I am in New York ;)

Sitter nu i lobbyn pa varat hotell & har precis kakat en smarrig Mexicano-middag.

Va lite smabakis nar vi skulle aka men what the fuck:) Vi inledde iallafall med varsin ol pa Kastrup. Resan gick bra men vi hade en javla gapig ralig unge brevid oss.. Jag gillar inte barn.. haha...
Man va mest radd nar vi skulle igenom passkontrollen, de sag lite arga ut... Nar vi kom ut sa skulle vi hitta en taxi & da kom en trevlig liten man som hade en bil. Vi trodde typ att det va en van, dom av var forvaning nar dar star en fete limo:) Lyx eller? Det kostade oss 100 dollar och det hade typ kostat lika mkt om vi skulle tagit buss o sen taxi lixom..

Vi har hunnit med en hel del, ChinaTown, Little Italy & Times Square.  Igar akte grabbarna tillbax till hotellet & jag & Linda gjorde NY osakert med vara pengar & kontokort :) Vi va nog inte hemma forrens kl 8 pa kvallen o da hade vi saaa satans ont i ben o fotter...

Jag aterkommer strax da det endast kostar 1 dollar for 8 minuter. Nu ska vi trava upp for alla jobbiga trappor till vart rum..

BAJ BAJ. I LOVE YOU ALL


Teknik födelsedag

Detta fick jag igår=) Inte klokt vad fina saker! När jag öppnade symaskinen så blev jag så glad så när jag skulle krama Matte så slog jag i hakan.. haha




Jag fick även $50 av in arbetskompisar =)


It´s my birthday =)

40775-58

I morse när jag kom tíll jobb hängde 25 ballonger i lampan ovanför mitt skrivbord & mina arbetskamrater sjöng för mej :) Så söta e dom!

Detta året kom Pidda ihåg min födelsedag.. haha... Han hade köpt en fotoskrivare till mej.. Så söt :) Så idag ska jag testa lite... Linda & Matte ska komma hem till oss & fika lite ikväll. Spännande värre :)


Ja det e väl det som händer i mitt liv nu iallafall.. På söndag e det dax för avfärd till The Big Apple =)  Lite resfeber har jag nu asså..

Iiiich

Aj aj

Känner mej lite snorig idag & har ont i halsen. Inte så skoj alls. Jag kämpar ändån lixom. Jag ska inte bli sjuk!!

Pidda my man

Pidda my man

Idag på Internationella Kvinnodagen fyller my man Pidda 26 år =) Gav honom en Jurrasic Park -dvdbox & en väska till laptopen. Han ska ju tvunget ha med den till United States of America.  Ikväll ska jag ju på danska men jag tänkte att jag skulle bjuda Pidda på middag nånstans innan dess =)