Jaha, då var helgen över...

Usch helgerna går så jävla snabbt nuförtiden.

I fredags åkte jag med Erik hem för jag pallade inte sticka & hämta Pidda sen. Knatade bort till Netto för att köpa honung, har så satans ont i halsen. Det regnade som tusan så när jag kom hem kokade jag en stor kopp te. Kollade på Idol, himla bra låtar. Älskar Abbas musik så det var kul & se. Sen kom Pidda hem & hämtade mej så åkte vi ner & till Mr Koo & handlade mat. 

I lördags så åkte vi ut till Ekeby Möbelaffär & sen till Härliga Hem. Vi hittade en TV-bänk & ett soffbord men vi har inte bestämt när vi ska köpa det än.  Sen åkte vi hem & jag kollade på förskräckligt dåliga Djurgården, blir bara mer & mer förbannad för varje gång som jag tittar på soporna.

Sen var det dax för fest hos Nina & Mackan. Mycket trevligt men lite mycket dricka kanske. (Återigen, Förlåt mamma) Sen traskade jag ner på stan för jag skulle träffa Erik men han var redan på Cardinal så jag gick in på Utposten istället & träffa Jeppe & hans kompisar. Skit-kul! Blev kompis med nån tjej som jag aldrig sett men hon kände Jeppes kompis & var himla gullig. Vi sjöng så vackert till Linda Bengtzing.. hahaha...  Sen skulle vi dra vidare till Cardinal men kön var så jävla lång så jag & Jeppes kompis Marcus gick till Harrys men där var oxå en satans kö så vi tänkte gå till Bishops (det nya) men där hade dom stängt så vi gick tillbaka till Harrys kön men bestämde oss slutligen för att gå till Tempel. Vid det här laget så höll min blåsa på att sprängas för jag var sååå kiss-nödig.
Marcus tyckte att jag skulle gå in på en gata & kissa men jag var inte så sugen på att kissa ute :p

När vi väl kom in på Tempel så fick jag rusa in på toa, såklart var det kö där oxå men det gick ganska snabbt.  När jag kom ut hade nån handlat både drinkar & öl så det vara bara att dricka & se glad ut.. Man är ju inte nödbedd :)  Dansade satan oxå vilket var länge sen jag gjorde. Hade sjukt roligt hela kvällen =)  Sen efter ett tag så kände jag att det var dags & åka hem. Så jag gick ut & ringde Pidda sen drog vi hem.

Igår firade vi vår 6-års dag. Eller firade & firade. Vi slappade mest framför tv:n. Sen skulle Pidda hämta tillbaka bilen & när han kom hem så hade han köpt blommor till mig. Så romantiskt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback