Söndag

Jessicas mamma ringde precis. Jag ska komma dit i dag & prova min klänning som jag ska ha på Jessicas bröllop =)
Ska bli spännande, vet inte vilken färg det är ens. Eller jag vet att den är rosa men inte vilken sorts rosa. Kul kul!

Håller på att planera möhippan för Jessica, det är INTE lätt ska jag be att få tala om! Jag har ju aldrig gjort nåt sånt men det kommer säkert att bli bra =)


Idag ska vi till Piddas föräldrar & äta lite söndagsmiddag. Sen ska vi hem till mamma & titta på EM-finalen. Jag hoppas fan att Spanien vinner iallafall! Inget har precis gått som jag velat i detta EM. Väldigt besviken på Sverige! Men mest besviken på final-lagen. Hade ju tippat Portugal-Italien!

Ska städa lite nu innan jag ska bort till Linda & Matte & hämta bilen. Jag var hos dom igår & åt en väldigt god middag & sen kollade vi på en ganska trist film. Men trevligt hade vi iallafall.


Nytt kök billigt

Vi har ett gammalt kök. Visserligen nya luckor men själva köket är typ sen 60-talet. Skit-trist. Man vill ju inte bygga ett helt nytt kök i en hyresrätt. Kaklet är det inget fel på men fogarna var för jävla trista.

Så jag fixade till det igår

FÖRE:


Det svarta hade jag satt ditt själv med självhäftande film men det tröttnade jag på.


EFTER:



Detta kostade mig endast 24.90:-

Billigt va? =)  Det ser lite fräschare ut nu tycker jag =)

 
Vad tycks om den nya designen på bloggen förresten?


Jävla skit!

Fan vad sur jag blir! Jag ville verkligen att turkarna skulle vinna! Varför blir det aldrig som jag vill??????

Gaaaaaaaa!!!

Nu ska jag pilla med ny design tänkte jag  =)

Midsommarhelgen

Ojoj det var ju inte igår man bloggade.

I torsdags var det först midsommarlunch på jobb, alla hade med sig något & det var jättemysigt. Efter jobb åkte jag & Annika hem hit & fixade till oss. Sen tog vi bussen ner till Harrys för en after-work. Jätteskoj! Lite mycket dricka kanske & lite tårar..Som vanligt på en utekväll =)

Midsommarafton snyggade jag till mig lite & körde ut till Bjuv till Annika. Vi fixade klart Malin C-B´s presenter. Blev väldigt nöjd. Sen körde vi hit & plockade upp Pidda & Malin J & hennes Daniel. Så kul det var & se Malin igen :) Sen åkte vi till partyt på Raus Vång. Malin blev jätteglad för sina presenter, hoppas jag iallafall :) Hon fick en Bajen-tröja & biljetter till Winnerbäck. Tröjan va väl inte så himla fin men vad gör man inte för sina vänner ;) Festen var ¨så jävla skoj, fast vissa blev väl lite fullare än andra. Nämner inga namn, jag var dock väldigt städad tycker jag :)

Dagen efter var man ju inte piggast i världen. Malin J gjorde en strong insats & stack till BK för att köpa lite brunch. Sen tänkte jag vila i 1 timme eller så men det blev 4 timmar. Sen skulle Malin & Daniel köra hem till Sölvesborg igen så de körde mej till Malin så att jag kunde hämta vår bil, Köpte lite taco-saker så blev det Tacos & mys framför fotbollen. Somnade gott sen kan jag säga.

I söndags var det jobb som gällde, vi låg ju lite back eftersom vi var lediga på fredan & det var ju inte danskarna. Så där satt jag för mej själv i 4½ timme. Goa pengar iallafall.

Ja det var min midsommar helg =)

Jobbar



Sitter här på jobb... Inte så satans skoj & sitta här i sin ensamhet men man tjänar ju en liten extra slant som jag behöver till semestern =)

Ska snart berätta om midsommar men jag måste jobba lite först

Horoskop

Väduren (23 Mars - 22 April)
Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av SÄPO. Du har inget inflytande på dina vänner och folk harmas över att du nonchalerar din styrka. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (23 April - 22 Maj)
Du är praktisk och uthållig. Du har en ihärdig beslutsamhet och jobbar som fan. De flesta människor tycker att du är envis och tjurskallig. Du är inget annat än en satans kommunist.

Tvillingarna (23 Maj - 22 Juni)
Du är intelligent och tänker snabbt. Människor gillar dej för att du är bisexuell. Du är benägen att förvänta dig mycket för lite, det betyder att du är en billig jävel. Tvillingarna är ökända för att tycka om incest.

Kräftan (23 Juni - 22 Juli)
Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför du alltid går på socialbidrag och inte är värd ett skit. Alla som sitter i fängelse är Kräftor.

Lejonet (23 Juli - 22 Augusti)
Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.

Jungfrun (23 Augusti - 22 September)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedanta attityd verkar sjuklig för dina vänner och medarbetare. Du är kall och känslolös och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra busschaufförer och hallickar.

Vågen (23 September - 22 Oktober)
Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. De flesta kvinnliga Vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (23 Oktober - 22 November)
Du är värst av alla. Du är en skruvad affärsman och ingen kan lita på dej. Du uppnår höjdpunkten av framgång på grund av din totala avsaknad av etik. Du är en jävla knöl. De flesta Skorpioner blir mördade.

Skytten (23 November - 22 December)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (23 December - 22 Januari)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är praktiskt taget en fegis. Det har aldrig funnits någon Stenbock av betydelse. Du borde begå självmord.

Vattumannen (23 Januari - 18 Februari)
Du är uppfinningsrik och har en tendens att följa med din tid. Du ljuger mycket. Du gör samma misstag om och om igen eftersom du är korkad. Alla tycker att du är en jävla drummel.

Fiskarna (19 Februari - 22 Mars)
Du är en banbrytare och tycker att de flesta andra människor är tjockskallar. Du är snabb att tillrättavisa, otålig och har alltid "goda" råd åt andra. Du gör inget annat än att klanka ner på alla du kommer i kontakt med. Du är en jävla idiot