan hade jag ont i ryggen(har jag visserligen fortf.) & denna veckan handleden =( 

Försov mej idag! Det händer inte ofta, inte att jag kommer försent iaf. Vakna 7:45. Men utvilad va jag iaf  :p.

 

Medarbetarsamtal

Gick skitbra, fick allt sagt som jag stört mej på så satans länge =)
Sa till chefen att jag nog skulle kunna tänka mej att ha hans jobb nån gång. haha....

Anna e ett chefsämne!!

Göteborgs-tripp

På fredag ska jag & Erica åka till Göteborg & hälsa på min kund som ligger i V:a Frölunda. Sen ska vi på After Work med min kund. Och sen så ska vi bo på hotell =) 

Jag älskar att bo på hotell..  Lyx!

Helgen.....


Fredag

Jobba typ till 6. Lillebrosan hade haft bilen så han kom & hämta oss. Sen drog jag ut till Väla & inhandlade lite kläder. För jag har ju inga ;)

Käkade en äcklig kebabrulle & kolla på Idol. Det va en skön & mysig kväll.


Lördag

Hade ställt klockan på halv åtta för att jag skulle ner & vinka av Sara. Stängde av klockan men som tur va så vaknade jag till igen vid 8 & fick kasta på mej jeans & jacka över pyjamasen. Ville ju säga hej då till det lilla hjärtat som jag inte kommer att träffa på 3 ½ månad.
Jag & Pidda åkte ner till Center Syd där jag shoppade en kofta som jag velat ha ett tag. Den va på rea:)
Vid 7 så körde Pidda oss hem till Emelie. Där satt vi & drack lite & snacka skit typ. Sen tog vi taxi i spöregnet till Tony. Min papppåse med all dricka gick i sönder & det ramla ut i taxin & chauffören blev lite sur. haha...

Vi hade skitroligt. Sen åkte vi ner till stan ännu roligare :)  Jag & Linda köpte varsinn kebab på Amadeus. Såååå jävla gott. Har inte ätit där på 100 år känns det som. 

Söndag
Soff-läge hela dagen. Tog inte av mej pyjamasen på hela dagen. Låg på soffan under täcket hela dagen & kollade på hela säsongen av Hells Kitchen som gick i repris på 3:an.  
Sen va det en massa annat skit på tv:n. Skönt med slappesöndag :)