Fortsättning

Vi släppade oss av båten vid 7 på morronen allt annat än pigga. Där hittade vi en knepig taxi chaufför som nog blåste oss lite. Men han tog iallafall oss till hotellet! Där fick vi nyckeln & så berätta dom att vi skulle vara på konsultation klockan 10. När vi kom upp på rummet så va det jättefint!  Två rum & dass. Så lottade vi om vem som skulle sova i bäddsoffan & det blidde Sara.  Och det gjorde ju inte oss så mkt med tanke på att kvinnan både pratar & går i sömnen, mer om det sen.

Klockan 10 hoppade vi ner för trapporna & träffade en liten späd tösabit som inte pratade så himla bra engelska men vi fick iallafall varsitt schema på när vi skulle få våra behandlingar.

Och på fredagen fick vi både kroppspeeling & helkroppsmassage. Mkt skönt. Kändes kanske lite märkligt på kroppspeelingen när hon bad oss ta på oss ett par stringtrosor i papp. haha..

Sen skulle vi gå ut & shoppa på den fantastiska marknaden som alla pratat om men den fanns ju inte.. Eller där fanns en marknad men det va nog inte riktigt den som det var tal om. Så det blev ingen shopping där.

Tebax till hotellet & käkade middag & sen somnade vi klockan 9 & sov till 9 dan efter=) Snacka om att vi behövde sova.

Fortsättn Följer .......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback