Hjälp!

Alltså jag har fått en galning på halsen! Min lillebrors ex försöker adda mej & hela familjen på fajsebok. Men vi väljer ignore. Lik förbannat så får man en ny request igen. Så nu var jag tvungen att skriva till henne att jaginte vill vara vän med henne för jag känner verkligen inte för att bli vän med ngn som jag inte gillar.  Känns som om hon addar bara för att snoka rundor men det nöjet ska hon inte få.. I-landsproblem eller vad?!?!? haha

Min kluvenhet har löst dej, skönt som fan även om det var jobbigt igår. Tänker inte gå in på detalj för de jag vill ska veta vad som hänt vet det...

Idag ska jag äntligen träffa Jessica. Vi ska lyxa till det löningsdagen till ära & käka fondue på Oasen.. Det var sjukt längesen jag var där.. Ska bli jättemysigt! Så om c:a 5 minuter ska vi åka...

Imorron ska jag åka på fack-utbildning i Löddeköpinge & så ska jag ju som sagt sova över. Tror det behövs efter gårdagens strapatser....

Återkommer ikväll tror jag =)

Ja Godmorgon förresten ;)

Har precis käkat frulle, knäckebröd med makrill igen :) That´s the shit =)  Dricker den 2:a koppen kaffe & ska snart ta på mej så att vi kan åka till jobb! Jiiiippiii... haha.. Sista kvällsarbetsdagen :( Nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar. Ska på fackutbildning ons-fre. Det är i Löddeköpinge & jag ska sova över, lönt? Nä men det kan väl vara trevligt att komma hemifrån lite..

Mackan ringde precis & berättade att det inte gick & laga min stol men att det omöjligt kunde vara hennes fel... Hon har iallafall informerat chefen som sa till henne att de får börja dra det från hennes lön. Innan sommaren körde hon över sitt eget headset med stolen. Så jävla klumpig e hon  =)


Idol ikväll, Kevin är fan bäst. Har laddat hem Lyssna till ditt hjärta som han sjöng när det var schlager-tema. Får gåshud varje gång!  Helt fantastiskt bra!  

Nej nu blir jag lite stressad... Måste fixa till mej.....

Det snöar på Elineberg :)



Wiihooo!! Synd bara att Mr Seg inte blivit färdig till att sätta på vinterdäcken

Nu har jag

käkat lite kvällsmat. Knäckebröd med avocado & makrill. Sjukt gott! Och så en kopp te med honung i till...

Nu kollar vi på Nytt läge & sen blir det Hells Kitchen & sen blir det nog loppelådan =)

Vi har en massagestol



på jobb & innan tog jag min mp3:a & gick ner & satte mej i den. GUD, vad skönt det var! Man kunde ställa in värme  & sånt oxå... Helt underbart var det.. Det blir en tur ner i den imorron oxå!

Jag kom på en annan

sak om den lilla satungen Mackan.. Jag brukar smyga bakom henne & peta henne i sidan så att hon skriker i högan sky för att hon blir så rädd. Men jag kollar så klart alltid att hon inte pratar i telefon. och igår skrämde hon mej tillbaks.. Jag blev skiträdd.  MEN idag! Då ställer hon sej bakom mej & vrålar( lite överdriv kanske) i mitt öra när jag pratar med en kund!!

Han hade ringt & klagat över en faktura & va väl inte så himla glad & så får han ett vrål i örat.  hahaha...  

Men alltså jag förstår ju att jag förtjänade det efter alla gånger jag skrämt den lilla flickstackarn :)

Jävla Mackan! **morrr***



Mackan satt här på mitt skrivbord & snackade skit med mej & sparkade på min stol & rätt vad det var så flög jag bakåt. Hon har alltså SPARKAT sönder min skrivbordsstol! Nu försöker hon laga den men jag har redan tagit hennes gamla. Undrar vad chefen säger om det? Kanske ska skvallra imorgon ;)

Torsdag 2008-11-20

Egentligen skulle jag hem till Jessica i förmiddags men jag har fortfarande ont i halsen & känner mig lite halvsnuvig. Och jag vill inte smitta ner varken Jessica eller Denise så klart. Men jag ville så gärna träffa dom så vi ska träffas på tisdag istället.

Det har varit en knepig vecka. Mycket att tänka på & jag kommer nog skriva om det snart...

På lördag ska jag & mamma & Linda göra julkort hemma hos mamma.  Ska bli mycket trevligt =)
Sen vill Annika att jag ska ta mej ut till metropolen Bjuv & kolla på film med henne & hennes syrra. Och det skulle man kanske göra.

Nej, dax & ringa danskarna & tjata så att jag får min avisering!


Kalla mej galen

Men jag lyssnar på julmusik.. hahaha.. Jag vill åka till Malmö & se Peter Jöbacks julkonsert så jag laddade hem hans skiva.. Han har en underbart vacker röst. Laddade hem Il Divos nya oxå gillar dom faktiskt :)

Jag känner mej kluven ang en sak som jag inte kan skriva om...... Jobbigt e det iallafall!


Gåshud!

Alltså när man sitter & tittar på såna här galor så får jag alltid gåshud & blir lite tårögd..  Jag är ju ganska så blödig av mej :)

Men jag tycker att det är kul & se sånt här.. Måste ju rätta ngt som jag skrev innan. På damsidan så är ju Djurgården lite bättre så där fanns ju iallafall en nominerad än så länge =)

En vanlig måndag kväll

Sitter här & käkar resterna från igår, Köttfärsröra med svamp & böngroddar & lite cous-cous till det. Skulle haft det till lunch men jag glömde ta med det. Så det fick bli kvällsmat istället.

Kollar på fotbollsgalan typ årets höjdpunkt kanske. Nä men det är himla kul att kolla på tycker jag.. Inte för att Djurgårdarna är nominerade precis men anyway.

Ska ju sticka & hämta Pidda mitt i hela skiten så jag hoppas inte missar ngt intressant :)

Ibland händer det....

jag blir rädd för mej själv & idag var inget undantag.

I somras så började vi spela ett spel på Icakuriren som Henning spelar dagarna i ända. Och nu på kvällen när jag & Alex hade lite mindre att göra så började jag spela. Jag har bara kommit till andra nivån innan men helt plötsligt så klarade jag skit-många nivåer. Och när klockan var sju så kunde jag ju inte sluta spela när jag kommit så långt så jag stannade över 20 minuter för att spela.

Spelberoende eller? haha

Dagens WTF?

Jag pratade med vår danska kollega Andreas innan & han frågade om Annika var sjuk & ja det är hon ju. Då säger han men vem ska nu skicka foto på lättklädda damer till mej? Jag fattade nada, men tydligen så skickar hon foto på lättklädda damer till honom för att han ska bli glad.. hahahaha... Så jag fick ta över det uppdraget idag.
Skickade en bild till honom på Anine Bing, den danska fotomodellen. Och får detta svar :

Vill gi Allans højre arm, for en tur I hø'et med hende ;o)

hahahaha....

Då var det färdigdiskat

Så mycket disk att händerna blev som russin.. haha..

Måste snart klä mej kan kanske inte gå till jobb i pyjamas? Fast det hade varit himla slappt måste jag säga. Ska fjäska för Alex idag för imorgon måste jag gå tidigare. Ska ut till svärmor & färga hennes & hennes systers hår plus att vi ska käka något gott. Men eftersom Alex e ganska hyvens så tror jag inte att det är ngt problem.

Jag har förresten fått ett träningsprogram av Annika. Ska börja med det imorron. Spännande minsann!  Har ju ett mål tills min födelsedag! Kommer återkomma med det..

Godmorgon

Kvällsvecka vilket innebär att man har sovmorgon, grymt skönt! Har precis satt på lite kaffe.

Helgen blev bra! Hade ju som sagt ont i halsen & den känns lite fortfarande men men.. Vi gick alltså ut i lördags, vi träffade Eric utanför Marina Plaza men gick upp till Grand istället. Där var väldigt knepiga människor måste jag säga men men vi köpte varsin öl( eller Erik bjöd :)) och sen hittade vi ett bord vi kunde sitta vid. Chefen var oxå där, lite full men alltid lika rolig :)

Sen drog jag till Utposten & skulle träffa Jesper men han hade inte kommit dit än så jag fick återigen hänga med hans polare :)  Sen kom Eric & Pidda dit & vi gick vidare till Cardinal fast vi gick in på Tempel istället, jag Jeppe & Mackan. Pidda & Eric gick till Harrys.

Det är väldigt kul att vara ute med Jeppe. Han bryr sig om en så mkt, typ säger till sin kompis, Ta hand om min syrra nu. haha man är ju bara 3,5 år äldre än honom! :)  Han presenterar mej för alla människor oxå som han känner. Har alltid trott att han skämdes över sin syrra men icke! hahaha...

Iallfafall så slutade det med att Jeppe & Mackan skulle gå in på Cardinal vid halv 4 men jag hade fan inte råd med det så jag åkte hem istället. Träffade Eric på vägen som lämnade Piddas jacka till mej som han hade lämnat på Harrys...

Kaffe & cigg nu sen diska massa disk!

Utgång...

