Så mesig

Jag håller på med både städning & tvättning nu när Pidda e borta, det funkar bättre när inte han e hemma tycker jag =)

Men så gick jag precis ner till soprummet för att kasta sopor. Inga problems att gå dit, men när jag va där inne fick jag panik. Blev skiträdd att nån skulle komma in & mörda mej när jag höll på att sortera. Skit obehagligt. Jag e ju lite mörkrädd. Ska nog inte gå ner där ensam på kvällen för det va fan inte kul alls! Men när jag gick ut därifrån så va det ingen fara mer. Jag e fan KONSTIG!

Oj oj katterna löper gatlopp genom hela lägenheten! Psycho-djur!

Prata med Pidda innan dom hade sett nån som tappat en bil. Fatta inte rikigt vad han prata om. haha

WOW

Igår träna jag & Linda step. Jäkligt kul! Denna gången hängde vi ju med bättre än sist så då tog man ju i lite mera :)

Och äntligen har man sett lite på vågen. Hade gått ner 1 kg när jag vägde mej i morse. Det e ju mkt kvar men man blev ju lite inspirerad iallafall..

Imorron e det spinning & sen ska jag på danska dírekt efter så jag kommer väl att lukta svett som fan i klassrummet. haha...


All by myself

Imorron ska Pidda flyga till England med sin pappa. Egentligen så skulle han vara där tills på söndag. Dom skulle egentligen kollat på Arsenal- Wigan på lördan. Men helt plötsligt så flyttade de matchen till söndan så grabbarna fick boka om plan & hela medvippen. Så dom kommer hem på måndag istället.

Så jag får va hemma själv från torsdag till måndag. Rätt så skönt faktiskt! Vad ond jag känner mej! Men jag har en massa projekt för mej så det blir bara bra :):):)

En resumé av helgen kanske?

På fredagen va det liiite stressigt, sluta vid 5 & stack hem & bytte om lite snabbt & kasta lite smink i huvet. Sen va det tebax till jobb & hämta Pidda. Sen åkte vi till Stattena där festen var. Mycket trevligt & god mat. Festen va en farväl fest för min mammas kompis son som idag åker ut i vida världen & ska vara borta ett tag.

På lördan stack vi ut till Väla. Träffa en massa människor. Bland annat svärföräldrarna så vi tog en liten fika med dom. Inhandlade en Mp3 spelare till Mathias. Sen shoppade jag en klänning på Vero Moda. Rätt så piffig tyckte jag :)
Tog ett rejält tag i köket & städade satan. Har ett ljusfat på bordet med sand. Det tyckte min katt va skoj & krafsa ut på hela bordet. Tänkte att jag skulle va smart & ta dammsugaren så att jag skulle få upp sanden snabbt & lätt. Tyckte att det gick smärtfritt men sen kom kära sambon & sa att jag hade repat hela bordet. Det e lixom ett glasbord. Så vi får nog köpa ett nytt bord för det va fan inte snyggt. haha.. Så jävla klantig e man!
Sen va det hem till mamma på kalajs. Fick en söt liten kompis, Eric. Han e 4 år & ville att jag skulle ligga i sängen & kolla på film med honom hela tiden. Det va ju rätt så trevligt =)

Sen skulle Pidda & hans polare ut. Så vi stack upp till Micke & Catrin & lille Alfons för att hämta Mehmet. Catrins päron va nere på besök, alltid lika trevligt & träffa om :)
Grabbarna stack på fest & jag åkte hem & kolla på film.

igår skulle vi på kalas hos Matte som fyllde 35. Jättetrevligt det oxå. Sen va det jobb & hem & kolla på nya Beck-filmen. Bra faktiskt!