En bra dag hitills....

Idag fyller jag 26 satans år :)

Har fått några saker idag.  Imorron ska jag ha kalas för la familja & ikväll kommer Linda & Matte :)


 Fick denna Vitamix Pro av Pidda. Misstänker lite att han köpte den för att han ville ha den.. haha...


40775-101

I morse när jag kom till jobb så låg detta underbara påskägg på min plats. Det va från Helle. Hon e för söt :)

Sen när Helle kom till jobb så fick jag detta fina kort.. Det va från Annika, Malin, Malin & Helle. I det stod att jag skulle få en present vecka 15.. Den som väntar på ngt gott..... =)

Idag har vi nada att göra på jobb. Danskarna har helgdag så det är inte mkt som händer :/

På torsdag....

så ska jag bjuda på denna smarriga pannkakstårta på jobb. Jag har frukosten & tänkte festa till det lite eftersom det e min födelsedag.

40775-100

Jävla snö!

I söndags trodde jag på allvar att våren va här! Men icke! Igår va det ju fan helt galet väder.

Jag & Linda va i stan & kollade lite saker. Sen gick vi till Waynes där Linda bjöd mej på fika. Så söt. Drack en mega-kopp Latte med kanelsmak. Smarrigt!

Sen körde jag henne till hospitalet för att hon skulle hälsa på sin kompis som ligger där. Körde ner till OJ! och köpte lite färs så att vi kunde laga någon sorts mat. Det var riktigt obehagligt att köra. Fick lite sladd & höll på att glida rakt in i ett räcke på bron vid Elineberg. Lyckades styra upp bilen. Men då va jag livrädd. Så skönt det var att parkera bilen.

Lagade spagetti & köttfärssås & kollade sen på Design Simon & Thomas men jag höll på att somna hela tiden. Så vid 9 la jag mej i sängen & kollade på CSI men det tog inte lång tid innan jag somnade :)

Nu e jag på jobb &  har väl varit i c:a en timme. Börjar 7 denna veckan. Jobbigt att gå upp så tidigt men det e skönt när man får gå hem kl 15 =)

Min fina present

40775-99

Så här fina var ljuslyktorna som jag fick av Jessica. Tack tack min kära vän =)

Världens bästa Annika

image98

Detta lilla paket fick jag av Annika idag. Det var några turkisk peppar. Hon e så söt. Turkar e det godaste som finns :)

Har lovat Annika att jag ska bjuda på pannkakstårta på min födelsedag. Snäll jag e va?? Men det e bara för att jag gillar lilla Annika :)

Das Helg

Fredagen:
Åkte hem efter jobb & gjorde väl inte så himla mkt. Kollade på Let´s Dance & sen åkte jag & hämta Pidda. Det blev en lugn & slapp kväll.

Lördag:
Blev hämtad av Jessica & hennes mamma halv 9. Vi åkte hela vägen till Vinslöv där Jessica provade en massa underbara bröllopsklänningar. Jag provade oxå en klänning. Mycket fin:) Man blev ju ganska så avundsjuk på alla brudar som provade alla underbara klänningar. Efter det åkte vi in till Hässleholm där vi käkade lunch. Thaibuffé, så jäkla gott. Det var länge sen jag åt rikig thai-mat. När vi va på väg hem så bestämde vi att vi skulle åka till Trästället i Skyrup. Jag har velat åkta dit hur länge som helst. Dom hade en massa fina saker. Fick 3 st ljuslyktor av Jessica som jag ville ha. Det blev min födelsedagspresent :)  Ska försöka fota dom ikväll.
Skulle egentligen hem till Helene på kvällen & kolla melodifestivalen men jag hade så jävla ont i skallen så jag fick bli hemma :(

Söndag:
Gick upp vid 10 & satt & surfade runt lite på internet. Sen ringde Piddas mamma & frågade om vi inte kunde komma ut & hjälpa Piddas pappa att lägga golv. Så vi åkte ut till Rydebäck. Medans männen meckade med golvet så tog jag & svärmor en lång promenad med hunden. Det var så fint väder ju.  När vi kom tillbaks så fikade vi lite & sen läste jag med tant-tidningar när dom andra arbetade. Men jag kan ju för tusan inte lägga golv..
Svärmor bjöd på pizza. Sen blev vi så mätta & trötta att vi åkte hem. Tog en varm dusch & sen var det sängläge till Wallander filmen.