Jag hade skitont i halsen hela dan igår & har lite fortfarande :(  Har inte gjort mkt idag, körde Matte till Sula för det var ngt knepigt med deras bil & sen körde jag Jeppe & hans kompisar till Bårslöv för dom skulle på fest.. Sen resten av kvällen har jag varit så sjukt uttråkad men nu ska vi ta taxi ner till stan & träffa Eric. Och kanske min lillebror..


Sånt e läget i Lindberg/Kronholmsfamiljen :)

Så gullig



Mackan hade med en liten present från sina djur till Twix =)  Han kommer säkert bli jätteglad, hahaha

Hon e för go den dära Mackan!

Lille Twix fyller år



Idag fyller lill-killen 4 år :) Vi köpte en liten mus till honom igår som han ska få sen.  Twix e min lilla gullekatt, han tycker om att mysa med mej medans Nemo e lite tråkig faktiskt.. hihi..

Nu e det dax......

Nu slutar jag snart & ska GÅ på en modevisning på mammas jobb... E liiiite nervös & har väl kanske ångrat mej lite men men...


aj min mage :S

Nu jevlar

funkar tvättmaskinen igen! Det låg ganska mkt skit i pumpen. Det såg ut om att det var en hel jävla strumpa! Och det var fan vatten i hela badrummet kändes det som.. Men nu är den igång & vattnet rinner ut som det ska.. Så gott! Jag som var beredd på att vi skulle behöva köpa en ny & det hade kanske inte varit så kul så här innan jul!

Snart dax att kocka lite mat. Pidda ville ha rotmos med falukorv idag så det får det bli. Han fick slita så som tusan med tvättmaskinen så jag ska serva honom med middag =)

Dagens pinsamt!!

Det brukar gå förbi en ganska så snygg kille här för han e chef till några som sitter i rummet brevid. Och han gick förbi nu på lunchen och jag blev helt stirrig & nervös så jag spillde ut min cola över halva armen! På en VIT skjorta! Så jävla klantigt & pinsamt!

Så jag fick helt enkelt sticka hem & byta tröja eftersom jag ska direkt till Malmö efter jobb...

Ibland undrar jag vad det är för fel i huvet på en.. hahaha


Nu är det snart lunch

men jag ska inte äta för jag e verkligen inte hungrig! Helle hade med frukost & hon hade så mkt gott så att man åt alldeles för mycket..

Just nu har vi inte så mkt att göra så detta är min slappa stil på jobb ;) Men bara just nu alltså! Annars jobbar jag flitigt =)


Nu e min målning klar :)

Nu har jag målat klart & igår så gjorde jag en liten extra sak på väggen :)

På den översta rutan ska klockan sitta & på den avlånga ska jag sätta krokar.

Berättade precis för min lillebror att jag målat, han är ju målare så han gillar inte när jag målar själv, men han sa inget speciellt. Utan han tyckte nog att det var kul bara =)


Oh My God!

Alltså jag e ju en stjärna på Rockband nu! Satt & spelade lite igår medans färgen torkade & jag är ju sjuk impad!


Kolla så duktig jag är!! Men detta är ju bara på de lätta låtarna så jag ska öva lite till så att jag klarar de svåra oxå & sen kanske avancera till medium istället ;)

Matchen slutade

3-1 till IFK. Inte helt oväntat. Hammarby matchen däremot var lite otippad. Malmö vann med 6-3! Riktigt rolig match med många mål.  Sorry Mackan men thats the truth ;)

Snart e det Prison Break. Är egentligen ganska trött på det programmet för det kommer inget vart känns det som men va fan man kan ju inte undvika att kolla på den heta Michael Scofield ;)

Oh well

2-0 till IFK efter 30 minuter... Stabilt Djurgården! Mer intressant är ju då Hammarby-MFF där det står 3-4 efter 40 minuter!!

Ja maten blev ju lite knepig. Hade tänkt att göra lax till både idag & imorron men jag hade bara en laxbit så den tillagas i ugnen nu så tar jag den till lunch imorgon. Nu fick det bli lite veggie-style. Cous-cous med broccoli & brysselkål och chili/lime-sås. Det är inte fy skam :)
Brysselkål äter man alldeles för sällan, det är fruktansvärt gott.

Det var vääääldigt nära att det blev 3-0 precis. IFK fick straff men Djurgårdens målvakt räddade! Och det är inte Pa Dembo som står för han var tydligen skadad. Hade han stått så hade det fan stått 7-0 nu säkert..

Nej, nu ska jag ner till soprummet medans det är paus.

Jaha...

Då ska man bli knäckt igen då! Djurgården möter IFK Göteborg på bortaplan & man behöver ju inte precis gissa 2 gånger på vilka som kommer att vinna.

Ja, jag har ju nästintill gett upp hoppet om fler segrar för grabbarna..

Tänker ju inte precis sitta klistrad framför tv:n utan ska laga lite mat istället.