Min nya dator :)


Idag har jag köpt denna lilla datorn,  den e så söt & liten. Annika hade fått en av Anders så blev jag suge´n för min dator suuuger. Annika har den rosa men jag vill inte härmas för mkt så jag köpte en vit istället ;)

Igår var vi ute & käkade med mamma eftersom hon fyllde år så bjöd vi ut henne på Cardan.. Mycket gott & trevligt, det enda negativa var att det var sjukt kallt inne i restauarangen så direkt efter maten gick vi till Bishop & drack lite öl. Sen gick vi hem till mammas arbetskamarat & spelade poker. Det gick väl sådär, vi kom hem kl 2 & jag gick upp halv nio i morse för jag skulle träffa Sara & Sofie i stan så nu e jag trött som fan & ligger i sängen med min lilla data :)

Hipp hipp hurra för underbara mamma idag =)



Idag fyller världens bästa mamma 50 år!!

Grattis Grattis Grattis!


Lördag idag...



Nu ska jag & Linda ut på en liten promenad eller liten & liten men iallafall så ska vi ut & röra på fläsket =)
Sen måste jag handla lite till middagen ikväll som kommer att bli som följer

Förätt: Avocado med lite räkor på toppen
Huvudrätt: Kycklingfilé med örtsås & potatisgratäng
Efterätt: Vaniljglass med hallon eller nåt

Låter smarrigt va?

Nu ska jag gå ner för Linda kommer snart =)

Glenn

heter ju alla i Göteborg sägs det ;)

Jag har precis kommit hem efter en mkt trevlig kväll med Annika & Anders på Telegrafen. Det var inte så många ute så vi stack hem ist.

Men nu ska jag berätta om Glenn iallafall..

Det tar ju inte så lång tid att röka en cigg som de flesta rökarna vet ju. Men under tiden som jag var ute & rökte så hann jag få veta följande om Glenn( en annan rökare)


*Han hade bott i New York i 20 år
*Han hade 7 barn, 6 flickor & 1 pojke
* Hans dotter heter oxå Anna
*Även hans exfru e döpt till Anna
*Han var nån sorts producent
* Han hade inte "grönt kort" i USA & blev därför utvisad
*Hans son ska spela på Telegrafen nästa helg
*Hans son e med i ett heavy metal band
*Hans sons band är 1:a på nån tysk lista
* Hans son är på omslaget av en heavy metaltidning i bar överkropp
*Han bodde på Manhattan i NY
*Han hade en amerikansk fru
*Fast egentligen så var hon indian
* Han hette Glenn

Fattar ni vad denna man pratade?!? Och det värsta med hela historian är att han inleder konversationen men den klassiska frasen
- Går du hit ofta?

hahahaha.. Fatta vilken man denna Glenn var? ;)

Nej nu ska jag övertala Pidda att spela lite rockband innan jag ska sova.

God natt

Fredag kväll...

Ja då var det helg igen... Denna helgen är det fullt ös känns det som...

Imorgon ska jag & Linda till Pålsjö & promenixa, vi ska gå både 2 km slingan OCH 5 km slingan! Detta för att kompensera att vi inte gick igår ;)

Vi har bestämt att vi ska gå tisdag,torsdag & antingen lördag eller söndag. Och vi gick i söndags 4 km & 2 km i tisdags men som sagt så hoppade vi över det igår.
Imorgon kväll kommer Linda & Matte på en liten dinner. Eller jag ska surprisa med 3 rätters :) Impande va? ;)
Och på söndag så kommer Mamma & Håkan hit på middag. De får bara 2 rätters(tror jag), nån måtta får det ju vara =)

Ikväll ska jag till stan med Annika & Anders & dricka lite öl. Och nu är de tydligen på väg så nu får jag snabba mej :)
Pidda leker med Mackan så jag tänkte att jag rymmer så att de får leka i fred.. haha...

Jag LOVAR att jag ska skriva minst ett inlägg imorron iallafall :) 


Puss & hej


Jag måste

bara berätta om en skitbra hemsida!!

www.foderbilen.se

En djurmatssida :) Jag gick in & beställde kattmat där. Det kostade samma som i affären alltså 569:- för 10 kg och 19:- i frakt. Beställde detta i onsdags på eftermiddagen och IDAG stod lådan utanför dörren!!

Alltså helt ärligt så är det ju värt att betala dessa 19 kronor i frakt för att slippa åka iväg & handla & så slipper man konka på 10kg =)

Det tycker jag e bra iallafall!!

Soffbord

Nu behöver jag lite råd! Har hittat soffbord på Ilva, de kostar lika mkt. 649:-, har kostat 2499:-!!

Men vilket?!?!


Vitt (som passar perfekt med den nya inredningen)


Eller kanske ett grönt som blir ett trevligt litet färginslag :)



Eller ett svart?!?

Vad tycker ni nu då?!   :)

Best and worst of Kläppen

Bästa:


Kommentaren: Pappa till Jannica; Du är så jävla tondöv att du inte ens kan vissla in hunden

Maten: Födelsedagsmiddagen. Ägg & räksallads toast, oxfilé med klyftpotatis & Prinsesstårta

Drycken: Lumumban!