Det var min ointressanta helg :)

I väntan på lunch

Sitter & väntar på att tjejerna ska komma tebax med mat. Idag ska vi käka sallad från DSV. Den e sjuuukt god så det ska bli smaskens :)

Vi har blivit så bortskämda på lunchen med att en dam alltid sitter & passar telefonen men idag e hon inte här så idag sitter jag telefonvakt. Det har inte ringt ett enda samtal hitills kan jag ju informera er om :p

Vår bil har blivit inlämnad idag på Bilpartner för att den inte gick igenom besiktningen igår! Nåt grejs med bromsarna. Jätteskoj :(

Som tur e så e mamma & Håkan på semester så att vi har Håkans knasiga bil. Den e galen måste jag påpeka!

Jag ska shoppa!

I New York ska jag köpa en massa saker hade jag tänkt. Det som är ett måste är:

Fler underkläder från Victorias Secret
Ett nytt läppglans från Sephora eftersom mitt gick i sönder sist vi va i NY
Pyjamas-brallor från Old Navy

Asså detta va perfekt, nu har jag ett mål!! Nu jävlar ska kroppen slimmas!

Nu ska jag ta tag i jävla träningen & så får det nog bli GI igen. Det funkade ju sist även om man ser ut som fan igen. hahaha... Har inte gått upp allt som jag gick ner iallafall så det e bra.


Det blir inget London....

Vi ska till Nevvan istället!!! Wiiihooooo.... Så glad e jag idag :):):):)

Vi va hos Linda & Matte innan & fikade lite. Så började vi prata om att vi kanske ska planera när vi ska till London. Pidda kände att han inte har råd att åka nu i april. Så han frågade Linda & Matte om vi kanske skulle ta det till hösten istället. Men då hade dom tänkt att åka till NY. Så jag mitt smarta geni sa att då kan vi ju följa med. Och att Pidda betalar den delen på min resa som han hade tänkt att lägga på London-resan. Och det gick mitt lilla hjärta med på :)

Det ska bli så himla kul. Vi ska ju till Spanien i Augusti & så kommer vi förmodligen att åka till NY i slutet av September/början av Oktober. Typ från onsdag till tisdag eller nåt. Nu behöver vi ju inte ränna runt & kolla på alla kända saker utan nu e det bara shooooping som gäller :)


40775-97

Gaaaaah

Jag är såååå irriterad! Skadan på bilen var ju värre än jag trodde. Det är ju fan repor på lacken oxå!
Den som körde på bilen måste ha märkt det! Men det som retar mig mest är att det är någon som jobbar på jobb! Alltså en arbetskamrat!!! Usch! Jag blir bara mer & mer arg ju mer jag tänker på det. Jag vill fan inte betala självrisk för något som nån annan gjort!

Har för fan nästan precis hostat upp 5000 för den jävla repan som jag gjorde ju.

Stackars bil

40775-96
När jag var ute i bilen innan & hämtade en sak så upptäckte jag denna skada! Det är inte jag denna gången iallafall!
Dock ser det ut som att det svarta endast e gummi. För jävligt att nån kör på min stackars bil!

Söndags tristess

1. Vädret utanför mitt fönster:
Blåsigt & molnigt trist väder.

2. Lyssnar på just nu:
Galen fotbollskommentator på Tv

3. I går gick jag och lade mig:
Vid halv 2 tror jag

4. I dag vaknade jag:

Vid 12

5. Jag har på mig:
Mina MFF-mysbrallor, vit tröja & Grå hood ovanpå

6. Senaste person som ringde mig:
Linda

7. Senaste person som jag ringde upp:

Rose-Mari

8. Senaste person som skickade sms till mig:
Helle

9. Senaste person som jag skickade sms till:
Malin Majon

10. Senaste vän jag addade på Facebook:

Kommer inte ihåg

11. Som addade dig:
Nån Michael som jag lekte med när jag va liten

12. Senaste person som mejlade mig:
Facebook

13. Sista sajt som jag kollade på:
Ikea

14. Ska göra idag:
Inte mycket mer. Bara slappa tror jag:)

15. Bra eller dålig dag idag?
Bra tycker jag fast att man e liite bakis :)