Fredag

Idag blir det hem till mammas kompis Ulla på lite kalas. Hon fyllde år igår och var vänlig nog att bjuda med mig på kalaset :)

Så strax ska jag gå och byta om eftersom jag måste åka direkt från jobbet. Har inhandlat en liten blomma som jag ska ha med mej. Rena höstvädret idag så jag kör på klänning och stövlar faktiskt :p

Igår var vi hemma hos Jespers kompis på en liten förfest med Hoffmaestro. Knappt hört ngt med dem men de verkade trevliga iaf :) Följde inte med för att se dem spela eftersom jag skulle jobba idag. Ordentlig tjej minsann :)

Annika lyssnar på Roxette på fullt ös här nu men nu lämnar vi henne :)


Malin provar Wivecas möhippeoutfit =)


En liten olycka

Unnade mej en kebab i bröd på lunchen. Fick dock en del av den i knät. Jättelustigt. Så nu går man runt med fettfläckar på klänningen. Jäkligt grant :)


Happy Day

Vägningen gick utmärkt! Jag hade gått ner 3 kg på 2 veckor. Så sammanlagt har jag nu gått ner 6 kg på 24 dagar och det tycker jag inte är så himla pissigt ;)

Klarade inte väsk-gränsen men det är ok. Det kan jag leva med :)

Nu e det fullt fräs till nästa vägning som är om 2 veckor och sen kör vi ett vägningsuppehåll fram till vecka 36 pga semester.

Fan vad glad jag känner mej nu :)

Besök från fjärran land

Idag kom pappas kusin Yolanda till Sverige. Hon bor i England förstår ni ;) Yolanda är 2 år yngre än mig och en riktig partypingla =)



Detta är en bild från i mars när Yolanda var här sist. Och då lurade vi hit henne igen, nu när det är festival och allt. När hon var här i mars så hade vi inte träffats på 10 år! Så det var fasen på tiden. Men iallafall så ska jag ner till mamma nu efter jobbet och träffa henne. Sen blir det väl galej i en hel vecka :-)

Vägning imorgon

Imorgon e det torsdag och då ska jag och Annika ner och ställa oss på godsvågen på terminalen ;) Annika ville fuska och göra det idag men jag satte ner foten och sa NEJ :) Man måste ha tålamod och det är förresten en nackdel med Anika, hon har inget tålamod what so ever.



Jag hoppas iallafall att det blir minus annars blir jag deprimerad. Men det känns så faktiskt så imorgon efter 10 ska jag rapportera :)

Att kommentera en PPV-match

Nu har detta retat mig länge nog, men det finns en man som kommenterar på PPV-matcherna. Oftast HIF som jag tvingas att se i detta hem. Han är så JÄVLA värdelös! Alltså helt ärligt, om man nu har detta som jobb så kan man väl tycka att man borde ha lite kompetens?

Idag tex så säger han: "Nu gör Häcken sitt fjärde byte!"  Ja för man får ju byta fyra gånger ditt jävla kioskmongo! Sen sitter han och säger nåt fjanteri på "skånska", "Ja så låter det här i Skåne."

Jag blir rosenrasande på denna man, han säger så dumma saker HELA tiden + att han verkar inte kunna så mycket om fotboll. Så pass lite att han vid 3 tillfällen berättar att HIF-Häcken möttes i en träningsmatch i februari.

Så nu har jag fått kräka av mig lite. Kanske inte så intressant men detta är något som stör mig iallafall 1 gång i veckan.

Måste erkänna en sak också, jag blev liiite skadeglad när Marcus Lantz missade straffen i 5:e minuten & lite till när Häcken tog ledningen med 1-0 men det kan jag ju inte berätta för Pidda för då skulle han bli galen tror jag ;)

Mums



Dagens kvällsmat. Satt som en käftsmäll! Fan vad gott det är med sill :) Lagade köttfärs till Pidda och det blir matlåda till båda till imorgon. Men det gick inte helt smärtfritt. Först så fick jag hett smör på handen, fråga mej inte hur. Sen skar jag mig på sillburken. Jävla klantigt får jag säga men men..

Egentligen så hade jag tänkt ta en promenad nu ikväll men jag har sån jävla mensvärk att jag mår illa så det får bli imorgon.