Backen: Skogsmusslingan ( rena barnbacken men ändå) :)

Underhållningen: Johanna ska förklara psalm i "Pratmakarna"

Kapet: Min nya skidjacka som jag fick för halva priset på en outlet

Myset: Med "lilla" Chessi

Skidåkaren: Matilda, nybörjaren som var tuffast i backen :)


Värsta:

Rånet: 115 :- för en kebabpizza!

Skidåkaren: Förmodligen jag ;)

Drycken: Jägern, örk
Vädret: 27 MINUS den dagen vi åkte hem

Kommer kanske på fler saker & då kommer jag komplettera =)


The Livingroom




Här kommer bilderpå vardagsrummet dock utan nåt nytt bord men det får ni ha överseende med :)  Och att en tjock liten Nemo kom med på ett foto ;)
Och jag ska byta ut några kuddar

Bläääää

Fy fan vad drygt att jobba när man varit ledig i 2 veckor. Men så klart så e ju allt som vanligt & man har ju inte precis missat ngt i alla fall :)


Jag orkar inte skriva om Kläppen men man kan ju se bilder nedan & vi hade jätteroligt i alla fall :) Kanske skriver en "Best of Kläppen" lista senare.


Nu e vi nästan klara i vardagsrummet. Pidda ska fixa med sladdarna idag så sen klart. Vi hade ju tänkt att köpa ett nytt soffbord som jag kollat på Ikeas hemsida men när vi kom dit så var det jättelitet & såg allmänt mesigt ut. Men så hittade vi ett annat som vi kanske ska åka & köpa nästa helg för vi får inte in det i bilen.  Måste tänka lite på saken iaf. Ska försöka fota ikväll så att ni får se.  


E sugen på att måla mer i lägenheten! Men det får jag nog vänta med. Pidda kommer ju få frispel isåfall, haha.. E i alla fall sjukt sugen på att göra lite fint i hallen. Ja vi får se helt enkelt..  Kanske kan önska mej det som födelsedagspresent eller ngt ;)


Nej sista rycket nu!


Några bilder från Kläppen :)


Okej.....

Då fortsätter jag sådär 2 veckor senare :) Som sagt vi har ju målat om & så och nu är allt klart förutom att sladdarna ska in i kabelrännor eller vad det heter & så ska vi köpa ett nytt soffbord.

En snabbresumé på vad som hänt den senaste tiden då :)

Lillejul:  Jobbade till 7 egentligen men jag stack lite tidigare eftersom vi hade nada att göra. Åkte ut till Rydebäck på den obligatoriska julmiddagen med svärföräldrarna. Mycket trevlig & god julamat :)

Julafton:  Mamma hade lånat en minibuss från sitt jobb så att vi skulle slippa köra i 2 bilar ner till Lund. Jeppe fick äran att köra & det gick så bra så.. Min moster jobbar på Dialysen på sjukhuset och hon skulle sluta 14:30 så vi fick inte komma förrän 16.00. Så där missade man Kalle Anka oxå, för jävligt måste jag säga men men. När vi väl kom ner till Lund så visade sej att min moster var tvungen att jobba över på obestämd tid. Men vi började käka & hon dök upp sen. Vi hade faktiskt roligare i Lund än jag trodde. Brukar inte tycka att det är så kul där.
jag fick fina julklappar pengar, presentkort på Väla & Ikea & lite annat :) Var väl hemma vid 11 typ & var hur trött som helst.

Juldagen:  Var hemma hos pappa kl 3 som vanligt för att fira jul med dom. Fick julklappar där oxå. Pengar, Helsingörskaffe & en sjal/halsduk. Och så klart en chokladkartong från farmor & farfar med ett välapresentkort ;)
Var tvungen att sticka vid 6 typ för jag & Pidda skulle ha ett "litet" galej. Det kom lite mer folk än jag tänkt, de flesta var kompisar till Jesper men jag hade sjukt kul. Sen gick vi ut men det var ju inte så lätt att komma in på ställen eftersom hela Helsingborg verkade vara ute. Vi hamnade iallafall på Tempel & vid 2 tiden så kände jag att jag ville hem. Annika & Anders hade missat sista tåget till Bjuv så vi köpte kebab & så fick de följa med hem till oss & sova på vår soffa :)

Annandagen:  Lite halvbakis åkte jag & Linda ner till stan för att gå på mellandagsrean. Köpte en tröjcape eller ngt & gardiner på Lagerhaus. Sen körde Mathias oss till dårhuset Väla för att jag skulle se om jag kunde fynda några skidbrallor men ikke. Fy faaaan för alla människor som åker till Väla. Hatar det!  Så vi stack därifrån direkt nästan. På kvällen var vi hemma hos mamma  & Håkan och fick en UNDERBAR kalkonmiddag. Det var så satans gott. Massa goda tillbehör, rödkål, brysselkål & gelé & sånt. Blev mätt som fasen. Sen blev det mandelmusslor & en pokerrunda. Mkt trevligt :)

Sen dan efter det alltså den 27:e åkte jag & Johanna ut där & var väl där 5 minuter efter att de öppnat & då var det lite lugnare. Köpte en mest myskläder att ha med till Kläppen & ett par vinterskor som jag oxå skulle ha i Kläppen.

Nu ska jag bara hänga upp lite tvätt & sen ska jag lägga upp lite bilder från Kläppen