Tacofisk
Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris. Tips Servera med en extra klick hot tacosås.
Kan ju dela med mej av det goda receptet eftersom jag inte har något bättre för mig när jag tittar på denna deprimerande match......
Kommentarer
Postat av: mamma
såg ju gott ut
Postat av: mamma
såg ju gott ut
Postat av: mamma
ser ju gott ut
Trackback