En kamp mot vågen...

Jag och Annika kör ju GI som jag skrev nedan. Vi väger oss här på jobb på godsvågen varannan torsdag :- )

När vi vägde oss sist så hade jag gått ner 3 kg på 12 dagar. Annika hade gått ner 3,8 kg på 10 dagar.  Har även mätt mig lite och där har det också minskat. Så det känns bra. Är supertaggad.

Så när jag gått ner 4 kg till så ska jag unna mig en Friis & Co väska. Bara för att ha lite pepp och delmål. Tror inte att det kommer att ske nu på torsdag men bara det är minus så.

Den enda som vet min vikt är Annika. Känner inte mej redo för att basunera ut det till halva världen. När jag kommit ner några kilo till så kanske jag berättar ;- )

Jag har iallafall c:a 14 kg kvar till min första målvikt, sen får vi se om jag är nöjd där. Satan detta känns bra. Är bara irriterad för att jag inte satte igång på allvar lite tidigare!

Men men, nu är det som det är & jag kör vidare helt enkelt :)

Ett litet inköp

Jag har köpt mig en ny matta till vardagsrummet. Det är så tråkigt utan matta så nu har jag köpt en och hoppas på att Nemo inte ska kissa på den för då åker han på en smäll :- )


Tråk-måndag

Klockan är 9:08. För c:a 1 timme sedan var vi redan klara med vårt dagliga jobb. Kul, det tog 10 minuter att bli klar med de 4 stackars bilarna jag hade idag. Nu har Lotta N precis visat mig hur man gör kreditnotor. Och det var ju intressant. Har jobabt med det innan men det var c:a 5 år sen så jag hade glömt bort det. Men nu kan jag göra kreditnotor för glatta livet :- )

Ja, det händer inte så mycket i mitt liv nu.  Om c:a 3 veckor så åker jag och syskonen till Samos. Fan vad skönt det ska bli att komma i väg. Veckan innan så ska vi nog åka till Öland några dagar, jag och Pidda.

I fredags gick jag tidigare från jobb och stack hem till Linda och Mattes gamla hus och började städa köket. Sen på kvällen så skulle jag träffat Niklas och Sara men jag var så satans trött så det blev soffan istället och kolla på Snabba Cash. Jäkla bra film!  Konstigt slut bara.

I lördags begav jag mig till Veckogatan igen för att fortsätta städningen med Linda och Matte. Det gick ganska smärtfritt. Sen åkte jag till Maxi och inhandlade lite kött. Sen hem och fixa Cole Slaw, färgade håret och marinerade köttet.

Sen fick Pidda gå ner och grilla medans jag sköljde ur håret. Det blev lite mörkare än jag trodde men jag e nöjd ändå :-)

Sen åkte vi hem till Skiöld och satt och ljög ett tag på hans balkong men jag blev så trött så jag åkte hem vid 11 tror jag.
Pidda däremot ramlade in vid halv 5 på morronen. Full som en spruta och spydde och hade sej. haha...

Igår var det lungt. Jag fick undan all tvätt som låg och skräpade. Sen kollade vi på en Wallander film som inte var så himla bra..

Nu ska jag leta upp ngt att göra...

Min vän Annika Mårtensson







Jag har lovat min kära vän och kollega att blogga om henne och det tänker jag minsann göra.
Annika är en underbar vän som jag oftast blir arg på men den går över lika fort.

Annikas favoritutryck är Ojsan Hoppsan. Det säger hon kanske 100 gånger på en dag, och då vet man att man ska bli nervös :- )

Det bästa med Annika är att hon är trots allt roar en väldigt mycket och att hon just nu är min pepp när vi kör GI :- )

Det sämsta är att hon måste pilla på ALLT! Hon kan inte titta på en sak utan att röra. Det kan göra en galen. Och att hon ibland talar innan hon tänker. Men det kan vara lustigt också :- )

Ja summan av detta är att jag tycker om Annika VÄLDIGT mycket och hon är en mycket god vän som man kan lita på!

En annan sak som jag kom på nu som vi har gemensamt och det är nog att vi älskar vin lika mycket. Och förresten att Annika håller på Djurgården bara för att jag gör det. DET visar ju att hon är en riktig vän ; )